RX Muscle VIDEA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - RX Muscle VIDEA  Úvodní stránka -> Videa -> RX Muscle VIDEA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Freimen napsal:
MalajskyTygr napsal:

Jo. Jsme chytří protože si vážíme života, neděláme stejné chyby dvakrát a víme že jsou na Světě důležitější věcy než biceps.

například znalost mateřského jazyka

ale tak, tohle neni diskuse na urovni, co si budeme povidat, on ten pravopis tady nezvlada vic lidi a poukazovat na to v tehle diskusi je zcela mimo misu

cizo promaz to tu prosimte, je to tu zamorene kravinama
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

by me zajimalo jestli byste se bavili stejnym stylem i kdybyste nebylu u pocitace ale na zivo u sebe u PC je kazdy king
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kris má jizvu přes celý hrudník, takže ho chudáka museli otevírat, aby mu vyndali trombotický cucek ze srdce. Urvaný cucek byl buď z aterosklerotického plátu a nebo ze sraženiny krve. Z čehož lze logicky vyvodit, že je možné, že měl zkornatělé tepny a pláty se utrhly. Na krevní viskozitu, srážlivost krve, aterosklerózu mají výrazný vliv i anabolika. Anabolika výrazně mění krevní viskozitu (viz. Nandrolone) a dramaticky ovlivňují lipoproteinový poměr v krvi negativním směrem (viz. zvyšují přítomnost LDL cholesterolu a snižují ochranný HDL cholesterol). Může si tu každý napsat svoje, ale infarkt myokardu v 35 letech není normální a jsem přesvědčen o tom, že to Krisovi způsobily anabolika. Člověk, který prodělal infarkt má okamžitě přejít na redukční výživu a z minimalizovat aterosklerotické rizika, jinak si zakládá na další infarkt, nebo v horším případě mrtvici.

Kris dělá pravý opak, opět bere anabolika a neúměrně se zatěžuje, čímž zhoršuje aterosklerotické rizika, což ve výsledku může v budoucnu udělat ještě větší škodu než před tím. Další infarkt už nemusí přežít, protože srdce po infarktu je slabší a pokud bude mít tu smůlu, že se mu aterosklerotický cucek utrhne do mozku, tak bude z něho mrzák až do smrti.

Mám pro Krise pochopení, protože dělá jedinou věc, která ho v životě naplňuje, ve které je dobrý a po tolika letech strávených v posilovně se těžko hledá nový cíl, kulturistika je jeho život a zároveň práce. Bohužel v těchto případech se ukáže odvaha. Obdivuji lidi, kteří se dokážou zvednout a bojovat. Kris bohužel bojuje směrem do hrobu. Nic mi do toho není, jen jsem napsal svůj názor. Tak snad mě za něj nebude nikdo lynčovat.

Naposledy upravil herza dne st srpen 19, 2009 12:00 pm, celkově upraveno 1 krát
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši já beru drogy,kouřím,piju,sypu a hraju automaty a řeším to tady snad
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza:Znám chlapa co má 30 a měl 3infartk,neví co to je posilovna natož bobky.
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

Ale to tiez nie je normalne
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
agnez napsal:

Však kdo říká že je jen poukazuju na to,že můžeš brát AS rozumně a být zdráv,můžes občas vypít a dát si cigáro a být ok.Ale když to přeháníš,tělo to nemusí vydržet a je jedno co to je.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

Já tu říkám, že infarkt způsobují jen anabolika? Kolik z 30-35 letých lidí dostane infarkt? Jak je vysoká pravděpodobnost v tomto věku? Infarkt je odrazem životního stylu člověka, je to soubor genetických vlastností + životospráva a tento soubor ve výsledku utváří rizika. Anabolika způsobují aterosklerózu, ta se neprojeví hned jen po pár kurách. To všechno se projeví právě s věkem, proto jsou anabolika tak lákavými sportovními doplňky.

Naposledy upravil herza dne st srpen 19, 2009 12:51 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

Však kdo říká že je jen poukazuju na to,že můžeš brát AS rozumně a být zdráv,můžes občas vypít a dát si cigáro a být ok.Ale když to přeháníš,tělo to nemusí vydržet a je jedno co to je.

Kdo Tě prosím Tě takhle z manipuloval?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

ty vole agnez , ser na to pls , tady se zas rozpouta brutanli antidopingova diskuse btw taky na tom nevidim nic spatnyho , si dat do roka 2 kury a po kazde kure si delat krevni testy , tohle je podle me zdravejsi , nez dene vyhulit 40 malborek a k tomu 5 pivecek a v Pa , So to okorenit chlastackou do nemoty
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

Mě nikdo proč?sám jsem naturál.Za to ty,jsi orpavdu zaměřen proti as silně.
Řekni mi,že to tak není,že se nemůžu vyhnout rizikám as,dávkováním,látkamy a dobou.Po první krůře mi jako hrozí ateroskleroza?
To je jako s chlastem a cigaráma,nikdo po po pár panákach na sobě nepozná tyto choroby.To je všechno dobou a množstvím.
Ty hned vidíš vedlejší účinky,ale ty se dají přece taky minimalizovat.
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

ty vole agnez , ser na to pls , tady se zas rozpouta brutanli antidopingova diskuse btw taky na tom nevidim nic spatnyho , si dat do roka 2 kury a po kazde kure si delat krevni testy , tohle je podle me zdravejsi , nez dene vyhulit 40 malborek a k tomu 5 pivecek a v Pa , So to okorenit chlastackou do nemoty

A co to kombinovat?Žijem jen jednou
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

A co to kombinovat?Žijem jen jednou
sak to taky hodne lidi kombinuje
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berme v úvahu, že existuje několik typu jedinců.

Typ 1. Jedinec, který má velmi dobrý metabolismus, který se dokáže vyrovnat s vysokou toxicitou, volnými radikály a dokáže velmi dobře zpracovávat lipoproteiny. Je velmi odolný proti stresu a je v dobré psychické kondici. Tento typ může brát anabolika a je u něj velká pravděpodobnost, že i v 50ti letech bude zdravý a nezavřou ho někde za rvačku.

Typ 2. Tento jedinec má genetický špatný metabolismus cholesterolu, může trpět skrytou vadou ledvin, jater a srdce, nebo může mít v rodině genetickou cirhózu, špatnou funkci ledvin, sklony k rakovině prostaty apod. a genetickou aterosklerózu, či sklony k poruchám osobnosti. K tomu může být pěkný rapl, takže braním anabolik někoho sestřelí, nebo pošle svého šéfa v práci do prdele. Jeho cévy můžou velmi rychle zkornatět a nebo si může vytvořit nějaký psychotický, či depresivní syndrom. Takže když neskončí v nemocnici s rakovinou a nebo čekáním na orgány, nebo infarktem, či mrtvicí, skončí v kriminále za rvačku a nebo u psychiatra s depresemi a špatným sebeovládáním.

Sacharide víš s přesností jaký genetický typ jsi? Teď jsi ještě malý cucan, který si ucvrnkává do plen, ale ve věku Krise Dima, a nebo ve věku Tvého táty se dozvíš, jak na tom jsi to mi věř.

Naposledy upravil herza dne st srpen 19, 2009 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
herza napsal:
agnez napsal:
Petey napsal:
agnez napsal:

Mě nikdo proč?sám jsem naturál.Za to ty,jsi orpavdu zaměřen proti as silně.
Řekni mi,že to tak není,že se nemůžu vyhnout rizikám as,dávkováním,látkamy a dobou.Po první krůře mi jako hrozí ateroskleroza?
To je jako s chlastem a cigaráma,nikdo po po pár panákach na sobě nepozná tyto choroby.To je všechno dobou a množstvím.
Ty hned vidíš vedlejší účinky, ale ty se dají přece taky minimalizovat.

Vedlejší účinky a toxicita jde minimalizovat látkama a jejich dávkama, ale ateroskleróza nikoliv, k té máme bohužel genetické predispozice a ty řídí jak na tom budeme v utlém věku. Pokud máš genetické dispozice ke kornatění tepen, nebo k nějaké poruše funkci orgánů, častým užíváním anabolik jsi v hajzlu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - RX Muscle VIDEA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: