PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:

Třeba kvůli zásadám jakýsi takýsi slušný reklamy. Nevím, ale psát do těch reklamních článků takový "nesmysly" mi nepřijde zrovna moc taktní.
Ty zásady slušný reklamy by mě zajímaly , co si budeme říkat, valná většina reklam je postavená na nesmyslech nebo nepodstatnejch skutečnostech, občas se vysloveně účelově lže , to se nedá nic dělat, pragmaticky záleží na účelu, pokud někdo bude tvrdit že má chutnej protein a bude nechutnej, tak ho asi lidi nebudou kupovat ani kdyby to četli na každým rohu.

Všechny auta sou buď nejbezpečnější, nejhezčí, nejdynamičtější, nejlevnější nebo nejlíp sedí v zatáčkách - každýmu autu de nějaká taková blbost najít, pak se natočí buď klidná nebo divoká zatáčka v horách a hezký nebe a reklama je hotová . Stejně tak mi přijde logický, že pokud chce někdo prodat protein chutí, tak bude říkat, že je nejlepší. Co by sakra měl říkat jinýho, že je docela dobrá, ale že možná někomu to nebude chutnat nebo sežene někde něco levnějšího co mu bude chutnat stejně? Už vidím tu reklamu "Nový hydro od Extrifitu je docela dobrý a taky není nejdražší, ale možná někdo u konkurence najde něco podobnýho a taky se určitě najde na diskuzních fórech nějaká rypna co napíše, že hydro je na hovno, takže dopředu říkáme, že se budeme se všema hádat, protože nás to bude rozčilovat a možná vám budeme posílat vzorky zdarma, abychom vám zavřeli hubu ".
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Iron.Pumping napsal:

ja se vubec nezlobim..o cem si mam vyhledat informace?co nevim co je?klidne se zleju a dam za vikend 25 piv..a co jako?v tom je nejakej problem?Kondicne cvicim 17 let.Cviceni nezeru,napumpovanej biceps neni muj svet.Naturalne sem se dostal za studena na 46,5 ruce,138 prez hrudnik,72 nohy a mam ted 97 na 173.Kritizovat budu cokoliv a cim nemam kladne zkusenosti at se to nekomi libi a nebo ne.A ten protein zadnej hnus nebyl,Tobe treba nechutna,ale ja jsem snim spokojen.Ze nejaky lidi napisou,ze je hnus me nezajima,ja to zkusil a chutna mi.

ja ti to neberu, vysledky ktery udavas jsou dobry, pristup k treninku a vyzive je tvoje vec, proc ne? nemusi to prece kazdej brat smrtelne vazne...

ale jsou lidi co si nechteji dat za vikend 25 piv, protoze by se pak 14 dni vraceli v treninku na puvodni vykonnostni uroven, nestaci jim jist normalni jidla (gulas s knedlikem), protoze by zadny svaly nikdy nenabrali a nestaci jim cvicit jen tak trochu a obcas, protoze by vypadali porad stejne

ja jsem dostal jako sponzorskej dar 3000 tablet bcaa (hadej od koho, jo, spravne, je tam napsano extrifit ) a muzu zcela bez pochybnosti rict, ze davky kolem 60g denne na strongman zavodech mi vyrazne pomohly s regeneraci, protoze jidlo do sebe behem souteze proste nedostanu a jediny co jsem mohl bylo popijed dzusy a polykat plny hrsti amin...

proteiny
od extrifitu jsem taky nejaky mel, nektery mi chutnaly min (treba cokolada) a nektery mi chutnaly hodne (treba jahoda)

samozrejme netvrdim ze neuzivam i jiny doplnky od jinech vyrobcu, ale treba tebou vychvalovanej protein od ATP jsem nebyl schopnej vypit, stejne jako kdysi napriklad vitalmax, ktery jsem si v dobre vire koupil, ale bylo to poprve a naposledy

ale nikomu to nenutim, nemam potrebu to psat 10x za den na forum a 10x za den naznacovat kazdymu, kdo si koupi nejakej protein, kterej ja zrovna neuznavam, ze je pitomec

Jo v pohode:)..Ale ze tys ho nebyl schopen vypit neznamena,ze druhejm nemusi chutnat.Napriklad na Vitalmaxu se shodneme,ale ten konkretni protein od ATP byl po vsech strankach OK ..a jiste jsem nikomu netvrdil,ze je pitomec,kdyz ho nebude pit https://forum.ronnie.cz/aky-protein-od-atp-t19187.html
https://forum.ronnie.cz/proteiny-ii-t22347-435.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli ste někdo kávovej Champion ? Je to dobrý? Není to hnus?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám otázku, protein 80% 1+1 od Promil se už nedá objednat??
Nemůžu to nikde najít. Děkuju
Lameboy

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Hej kámo, nekupuj si to, je to hnus, strašně to pění, několikrát mi to vybouchlo v shakeru. Jestli chceš, prodám ti celý balení. Už bych si tuto novou 80 nekoupil. Ani chuťově se to nedá srovnat se 65.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lameboy napsal:
Frozz. napsal:

Hej kámo, nekupuj si to, je to hnus, strašně to pění, několikrát mi to vybouchlo v shakeru. Jestli chceš, prodám ti celý balení. Už bych si tuto novou 80 nekoupil. Ani chuťově se to nedá srovnat se 65.
1 kg promilu za 600kc to mame 2 kg za 1200 kc za promil champion nebo universal 2,2 kg nesrovnatelna rozpustnost a chut za nejakych 900 kc Universal za 800kc.... Jen blazen si koupi ten promil
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Lameboy napsal:
Frozz. napsal:

1 kg promilu za 600kc to mame 2 kg za 1200 kc za promil champion nebo universal 2,2 kg nesrovnatelna rozpustnost a chut za nejakych 900 kc Universal za 800kc.... Jen blazen si koupi ten promil

no a, já si to chci zkusit a potom řeknu, jestli se to vyplatilo nebo ne, takže mi je v podstatě jedno co o tom říkáte, 100 lidí 100 chutí, čau
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Sacharidacek napsal:
Lameboy napsal:
Frozz. napsal:

no a, já si to chci zkusit a potom řeknu, jestli se to vyplatilo nebo ne, takže mi je v podstatě jedno co o tom říkáte, 100 lidí 100 chutí, čau
tak jestli si jeste promil nemel tak to jo, zkus a uvidis .... Jo a bacha ten promil prasi jak pudr , at to nemas vsude po pokoji
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Frozz. napsal:
Sacharidacek napsal:
Lameboy napsal:
Frozz. napsal:

tak jestli si jeste promil nemel tak to jo, zkus a uvidis .... Jo a bacha ten promil prasi jak pudr , at to nemas vsude po pokoji

ok díky za radu, budu dávat pozor, zítra to tu mám. Ted mam taky proteinak a ten je taky jak pudr, jen u toho jemně vydechnu a je to všude :)) ale zato je to výborný.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je dobry zkusit vsechny proteiny abys mohl porovnavat , pak si schvalne kup championa a tomu nemuzes proste nic vytknout
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
je dobry zkusit vsechny proteiny abys mohl porovnavat , pak si schvalne kup championa a tomu nemuzes proste nic vytknout

dobře, příští protein bude champion :oD (ale ještě předtím si o něm něco přečtu at vím co kupuju)
Spazik

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Lameboy napsal:
Frozz. napsal:

V akci to vyšlo na 350,- za 1kg. Trošku to pění, to je pravda, asi to bude tím, že promil tam zřejmě nedává takové ty ňamky jakou jsou protipěnívé látky EXXX řekl bych :-) Ale když se to nechá chvilku ustát, je to v pohodě. (i když já měl vlastně tu 80ku high protein - to není čistej whey)
Ale Champion je instantnější o tom žádná, ten jde rozmíchat i lžičkou v hrnku.
Sacharide, kde se dá koupit v ČR protein od Universalu, nemůžu to vygooglit, moc eshopu nemá v nabídce Universal výrobky (kdyžtak do PM, pokud se to nesmí házet sem na fórum) Dík
tolik2

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkoušeli jste někdo Pharma Blend 6 HR?Jaká je chut a rozputnost?Teď je v akci:D za 890Kč - 2270g :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie mi udělal radost s tou akcí na Hydro. Už se těšim až to na sobě kloudně otestuji, ale vsázím spíše na to, že rozdíl bude takřka minimální oproti klasickým izolátům. Uvidíme, nechám se překvapit, jak teda Hydro funguje v praxi, keců už bylo dost
Aivosh

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tolik2 napsal:
zkoušeli jste někdo Pharma Blend 6 HR?Jaká je chut a rozputnost?Teď je v akci:D za 890Kč - 2270g :)

mel sem cokoladu (ale tusim belgickou, ne tu bilou,co je ted v nabidce) chut v pohode, rozpustnost taky, nepeni. kdybych nemel zasobu z jine akce, obednal bych zas.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: