PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
owar

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
mohu vedet, co te odradilo pokracovat v NT praxi?
moheš..na praxich jsem mel možnost poznat poměry naprosté většiny pražských nemocnic,kde se NT bere témer jako povl co tam nemá co delat a nutriční podpora jako neco nepotřebného,čest výjimkám,spolupráce s nemocniční kuchyní vesmes děs a hrůza (ukrajinci,idioti,čest výjimkám) a ani finance tomu nepřejí (někde jen 50,-/pacient/den),v neposlední řadě tabulkový nástupní plat 9.600,- atd.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
citace:
mohu vedet, co te odradilo pokracovat v NT praxi?
moheš..na praxich jsem mel možnost poznat poměry naprosté většiny pražských nemocnic,kde se NT bere témer jako povl co tam nemá co delat a nutriční podpora jako neco nepotřebného,čest výjimkám,spolupráce s nemocniční kuchyní vesmes děs a hrůza (ukrajinci,idioti,čest výjimkám) a ani finance tomu nepřejí (někde jen 50,-/pacient/den),v neposlední řadě tabulkový nástupní plat 9.600,- atd.

a soukromá praxe Tě neláká?
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a proč si tohle laskavě nevyřešíte po PM ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aby ses nezbláznil...
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam mensi dotaz. Je tenhle protein https://obchod.ronnie.cz/s-265-super-protein-95.html z hlediska slozeni vhodny i po treninku nebo je to spise protein vhodny na noc (diky obsahu kaseinu) ?
JOga

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mam mensi dotaz. Je tenhle protein https://obchod.ronnie.cz/s-265-super-protein-95.html z hlediska slozeni vhodny i po treninku nebo je to spise protein vhodny na noc (diky obsahu kaseinu) ?

Určitě bych ho nedával bezprostředně po tréninku, ani jako k prvnímu po tréninkovému jídlu, volil bych spíše dobu před spaním.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
za 820 kc mas 2,2 kg whey protein od Universalu
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted nevim proc Extrifit pise ze maji prvni hydro v CR, kdyz uz s tim davno prisel smartlabs
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Draper napsal:
za 820 kc mas 2,2 kg whey protein od Universalu

a??? Na to jsem se snad neptal
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jahodovy Sanas minule jsem mel coko a uplne to same . Sice lehce drazsi, ale Sanas a Weider zatim nej proteiny, co jsem mel a to proto, ze po usejkrovani to neni jen obarvena a ochucena voda / mleko (i kdyz chut muze byt treba vynikajci), ale tyhle dva jsou paradne huste a kremove a namacet do toho racia nebo nejake BeBecka je neskutecny gastronomicky orgasmus :)

edit: s mlekem samozrejme nejlepsi
übersh1t

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel někdo ten 80% protein od Promilu, co je v akci 1+1? Chuť, rozpustnost.. ? To je snad poprvé, co vidím levnější proteiny než na 4fitness. :>
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

übersh1t napsal:
Zkoušel někdo ten 80% protein od Promilu, co je v akci 1+1? Chuť, rozpustnost.. ? To je snad poprvé, co vidím levnější proteiny než na 4fitness. :>

Je to sice podane hezky,ale jedno kilo stoji 738 kc,ted budes mit kila dve za stejnou castku ze?To uz se vyplati pockat na jine slevy a budes tam mit jeste o 250g vice a za skoro stejne prachy
übersh1t

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
übersh1t napsal:

Je to sice podane hezky,ale jedno kilo stoji 738 kc,ted budes mit kila dve za stejnou castku ze?To uz se vyplati pockat na jine slevy a budes tam mit jeste o 250g vice a za skoro stejne prachy

No, nevím, mně teda vyšlo trojčlenkou u toho 2300+2300 za 1499, že 1kg stojí 325.90,- ... Nevím, je možné, že ty prázdniny mi vygumovaly mozek. A i u toho 1000+1000 za 739 to vyjde líp.. Z čeho jsi to počítal? :P
Spazik

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
übersh1t napsal:

Cože? Sice to není doslova 1+1zdarma, to je jasný každýmu, ale tehle protein jsem nikde levněji neviděl - 750,- za 2,3kg kýbl, běžná cena na webu promilu a v kamenných obchodech je 1200,-

Jinak Promil šel s kvalitou docela nahoru, nedávno jsem ho vyzkoušel asi po 3letech a docela milé překvapení.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

übersh1t napsal:
No, nevím, mně teda vyšlo trojčlenkou u toho 2300+2300 za 1499, že 1kg stojí 325.90,- ... Nevím, je možné, že ty prázdniny mi vygumovaly mozek. A i u toho 1000+1000 za 739 to vyjde líp.. Z čeho jsi to počítal? :P

Přesně tak, jak to píšeš, to i je, to zase jen Iron.Pumping kalí vodu bez toho, aby si to prvně promyslel.

Btw. tahle akce je zatím v historii e-shopu co do kusu prodaných produktů druhá nejúspěšnější za celou dobu provozu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: