|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | ja sem mel za to ze fetaci jsou jen ti kteri nitrozilne berou tvrde drogy jako heroin a pervitin |
já taky, a ještě teda i ti co smrkají _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
řešíte strašný kraviny... Tohle má být topik o skloubení marihuany a cvičení jetli to má nějakej vliv na cvičení a růst (podle mě má alkohol horší dohry na organismu než tráva, pokud jde o narazový užívání těchto dvou látek, dám si trávu a další den jsem úplně ready, ožeru se a další den to ze sebe celej den dostávám, taky jde asi o to kdo je jak citlivej...) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Sakra Arnold je feták...on kouřil travku...kurva i můj velký vzor mě zklamal. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | ja sem mel za to ze fetaci jsou jen ti kteri nitrozilne berou tvrde drogy jako heroin a pervitin |
já taky, a ještě teda i ti co smrkají |
ty sem bral jako smazky..
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | CrazyLom napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | ja sem mel za to ze fetaci jsou jen ti kteri nitrozilne berou tvrde drogy jako heroin a pervitin |
já taky, a ještě teda i ti co smrkají |
ty sem bral jako smazky.. |
Prosimtě, nechceš napsat nějaký rozdělení na wikipedii, aby v tom bylo jasno? Dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:54 am Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | flame1 napsal: | | danny1744 napsal: | | BUFU napsal: | | khx27 napsal: | | Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ... |
co sem taháš fetáky? Tohle je snad topik o trávě... Chce to taky o té trávě něco vědět (aspon teoreticky) než začneš používat slova jako feták. Smějete se (ted to myslím obecně) necvičícím lidem jak nechápou problematiku steroidů, ale tohle je to stejný...
Zajímavý, že se tady na foru tráva tak strašně odsuzuje, ale topic s chlastem je celkem oblíbenej - tohle nechápu... |
Ty si asi trochu pleteš pojmy kámo. Marihuana je lehká DROGA a ten kdo užívá ať už lehký nebo tvrdý drogy je prostě feťák, s tim nic neuděláš, tak to prostě je. |
Ten kdo kouří, chlastá, pije kafe je feťák. |
Zní to směšně ale dalo by se to tak říct. Ale my se tu bavíme o trávě a ne o pivu, cigaretách a kafi. |
Nebyl si ty taky 5 let na piku? Du se radši najest, tahle diskuze už se moc zvrhla a nemá cenu pokračovat.
Prostě nárazové kouření trávy má na cvičení nulový vliv . _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | danny1744 napsal: | | flame1 napsal: | | danny1744 napsal: | | BUFU napsal: | | khx27 napsal: | | Ono v dnesni dobe je tech sracek tolik, co nici lidi primo a/nebo dusledkem, ze je to prakticky jedno, co si kdo dava. Dokud to bude stale "in", tak fetaci budou i kdyby z toho meli upadnout koule. Cely je to jen o zarazeni do spolecnosti, kdyz nekdo neco, tak ja musim taky, abych se zaradil ... |
co sem taháš fetáky? Tohle je snad topik o trávě... Chce to taky o té trávě něco vědět (aspon teoreticky) než začneš používat slova jako feták. Smějete se (ted to myslím obecně) necvičícím lidem jak nechápou problematiku steroidů, ale tohle je to stejný...
Zajímavý, že se tady na foru tráva tak strašně odsuzuje, ale topic s chlastem je celkem oblíbenej - tohle nechápu... |
Ty si asi trochu pleteš pojmy kámo. Marihuana je lehká DROGA a ten kdo užívá ať už lehký nebo tvrdý drogy je prostě feťák, s tim nic neuděláš, tak to prostě je. |
Ten kdo kouří, chlastá, pije kafe je feťák. |
Zní to směšně ale dalo by se to tak říct. Ale my se tu bavíme o trávě a ne o pivu, cigaretách a kafi. |
Nebyl si ty taky 5 let na piku? Du se radši najest, tahle diskuze už se moc zvrhla a nemá cenu pokračovat.
Prostě nárazové kouření trávy má na cvičení nulový vliv . |
jakto, si pamatuju kdyz sem byl hodne zkureny tak sem nebyl shopny nic zvednout
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
jakto, si pamatuju kdyz sem byl hodne zkureny tak sem nebyl shopny nic zvednout |
Bufu nemyslel, že půjdeš skouřenej na trénink....ale třeba po těžkém tréningu na uvolnění proč ne _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
Nejvíc mě uspokojila odpověď CIZOPASNÍKA.
Prostě jsem se chtěl zeptat jakej to má vliv takhle nárazově..jednou za nějakej čas.. (rok).
Ale ty co mě maj hned za feťáka vážně nechápu..já NEKOUŘÍM, NEPIJU a když jednou zkusím trávu jsem hned feťák?? To si myslím že je přehnané.
Neříkejte, že nikdo z vás se nenapil třeba piva.
Alkohol navíc dehydruje a je považován za tvrdou drogu kdež to marihuana za lehkou a myslím, že na alkoholu vzniká těžší závislost než na trávě.
Taky jsem někde viděl graf kde byly ty neznámější drogy seřazen podle nepezpečnosti předávkování a marihuana byla hned první..tzn. nejmenší nebo spíš žádné riziko předávkování za to alkohol byl až někde dole mezi tvrdými drogami jako heroin apod.
A k té závislosti..myslím že, jak už tady bylo řečeno že je jen a jen na tom dotyčném jak si věří a má silnou vůli s tím přestat..znám lidi co si jako CIZO zahulí občas pro spestření a že jsou na tom závislí se nedá říct..protože je to nijak neovlivní a nemají žádné nutkání to druhej den zopakovat..prostě si jen s přáteli někde zakouří při nějaké příležitosti a hotovo..víc nic..a nemyslím si že proto by ho někdo měl nazývat "feťák"
|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
Říká se, že zkusit se má všechno...
Ano, ale už je to jen na tom určitým jedinci jak si to rčení vyloží..Prostě všeho z mírou a brát tuhle větu s určitým odstupem..rozhodně bych nikdy nechtěl zkoušet nějaký tvrdý drogy..kokain, heroin nebo tak něco..ale myslím že zkusit trávu není až takový zlo jak si tady na tomhle fóru většina lidí myslí.a taky jsem chtěl ještě dodat že ji sice každý má za zlo protože většina lidi ji označuje jako jakousi "VSTUPNÍ DROGU" a to si myslím že takhle ji nazývají neprávem..samozřejmě..znám lidi kteří se přes ni dostali k tvrdým drogám..ale na druhou stranu znám spoustu lidí co nic jiného než to nezkusili..a taky zastávám názor že když je to jednou za čas..tak by se z toho nemuselo dělat takový peklo..tím nechci nějak marihuanu ospravedlňovat je to taky droga..a samozřejmě znám i lidi co to hulí denně a sou pěkně vygumovaní ..tím jde vidět že negativní učinky jsou..a nejsou malé ale jednou za čas si myslím že je dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
neviem ktory kokot povedal ze kdo huli travu (hoci aj pravidelne) je fetak ale to je picovina jak cip..to by boli fetaci polovica kamaratov co poznam, a mozem povedat ze na drvivej vacsine ani nevidno ze neco hulia...a tych par co su roztraseny fetaci tak to skor s pika, kapiek a podobnych veci...
a na svaly si myslim ze to vplyv nema
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|