|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
owar

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
v pohode, to je tvoje vec.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
tak Extrit hydro ve vodě v shakeru, rozpustí se v pohodě, při málo vody chuť čokoláda lehce nahořklá, rozhodně lepší než klasickej extrifití protein kterej je sladkej jako cumel, ale určitě sem pil už lepší protein, při víc vody mi to kupodivu chutná víc, pak to je míň sladký ... vstřebatelnost ok, víc nejsem schopnej porovnat, jiný hydro jsem zatím neměl ...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetrSikora

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
no kluci,já mám od Extrifitu Professional WPC 80 a jsem spokojený,objednal jsme si teďkom ten Hydro 77 tak uvidím.
Jinak pokud mohu otázku...protein jsem kupoval současně s Hardcore Gain 21 do silového tréninku,který bude cca za měsíc.
Chci vědět zda-li je nebo není blbost brát po treninku současně tyto přípravky? Tak to aspoň vesměs všude čtu,že po treninku se zařazuje Gainer+Protein,hm?
Dík kuci...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
| PetrSikora napsal: | no kluci,já mám od Extrifitu Professional WPC 80 a jsem spokojený,objednal jsme si teďkom ten Hydro 77 tak uvidím.
Jinak pokud mohu otázku...protein jsem kupoval současně s Hardcore Gain 21 do silového tréninku,který bude cca za měsíc.
Chci vědět zda-li je nebo není blbost brát po treninku současně tyto přípravky? Tak to aspoň vesměs všude čtu,že po treninku se zařazuje Gainer+Protein,hm?
Dík kuci... |
Gainer už proteiny má, tak naco další protein? Jestli máš hydro, ať už to supervymazlený Hydro77 , nebo ty šity od konkurence, tak dej po treninku to + gukozu a maltu ( nebo Vitargo ) ...no a pak po nějaký době třeba ten protein. Mít to všechno naráz mi přijde zbytečný
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Hydro 77 Extrifit výborný. Nahořklou chuť jsem teda necítila. Chutná to kakaově, nic přeslazeného. Ať to má reklamu jakou chce, tak je fakt chutově dobrý a super rozpustný ve vodě _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st srpen 26, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Nikdo neřekl, že nemá dobrou chuť a rozpustnost... ale reklama na tento produkt je, kde se podívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
Nitro-tech Hardcore od Muscletechu - naprosta parada, chut skvela, rozpustnost také, vstrebatelnost bezproblemova .... Psychologickej efekt reklamy taky super
edit: jak ted o tom píšu, musím si ho jít hned udělat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 9:39 pm Předmět: Pharma Blend 6 HR |
|
|
Ja si koupil tu pharmu kdyz je ve sleve a musim rict ze ta chut je luxusni  beru to jeste s 80kou od extrifit tak doufam ze to bude mit nejaky vysledky
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
Ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
Pokud mas skutecne dostatecny prijem kvalitnich bilkovin a sacharidu ze stravy je nesmysl pouzivat protein nebo gainer..to treba v pripade kdy bys nemel cas se najest nebo bys vedel ze budes spechat tak si sebou vzit malou flasku s proteinem a jen nacepovat vodu a vypit _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
akorad po treningu potrebujes tekute jidlo , jinak ne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
m.a.c.a

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
Zdravím ,
chci si objednat protein, ale nevím zda je dobrý, zda by mi pomohl k nějakym vysledkům :) ... jedná se o protein Clutch Whey Protein od výrobce Axis Labs.
Díky moc za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|