Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Broken

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Broken napsal:
BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
znam to moc dobre a sam to muzu potvrdit, protoze sam sem pernik 5 let bral...

No tak to bude ono...
V tom případě tvá přestupová droga byl i chlast a cigarety (pokud si to předtím měl).

Tráva ani nemůže být nějaká "přestupová droga", nevzniká na ní fyzická závislost. Nestane se, že na začátku hulení ti stačí 1 špek a za tři roky budeš potřebovat třeba 3 a pak ti nebude stačit ani to a budeš muset přejít na něco tvrdšího. Prostě je to blbost.
Radši vysad ten perník a nemel kraviny

Mě vždycky pobaví,jak se někteří ohánějí tím,že na něčem není fyzická závislost a podle toho řadí tu danou látku mezi neškodné.Sice tráva víceměně neškodná je,mě jde spíš o tu závislost.Psychická závislost je právě to,co je na těch drogách to nejhorší .Amfetaminy,opiáty a tak podobně vyvolávají sice fyzickou závislot,ale to je věc relativně nejsnadnější,kterou musí člověk překonat při odvykání.A s psychickou závislotí pak bojují celá léta a někdy i celý život a nutí je k recidivám.

Ničím se neoháním, prostě ta fyzická závislost tam není. Nikde sem nepsal, že tráva je neškodná droga. Jen říkám, že (dle mě) je lepší se jednou za čas zkouřit než se ožrat (z hlediska růstu svalů).

S tím souhlasím a řadit lidi,co si občas zakouří trávu mezi feťáky je padlé na hlavu.,s tím vším souhlasím
Já jsem si jen v souvislosti s tvým příspěvkem vybavil,jak se kdosi dušoval,že sice kouří trávu a kouří dva gramy denně,ale že je jenom psychicky závislej,že naštěstí tam fyzická závislost není:-)
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no a nekdo nevidi duvod proc posilovat,jinej proc jezdit rychle v aute a treti proc sukat do zadku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
ja hlavne nevidim duvod , prco se zhulit , nebo si davat ty piva , se chces uvolnit , tak di na nejakou thajskou masaz sem delal s kretenem (32 let) a furt puka , jak kdyby mu bylo 17 let a je uplne vymastenej dusevne na urovni šimpanze

Ty voe víš jak jsou opice chytrý?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi reloaded napsal:
no a nekdo nevidi duvod proc posilovat,jinej proc jezdit rychle v aute a treti proc sukat do zadku
jasny , jenze tohle neni topik o zadku nebo rychle jizde , ale o fetakach a jejich fetu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sacharidacku, já nevím, jak moc byl dementní tvůj spolupracovník, ale když čtu tvoje příspěvky a beru v úvahu, že podle tvého názoru je hloupější než ty, tak ho vážně lituju
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
yazi reloaded napsal:
jasny , jenze tohle neni topik o zadku nebo rychle jizde , ale o fetakach a jejich fetu

ani o fetakach a fetu to neni, je to o cviceni a travce
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
sacharidacku, já nevím, jak moc byl dementní tvůj spolupracovník, ale když čtu tvoje příspěvky a beru v úvahu, že podle tvého názoru je hloupější než ty, tak ho vážně lituju

Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jezis ja vam tu travu neberu jen mi ju nefoukejte na zastavce do xichtu THX
danny1744

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
khx27 napsal:
Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ...

co sem taháš fetáky? Tohle je snad topik o trávě... Chce to taky o té trávě něco vědět (aspon teoreticky) než začneš používat slova jako feták. Smějete se (ted to myslím obecně) necvičícím lidem jak nechápou problematiku steroidů, ale tohle je to stejný...
Zajímavý, že se tady na foru tráva tak strašně odsuzuje, ale topic s chlastem je celkem oblíbenej - tohle nechápu...

Ty si asi trochu pleteš pojmy kámo. Marihuana je lehká DROGA a ten kdo užívá ať už lehký nebo tvrdý drogy je prostě feťák, s tim nic neuděláš, tak to prostě je.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
jezis ja vam tu travu neberu jen mi ju nefoukejte na zastavce do xichtu THX

aspon se pekne uvolnis
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
BUFU napsal:
Broken napsal:
BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:
znam to moc dobre a sam to muzu potvrdit, protoze sam sem pernik 5 let bral...

No tak to bude ono...
V tom případě tvá přestupová droga byl i chlast a cigarety (pokud si to předtím měl).

Tráva ani nemůže být nějaká "přestupová droga", nevzniká na ní fyzická závislost. Nestane se, že na začátku hulení ti stačí 1 špek a za tři roky budeš potřebovat třeba 3 a pak ti nebude stačit ani to a budeš muset přejít na něco tvrdšího. Prostě je to blbost.
Radši vysad ten perník a nemel kraviny

Mě vždycky pobaví,jak se někteří ohánějí tím,že na něčem není fyzická závislost a podle toho řadí tu danou látku mezi neškodné.Sice tráva víceměně neškodná je,mě jde spíš o tu závislost.Psychická závislost je právě to,co je na těch drogách to nejhorší .Amfetaminy,opiáty a tak podobně vyvolávají sice fyzickou závislot,ale to je věc relativně nejsnadnější,kterou musí člověk překonat při odvykání.A s psychickou závislotí pak bojují celá léta a někdy i celý život a nutí je k recidivám.

Ničím se neoháním, prostě ta fyzická závislost tam není. Nikde sem nepsal, že tráva je neškodná droga. Jen říkám, že (dle mě) je lepší se jednou za čas zkouřit než se ožrat (z hlediska růstu svalů).

S tím souhlasím a řadit lidi,co si občas zakouří trávu mezi feťáky je padlé na hlavu.,s tím vším souhlasím
Já jsem si jen v souvislosti s tvým příspěvkem vybavil,jak se kdosi dušoval,že sice kouří trávu a kouří dva gramy denně,ale že je jenom psychicky závislej,že naštěstí tam fyzická závislost není:-)

jo no, tak to už je hodně špatný, ale aji znám pár (moc jich není) co hulí denně tak 4-6 let a sou pořád v pohodě. Bohužel těm co to ale vymylo mozek je víc Jejich blbost.

Sacharidacek : každej dělá co ho baví, tak jim to neber
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

danny1744 : už na to nemám náladu. Fajn prohrál sem. Každej kdo si dal prda je feťák. Každej kdo se napil piva (lehká droga) je feťák. V podstatě 95 % planety jsou feťáci, aji ten Cizo - smažka jedna
flame1
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

danny1744 napsal:
BUFU napsal:
khx27 napsal:
Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ...

co sem taháš fetáky? Tohle je snad topik o trávě... Chce to taky o té trávě něco vědět (aspon teoreticky) než začneš používat slova jako feták. Smějete se (ted to myslím obecně) necvičícím lidem jak nechápou problematiku steroidů, ale tohle je to stejný...
Zajímavý, že se tady na foru tráva tak strašně odsuzuje, ale topic s chlastem je celkem oblíbenej - tohle nechápu...

Ty si asi trochu pleteš pojmy kámo. Marihuana je lehká DROGA a ten kdo užívá ať už lehký nebo tvrdý drogy je prostě feťák, s tim nic neuděláš, tak to prostě je.

Ten kdo kouří, chlastá, pije kafe je feťák.
danny1744

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flame1 napsal:
danny1744 napsal:
BUFU napsal:
khx27 napsal:

Ten kdo kouří, chlastá, pije kafe je feťák.

Zní to směšně ale dalo by se to tak říct. Ale my se tu bavíme o trávě a ne o pivu, cigaretách a kafi.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem mel za to ze fetaci jsou jen ti kteri nitrozilne berou tvrde drogy jako heroin a pervitin

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: