|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
včera zatracená párty, vybaterovali jsme si mejdan v Havana klubu, bohužel jsem byl celej večer úplně v pohodě a nepřišlo mi divný, že sem vypil 25 panáků - divný mi to přišlo až dneska ráno, když jsem se probudil na sedačce a nevěděl jsem, proč sakra sem na sedačce - za hodinu jsem to zjistil, já si šel totiž v noci dělat pizzu, zapl sem plynovou troubu, pizzu tam nedal a usnul sem, takže sem vůbec rád, že sem se neotrávil a je mi špatně ještě teď  ... trénink dneska odkládám na zítřek a PR žádný výjimečně nečekám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
trénink
šikmý bench triceps 3x3x65kg
iso tlaky na prsa up to 100kg dohromady
iso tlaky na prsa na šikmo up to 80kg dohromady
ïso tlaky na ramena up to 40kg dohromady
peckdeck rehab
bic. zdvihy s kladkou up to 65kg
Dneska lehkej odpočinkovej trénink na hammer strength strojích, nic zásadního se nestalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | včera zatracená párty, vybaterovali jsme si mejdan v Havana klubu, bohužel jsem byl celej večer úplně v pohodě a nepřišlo mi divný, že sem vypil 25 panáků - divný mi to přišlo až dneska ráno, když jsem se probudil na sedačce a nevěděl jsem, proč sakra sem na sedačce - za hodinu jsem to zjistil, já si šel totiž v noci dělat pizzu, zapl sem plynovou troubu, pizzu tam nedal a usnul sem, takže sem vůbec rád, že sem se neotrávil a je mi špatně ještě teď ... trénink dneska odkládám na zítřek a PR žádný výjimečně nečekám |
Ještě že si nedopadl jako ten chudák v Pelíškách
Opilecké okno? ->"co si nepamatuju, to se nestalo" - moje heslo
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:24 am Předmět: |
|
|
suplementy
hydro 77
amina
80% protein
Došly mi proteiny, takže jsem objednal novou várku, stejně jako jsem za 14 dní vyžral amina. Vše klasicky Extrifit, dokud budu přihazovat na benchi a dostávat od Ronnieho slevu, nemám důvod měnit  . Vzhledem k povaze a vstřebatelnosti hydra ho zařadím ráno a po tréninku, amina během dne a kolem tréninku, na noc 80ku protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:39 am Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | LJ : Každýmu tady dost dobře radíš a je vidět, že seš znalej, ale sám ten tvůj trénink stojí za prd a strava občas taky.
EDIT : Vyser se už na tu tvou recesi . |
Tak jsem se dneska lehce juknul na tvůj log a musím souhlasit s tímhle výrokem od JOgy. Čekal jsem tady v logu něco uplně jinýho. Ty se skutečně velice dobrej teoretik, ale ten trénink co jedeš .. za to bys musel každýho zkritizovat! Koukej začít makat, když máš takový znalosti, určitě bys to mohl dotáhnout dál
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
 koudy., už to tady padlo víckrát, já většinu roku mám posilování pokud vůbec cvičím na vedlejší koleji a tancuju resp. se o to snažím  , nicméně teď o prázdninách jsem nakonec díky práci tancování dal na druhou kolej a rozhodl se, že si zlepším nějakou jako pomyslnou symetrii postavy a bench a přiberu přes prsa ... no a v rámci tohodle debilního cílu jsem opravdu posunul i objem prsou i rekord na bench, z pracovních sérií na benchi jsem se posunul z původních 70-75kg skoro na 100kg což beru jako přiměřenej progress k tomu času, co jsem na to měl za čas, zkusím to ještě vyhnat směrem k maximu benche, ale progress tam je zhruba 20kg, což beru jako dobrej výsledek. Jinak pokud bych měl ideální podmínky a posilování jako sport číslo jedna, tak bych určitě točil klasický tréninky a nevymejšlel pičoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
Tak to všechno vysvětluje .. zašíváš se před činkama na tanečnim parketu  . Já neumim ani polku, tak ti do tancování kecat nebudu  , ale občas si tě zkontroluju, jestli tu posilku neflákáš až moc  Good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:19 am Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | Tak to všechno vysvětluje .. zašíváš se před činkama na tanečnim parketu . Já neumim ani polku, tak ti do tancování kecat nebudu , ale občas si tě zkontroluju, jestli tu posilku neflákáš až moc Good luck | V pohodě, je to taková moje univerzální výmluva, i u tancování by šlo cvičit a mít slušnou vysekanou postavu a ne sto kilo jako mám teď , letos se pokusím právě těma aminama a proteinem poprvý nespálít tancováním většinu svalů...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 11:10 am Předmět: |
|
|
Video hustý .. pokud tancujete takhle  . Aminy, protein, glutamin ... a mrtě sacharidů před tancem, to je maximum co můžeš udělat no. Jak dlouho trvá takovej taneční trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | Video hustý .. pokud tancujete takhle . Aminy, protein, glutamin ... a mrtě sacharidů před tancem, to je maximum co můžeš udělat no. Jak dlouho trvá takovej taneční trénink? | Hodinka a půl až dvě, z toho zhruba 45 minut posilování a streching, základní technika, pak tancování na hudbu. Během tý doby samozřejmě člověk potřebuje nebýt jak balón, potom je zase docela vyšťavenej a nechce se mu nic tuhýho jest. Základ co dám určitě budou bcaa/amina před a po a cukry hlavně po. Teoreticky by šlo popíjet ioňták během tancování, cukry prostě se obávám že by mě nafukovaly zbytečně, ale možná jenom to je o zvyku.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
trénink
bench 5x5x97kg PR
tricepsový úzký bench up to 70kg
tricepsové kliky na stroji up to 80kg
Dneska totální únava díky pondělnímu spánkovýmu deficitu, jako každej týden, navíc sem moc nejedl, musím začít chodit cvičit v poledne kdy ještě mám nějakou energii. Nicméně díky zásilce suplementů od Ronnieho očekávám brzo zvrat k lepšímu, testuju nový hydro extrifitu  . TH -1kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | trénink
bench 5x5x97kg PR
tricepsový úzký bench up to 70kg
tricepsové kliky na stroji up to 80kg
Dneska totální únava díky pondělnímu spánkovýmu deficitu, jako každej týden, navíc sem moc nejedl, musím začít chodit cvičit v poledne kdy ještě mám nějakou energii. Nicméně díky zásilce suplementů od Ronnieho očekávám brzo zvrat k lepšímu, testuju nový hydro extrifitu . TH -1kg. |
Tak jak to je s tou chutí toho extrifitu ve vodě? Je to dobré dá se to jíst nedá se to jíst blije se to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|