PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
owar

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v pohode, to je tvoje vec..
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak Extrit hydro ve vodě v shakeru, rozpustí se v pohodě, při málo vody chuť čokoláda lehce nahořklá, rozhodně lepší než klasickej extrifití protein kterej je sladkej jako cumel, ale určitě sem pil už lepší protein, při víc vody mi to kupodivu chutná víc, pak to je míň sladký ... vstřebatelnost ok, víc nejsem schopnej porovnat, jiný hydro jsem zatím neměl ...
PetrSikora

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no kluci,já mám od Extrifitu Professional WPC 80 a jsem spokojený,objednal jsme si teďkom ten Hydro 77 tak uvidím.
Jinak pokud mohu otázku...protein jsem kupoval současně s Hardcore Gain 21 do silového tréninku,který bude cca za měsíc.
Chci vědět zda-li je nebo není blbost brát po treninku současně tyto přípravky? Tak to aspoň vesměs všude čtu,že po treninku se zařazuje Gainer+Protein,hm?
Dík kuci...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetrSikora napsal:
no kluci,já mám od Extrifitu Professional WPC 80 a jsem spokojený,objednal jsme si teďkom ten Hydro 77 tak uvidím.
Jinak pokud mohu otázku...protein jsem kupoval současně s Hardcore Gain 21 do silového tréninku,který bude cca za měsíc.
Chci vědět zda-li je nebo není blbost brát po treninku současně tyto přípravky? Tak to aspoň vesměs všude čtu,že po treninku se zařazuje Gainer+Protein,hm?
Dík kuci...

Gainerproteiny
má, tak naco další protein? Jestli máš hydro, ať už to supervymazlený Hydro77 , nebo ty šity od konkurence, tak dej po treninku to + gukozu a maltu ( nebo Vitargo ) ...no a pak po nějaký době třeba ten protein. Mít to všechno naráz mi přijde zbytečný
Bosorka

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydro 77 Extrifit výborný. Nahořklou chuť jsem teda necítila. Chutná to kakaově, nic přeslazeného. Ať to má reklamu jakou chce, tak je fakt chutově dobrý a super rozpustný ve vodě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprosto souhlasim!
Qwake

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo neřekl, že nemá dobrou chuť a rozpustnost... ale reklama na tento produkt je, kde se podívám.
kosmen

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nitro-tech Hardcore od Muscletechu - naprosta parada, chut skvela, rozpustnost také, vstrebatelnost bezproblemova .... Psychologickej efekt reklamy taky super
edit: jak ted o tom píšu, musím si ho jít hned udělat :)
zENTYE

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2009 9:39 pm    Předmět: Pharma Blend 6 HR Odpovědět s citátem

Ja si koupil tu pharmu kdyz je ve sleve a musim rict ze ta chut je luxusni beru to jeste s 80kou od extrifit tak doufam ze to bude mit nejaky vysledky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý,
Pokud mám za den dostatečný příjem bílkovin i sacharidů, je nutné používat Protein,Gainer?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200 napsal:
Dobrý,
Pokud mám za den dostatečný příjem bílkovin i sacharidů, je nutné používat Protein,Gainer?

Ne.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
200 napsal:
Dobrý,

Ne.

Díky moc :) Takže zvolím raději pouhé aminokyseliny
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200 napsal:
Dobrý,

Pokud mas skutecne dostatecny prijem kvalitnich bilkovin a sacharidu ze stravy je nesmysl pouzivat protein nebo gainer..to treba v pripade kdy bys nemel cas se najest nebo bys vedel ze budes spechat tak si sebou vzit malou flasku s proteinem a jen nacepovat vodu a vypit
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200 napsal:
Dobrý,
akorad po treningu potrebujes tekute jidlo , jinak ne ...
m.a.c.a

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2009 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím ,

chci si objednat protein, ale nevím zda je dobrý, zda by mi pomohl k nějakym vysledkům :) ... jedná se o protein Clutch Whey Protein od výrobce Axis Labs.

Díky moc za odpovědi.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: