Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Su asi idiot, ale pořád mi nedošel význam chlastu, cigaret, trávy a jiných podobných sraček ....

tak to sme dva idioti...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mattoni

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak machrovat stim kolik jsem toho vypil a nic mi neni. Může jen hlupák. Alkohol se pije proto aby byl člověk opilý a tohle je zbytečný plejtvání pěnezi a časem.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

borci děláte z toho podle mě až zbytečné drama...k posilování mu to nepomůže, ale ani neuškodí, jestli to má jako koníčka, je to jeho věc...jsou mnohem horší věci
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Wygh

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je to fuk, klidně se tím zaduste nebo se utopte v pivu ... :) Jen jsem přidal svůj názor do diskuze

Jesse Marunde
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je rozdíl dát si pár pivek na chut,po případe když člověk potřebuje vypnout. A nebo ožrat se a poblít,nesmíte zase vidět jen te nejhorší případ.
agnez

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co když si sváma kunda chce dát víno,to ji řeknete že ne,že ste snad abstinenti.
khx27

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ...
Mattoni

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
A co když si sváma kunda chce dát víno,to ji řeknete že ne,že ste snad abstinenti.

Já bych to víno exnul. Aspoň by pak nemohla proběhnout soulož
Frozz.

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Wygh napsal:
Su asi idiot, ale pořád mi nedošel význam chlastu, cigaret, trávy a jiných podobných sraček ....

tak to sme dva idioti...

tři
flame1
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
supporter napsal:
Wygh napsal:

tak to sme dva idioti...

tři

hehe, tebe to teprve čeká, podle fotky v avataru soudim, že ti bude kolem 15-16let :)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
supporter napsal:
Wygh napsal:

tak to sme dva idioti...

tři
4
flame1
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Frozz. napsal:
supporter napsal:
Wygh napsal:

tak to sme dva idioti...

tři
4

6
oakus

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden význam je sociální... lidi chtěj bejt jako ostatní v partě, chtěj zapadnout ("Franto nebuď sračka a dej si tu zelenou/cigáro/práska").
Druhej se po tom co to ty lidi zkusej psychická závislost... lidi mají popíjení pivka, kouření cigár či trávy asociovaný s pohodou, protože sou to aktivity provozovaný s kamarády v dobré náladě. No a dalším a hlavním důvodem je skutečný fyzický účinek, všichni víte co dělá alkohol a cigára, kdo neví co dělá tráva, tak je to zhruba to, že jste opravdu super uvolněný a když sledujete film/seriál/mma zápas nebo posloucháte hudbu, hrajete počítačovou hru, žerete, tak to opravdu silně umocňuje zážitek . Navíc po tom není kocovina, je to většinou levnější, skladnější... oproti alkoholu to má celkem výhody, ale zdraví to ničí úplně stejně, tím nechci trávu obhajovat, je to stejná sračka jako se ožírat, jenom pro lidi co to nechápou jsem chtěl udělat alespoň minimální osvětu (sem hrozně hodnej, já vim, není zač )
wence
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

danny1744 napsal:
cool-turista16 napsal:
sportovec..proste to chci jen zkusit..

Jakej máš k tomu důvod začít hulit trávu ? Buď hul trávu anebo choď cvičit do fitka. Jedno s druhym těžko skloubíš.

Ale jde to
A nejen to divil by ses
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

khx27 napsal:
Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ...

co sem taháš fetáky? Tohle je snad topik o trávě... Chce to taky o té trávě něco vědět (aspon teoreticky) než začneš používat slova jako feták. Smějete se (ted to myslím obecně) necvičícím lidem jak nechápou problematiku steroidů, ale tohle je to stejný...
Zajímavý, že se tady na foru tráva tak strašně odsuzuje, ale topic s chlastem je celkem oblíbenej - tohle nechápu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: