|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po červen 08, 2009 5:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
Zaslal: po červen 08, 2009 5:52 am Předmět: |
|
|
Poté co jsem tady zahlédl toto:
tak jsem běžel do Tesca a koupil si to. Sice ta sranda stojí 17kč,- ale mohl bych to žrát furt. Je to výborný
 .
Dík Drape za ukázku  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
|
To vypadá dobře...za kolik se to dá pořídit? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | To vypadá dobře...za kolik se to dá pořídit? :D |
jo tak to netusim a ani jsem to nenasel na netu, ale doporucuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | To vypadá dobře...za kolik se to dá pořídit? :D |
jo tak to netusim a ani jsem to nenasel na netu, ale doporucuji |
Mno asi to nebude zrovna nejlevnější mno .... podle toho obalu :D Já bych potřeboval levný bílkoviny :D:D Budu bydlet v Brně (studentskej život) a vím, že v Brně se dá občas narazit na dobrý akce na tunáky apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | To vypadá dobře...za kolik se to dá pořídit? :D |
Mno asi to nebude zrovna nejlevnější mno .... podle toho obalu :D Já bych potřeboval levný bílkoviny :D:D Budu bydlet v Brně (studentskej život) a vím, že v Brně se dá občas narazit na dobrý akce na tunáky apod... |
mno vzhledem k tomu od koho jsem to dostal, tak si taky myslim :D
Tunaky kupuj v Lidlu okolo 25kc / 150g a jsou chutove vyborne maso vypada kvlitne oproti tem drcenym za par kc, kde mas pomlete ty nejmene kvlitni casti tunaka. A nebo casto byvaji akce vsudemozne na kureci maso v akci vetsinou mezi 100-120kc / kg, coz ujde... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Grimley napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | To vypadá dobře...za kolik se to dá pořídit? :D |
Mno asi to nebude zrovna nejlevnější mno .... podle toho obalu :D Já bych potřeboval levný bílkoviny :D:D Budu bydlet v Brně (studentskej život) a vím, že v Brně se dá občas narazit na dobrý akce na tunáky apod... |
mno vzhledem k tomu od koho jsem to dostal, tak si taky myslim :D
Tunaky kupuj v Lidlu okolo 25kc / 150g a jsou chutove vyborne maso vypada kvlitne oproti tem drcenym za par kc, kde mas pomlete ty nejmene kvlitni casti tunaka. A nebo casto byvaji akce vsudemozne na kureci maso v akci vetsinou mezi 100-120kc / kg, coz ujde... |
Ok thx za rady :-) a vím, že propaguješ bluegym :D ...akorát tam je na mě docela drahá permice :D jsem tady u nás zvyklej na 460/ měsíc .... akorát co jsem koukal, tak v Brně asi takovou posilku nenajdu co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
To nevim.....ja jsem vernej :) I kdyz od zari bude asi mensi zmena a v BG budu jen tak napul, mozna jeste min _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
HALI32

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
Co se týče těch tunáků, tak v Kauflandu mají třeba ted akci za 16Kč kousky ve vlastní štávě, které jsou výborné. Normálně stojí kolem dvacky. A hodně mražené ryby i tunaky mají za dobré prachy ;) někdy... _________________ I love Nintendo... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
| HALI32 napsal: | | Co se týče těch tunáků, tak v Kauflandu mají třeba ted akci za 16Kč kousky ve vlastní štávě, které jsou výborné. Normálně stojí kolem dvacky. A hodně mražené ryby i tunaky mají za dobré prachy ;) někdy... |
ty z kaufu se daji, ale oproti tem z Lidlu je to o 2 tridy nize.... A navic, pokud nejsou v akci, tak stoji myslim nejak 20-22kc a hmotnost pevneho podilu mas 135g, kdezto v Lidlu stoji 25-26kc, maso uplne o necem jinem - skoro jak kureci a pevny podil je 150g. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
tie platky tunaka co ukazoval draper som nikde na slovensku nevidel,ale nedavno som bol v rakusku a tam ma to zaujalo,v bille tusim,cena bola okolo 3 Euro (neviem naisto,to som si fakt nezapamatal)
vcera som bol v Hodonine,tam maju obchod s rybymi specialitami,tak sa momentalne napchavam uzenym tunakom
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 12, 2009 2:07 am Předmět: |
|
|
No ty vole...jeste s pistaciema  my meli jenom oriskovou a ta byla hnedka pryc ... je to docela na zavislost _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|