|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
owar

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 12:21 am Předmět: |
|
|
| citace: | | mohu vedet, co te odradilo pokracovat v NT praxi? | moheš..na praxich jsem mel možnost poznat poměry naprosté většiny pražských nemocnic,kde se NT bere témer jako povl co tam nemá co delat a nutriční podpora jako neco nepotřebného,čest výjimkám,spolupráce s nemocniční kuchyní vesmes děs a hrůza (ukrajinci,idioti,čest výjimkám) a ani finance tomu nepřejí (někde jen 50,-/pacient/den),v neposlední řadě tabulkový nástupní plat 9.600,- atd. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | citace: | | mohu vedet, co te odradilo pokracovat v NT praxi? | moheš..na praxich jsem mel možnost poznat poměry naprosté většiny pražských nemocnic,kde se NT bere témer jako povl co tam nemá co delat a nutriční podpora jako neco nepotřebného,čest výjimkám,spolupráce s nemocniční kuchyní vesmes děs a hrůza (ukrajinci,idioti,čest výjimkám) a ani finance tomu nepřejí (někde jen 50,-/pacient/den),v neposlední řadě tabulkový nástupní plat 9.600,- atd. |
a soukromá praxe Tě neláká?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
a proč si tohle laskavě nevyřešíte po PM ?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
Určitě bych ho nedával bezprostředně po tréninku, ani jako k prvnímu po tréninkovému jídlu, volil bych spíše dobu před spaním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
za 820 kc mas 2,2 kg whey protein od Universalu
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ted nevim proc Extrifit pise ze maji prvni hydro v CR, kdyz uz s tim davno prisel smartlabs
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | za 820 kc mas 2,2 kg whey protein od Universalu |
a??? Na to jsem se snad neptal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
jahodovy Sanas  minule jsem mel coko a uplne to same  . Sice lehce drazsi, ale Sanas a Weider zatim nej proteiny, co jsem mel a to proto, ze po usejkrovani to neni jen obarvena a ochucena voda / mleko (i kdyz chut muze byt treba vynikajci), ale tyhle dva jsou paradne huste a kremove a namacet do toho racia nebo nejake BeBecka je neskutecny gastronomicky orgasmus  :)
edit: s mlekem samozrejme nejlepsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
Je to sice podane hezky,ale jedno kilo stoji 738 kc,ted budes mit kila dve za stejnou castku ze?To uz se vyplati pockat na jine slevy a budes tam mit jeste o 250g vice a za skoro stejne prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:01 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: |
Je to sice podane hezky,ale jedno kilo stoji 738 kc,ted budes mit kila dve za stejnou castku ze?To uz se vyplati pockat na jine slevy a budes tam mit jeste o 250g vice a za skoro stejne prachy |
No, nevím, mně teda vyšlo trojčlenkou u toho 2300+2300 za 1499, že 1kg stojí 325.90,- ... Nevím, je možné, že ty prázdniny mi vygumovaly mozek. A i u toho 1000+1000 za 739 to vyjde líp.. Z čeho jsi to počítal? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:06 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: |
Je to sice podane hezky,ale jedno kilo stoji 738 kc,ted budes mit kila dve za stejnou castku ze?To uz se vyplati pockat na jine slevy a budes tam mit jeste o 250g vice a za skoro stejne prachy |
Cože? Sice to není doslova 1+1zdarma, to je jasný každýmu, ale tehle protein jsem nikde levněji neviděl - 750,- za 2,3kg kýbl, běžná cena na webu promilu a v kamenných obchodech je 1200,-
Jinak Promil šel s kvalitou docela nahoru, nedávno jsem ho vyzkoušel asi po 3letech a docela milé překvapení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | | No, nevím, mně teda vyšlo trojčlenkou u toho 2300+2300 za 1499, že 1kg stojí 325.90,- ... Nevím, je možné, že ty prázdniny mi vygumovaly mozek. A i u toho 1000+1000 za 739 to vyjde líp.. Z čeho jsi to počítal? :P |
Přesně tak, jak to píšeš, to i je, to zase jen Iron.Pumping kalí vodu bez toho, aby si to prvně promyslel.
Btw. tahle akce je zatím v historii e-shopu co do kusu prodaných produktů druhá nejúspěšnější za celou dobu provozu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|