trocha vám to tu zamiešam, náhodou som videla film, alebo lepšie povedané sfilmovanú operu Fantóm opery a už niekoľko dní som nadchnutá tou hudbou, filmom, kamerou a hercami
hlavný predstaviteľ G.Butler v tom filme aj spieva a práve fakt, že je to neškolený, ničím neovplyvnený spev je najkrajší
pre ženy z tohoto fóra malá ukážka, je to veľký fešák
hej hej, "Faaantom of the opera is heeeere" mi znela ešte dlho v ušiach, ako muzikále nemusím, ale tento bol kvalitne spracovaný, dobrá atmosféra, len podla mna to "znetvorenie" aké mal nebolo vobec také strašné, fakt nemusel z toho robiť takú drámu:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hanebny pancharti
Predchvili jsem se vratila z kina a na to, ze mam vetsinu Tarantinovek rada me tohle spis zklamalo, mozna to bylo tim, ze se nejaci blboni chechtali cely film doslova kazde kravine, mozna to bylo tim, ze Tarantino podle me neni na toceni valecnych filmu a mozna to bylo tim, ze ten film byl tak z 3/4 kecaci a ja jsem proste vic na hodne akce, takze na Tarantina uz asi do kina nepujdu, protoze me to kecani na velkem platne absolutne nebavi, asi si to spis vychutnam doma. Nektere sceny byly natocene dobre a Tarantinuv styl v tom filmu byl k neprehlednuti, tim spis me to asi stvalo, vzhledem k tomu, ze mam moc rada valecne filmy spis na vazno nez kdyz si z toho dela nekdo prdel. Nemuzu dat jinak nez 6/10. Bohuzel necitim zadne velke nadseni z toho, ze jsem na tom v kine byla.
Dneska jsem si dal jednu klasiku. Tohle je prostě klenot ve francouzské kinematografii pokud jde o komedie.
dokonalý:)
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
ZanyK: proto než jdu na něco do kina, tak si o tom filmu něco přečtu.
O tomhle me fakt poucovat nemusis, jsem opravdu pravidelnym navstevnikem kina a vetsinou cekam na recenze a nazory druhych, vzhledem k tomu, ze ten film vsude hodnotili hodne dobre si myslim, ze by me od kina stejne nic neodradilo. Jak uz jsem psala Tarantinovky mam fakt rada, ale i valecne filmy, coz se podle me dohromady asi neslucuje a je to muj nazor, pokud ma nekdo jinej nazor, tak to chapu, pro me ten film nebyl nicim, co by me nadchlo, evidentne pro me Tarantinovky nejsou moc do kina, vic si je vychutnam doma... Navic jsem od toho asi cekala vic akce, ze se Tarantino vyradi, kdyz uz nataci ten valecny film, ale prislo mi, ze tam bylo jeste min akce nez v jeho jinych filmech...
Brad Pitt v tarantinovce? To si nemůžu nechat ujít.
Babel
Sice je to z obdobné mozaikově vyprávěných filmů tohodle geniálního režiséra (21 gramů, Amores Peross) asi nejslabší počin. U mě je to i tak naprosto vynikající záležitost.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru