Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Co se dobře prodá? Že neznámý fighter, který porazil z první 20-ky zatím jen Gonzagu půjde o titul? Pro Carwina mluví snad jen to, že je amík, nic víc...
bohuzel, ale je to tak..Carwin je v nejakym žebříčku HW fighteru USA Today na 7. miste a hlavne jeste neprohrál plus zápas dvou bílejch američanů, coz je pro blby amiky asi vic, nez ze jeste nesel proti nikomu dobrýmu..
hobbyt

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ale blbych amikov toto nezaujima hlavne je ze ma big cecky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu vás kluci ujistit že Amíci nejsou o nic blbější než Ceši a Slováci, kteří si o sobě tradičně myslí že jsou ti nejchytřejší na Světě. Konec OT
hobbyt

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:46 pm    Předmět: :D Odpovědět s citátem

my aspon vieme kde sa ta Amerika nachadza...
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Můžu vás kluci ujistit že Amíci nejsou o nic blbější než Ceši a Slováci, kteří si o sobě tradičně myslí že jsou ti nejchytřejší na Světě. Konec OT
jenže těch blbejch amiku je naprostá většina oproti těm rozumným, kteří v zápase Lesnar vs. Carwin taky nevidí důvod proč by se mel konat..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:00 pm    Předmět: Re: :D Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
my aspon vieme kde sa ta Amerika nachadza...

Oni taky vědí kde je Evropa. A ty víš taky kde se přesně nachází Nebraska, Ohio, Connecticut, Delaware...?
hobbyt

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:01 pm    Předmět: bla bla bla Odpovědět s citátem

hej- v amerike
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:13 pm    Předmět: Re: bla bla bla Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
hej- v amerike

A Slovensko je v Evropě . Nebyls tam, nikoho neznáš tak nesud.
hobbyt

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:15 pm    Předmět: bla bla amici Odpovědět s citátem

ja nesudim len nemam rad Carwina
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:18 pm    Předmět: Re: bla bla amici Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

Dana cítí prachy a dal proto Carwinovi šanci. Carwin ji vzal. To mu přeci nemůžeš vyčítat.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:21 pm    Předmět: Re: bla bla amici Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
hobbyt napsal:

Dana cítí prachy a dal proto Carwinovi šanci. Carwin ji vzal. To mu přeci nemůžeš vyčítat.

asi tak, nutno dodat, že Carwin sa sam dost pretlačoval do tohto fightu, takže asi dostal čo chcel. Shane čaká ta Brock...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně to nic nemění na tom, že ten zápas dostal Carwin je proto, že je amík. A možná taky proto, že zápas dvou mamutů v HW je pro publikum velké lákadlo.

Já se v první žadě pozastavil nad tím, že tady jsou jiní a nebojím se říct kvalitnější možnosti, než je Carwin. Nespekuloval jsem o tom, jestli jsou amíci blbci nebo snad že by to White měl špatně spočítané. Takových žvástů jsem dalek...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio: Koho máš mimo Coutura a Nogueiry na mysli
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Já se v první žadě pozastavil nad tím, že tady jsou jiní a nebojím se říct kvalitnější možnosti, než je Carwin. Nespekuloval jsem o tom, jestli jsou amíci blbci nebo snad že by to White měl špatně spočítané. Takových žvástů jsem dalek...
to ti taky nikdo neupírá..jen se ti dostalo vysvětlení proč carwin a ne někdo kvalitnější nebo někdo kdo si to vybojoval..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kongo si to teď posral, ale mohl to být on. Další dva jsi jmenoval. Mir teď šanci delší dobu nedostane.

Jo a TUF 10 teď vyhraje Kimbo, na toho jsem zapoměl...

owar: Tak to ti děkuju, že jsi mi to vysvětlil, oware.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: