smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z diskuse u Nitrixu na jednom eshopu:
"Zdravim, chtěl bych se zeptat, sháním nějaký přípravek, zamlouvá se mi tenhle NITRIX, přál bych si mít velké svaly, ale nechce se mi chodit dřít do fitka nebo do tělocvičny, mělo by to nějaký význam kdybych Nitrix začal brát ? Hrozí nějaké vedlejší účinky ? děkuji za upřímnou odpověď..." Henrik

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Z diskuse u Nitrixu na jednom eshopu:
"Zdravim, chtěl bych se zeptat, sháním nějaký přípravek, zamlouvá se mi tenhle NITRIX, přál bych si mít velké svaly, ale nechce se mi chodit dřít do fitka nebo do tělocvičny, mělo by to nějaký význam kdybych Nitrix začal brát ? Hrozí nějaké vedlejší účinky ? děkuji za upřímnou odpověď..." Henrik

ani se nedivim takovym otazkam kdyz vidim ty reklamy..a clovek kterej se vubec neorientuje ve vyzive a cviceni ty reklame proste chce verit...nikdo uz do reklamy kde ti slibi mega giga napumpovani a progres nenapise ze je k tomu potreba kvalitni strava,trenink,regenerace a leta vytrvalosti
DeSade

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se líbí tento dotaz

dobry den mam dotaz potrebuju poradit. makam na letisti nakladam zavazadla jendo letadlo 5 tun kufru tam a sem. hazeni noseni. celkovy cas 40minut a vse musi bejt. namaha jak svine i na zada, klouby ruce. dlaj se my modriny nekd yi na svalech. za 2 mesice my na bicakach na rukou se zvetsil objem o 12cm . ale jsem vycerpanej a unavenej a bolej me ruce a svaly. tak jsem se chtel zeptat co by jste doporucil jako protein, udelal jsem tohle vyberte prosim diky professional-wpi-90 nebo jinej? potom tohle co myslite?? bsn-volumaize-sejkr-zdarma a tohle na kosti atd gelatina-coral-calcium co si myslite o tyhle sestave. gainer megamass3000 mam jeste doma pulku . dekuju za radu. jim co to de tloustne my i pupek tak to chci i pomalu schodit:-) diky moc. patrik
honza_rox

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck-sem chtel presne napsat...

Rodice mi taky zezacatku nechteli povolit protein, protoze nechteli abych vypadal jako Ronnie Coleman
JOga

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohlo by se tu založit, smrtící hlášky diskuzí z eshopů , co říkátě?
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:

The Blade

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez jedna otazka pri vyrobku s e-shopu

Dobrý deň,
Mám 17 rokov 182cm a 71kg! cvičím už asi tri mesiace a po objemovke som nabral asi 5 kg,teraz sa mi zdá že potrebujem vyrysovať mám dosť tuku na bruchu a chcel bi som sa hlavne toho zbaviť, ako mi poradil jeden kamoš brucho cvičim každý deň aby som ho poriadne vyrysoval ...

cele to pisat nebudem,tento zaciatok a hlavne ta veta co som oznacil hrubym pismom mi stacilo
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
tiez jedna otazka pri vyrobku s e-shopu

Dobrý deň,
Mám 17 rokov 182cm a 71kg! cvičím už asi tri mesiace a po objemovke som nabral asi 5 kg,teraz sa mi zdá že potrebujem vyrysovať mám dosť tuku na bruchu a chcel bi som sa hlavne toho zbaviť, ako mi poradil jeden kamoš brucho cvičim každý deň aby som ho poriadne vyrysoval ...

cele to pisat nebudem,tento zaciatok a hlavne ta veta co som oznacil hrubym pismom mi stacilo
to je nuda nejlepsi sou ty dotazy , ahoj kluci je mi 18 let , makam jak blazen uz asi 4 mesice mam 65 kg , ale uz se to nechce pohnout ani o gram , jedu gainery , kreatiny , nekdy dam i hovezi maso , ale porad nic Co si myslite o tom Anapolonu , staci me nabrat 15 kg svalu a pak to budu jen udrzovat
m_i_k_e

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:

něco takové už tu je https://forum.ronnie.cz/vtipne-otazky-a-odpovedi-t23157.html
Duro

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sa teda nemam vo zvyku z ludi smiat,alebo sa pozastavovat ale o toto sa musim podelit (bol velmi plodny den vcera u nas v posilke:) )

jak som vosiel zbadal som hned manika "bez krku",dost hmm zaliateho,ruky nasiroko od tela (ne nemal prerostle latisimy)
chrcal,nadaval,funel na cele fitko,ze som to pomaly aj cez mp3 v usach pocul,furt sa obzeral v zrkadle
vrchol nastal ked dal dolu tricko,zacal hadzat nejake "pozy" a zadrel dost nahlas citujem:kurva je to tam,uz sa to tam rysuje chlapy
(svalov som moc nevidel,viac tam bolo spekov)
podotykam ze som cakal na stojan s drepmi,lebo tam on cvicil a pocas "drepovania" pozieral proteinovu tycinku,ja by som asi hodil sablu

situacia 2:
po treningu,idem do satne,vidim ze za mnou idu nejake dvaja chalani,ktory mali za sebou trening "prave predlaktie,lavy biceps"
porad vyhrabali z tasiek nejake bedne a vidim "nanovapor"
popijali,popijali a jeden z nich:bratu ja citim ze mi ide ten bicak prasknut,toto bola dobra kupa
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
ja sa teda nemam vo zvyku z ludi smiat,alebo sa pozastavovat ale o toto sa musim podelit (bol velmi plodny den vcera u nas v posilke:) )

jak som vosiel zbadal som hned manika "bez krku",dost hmm zaliateho,ruky nasiroko od tela (ne nemal prerostle latisimy)
chrcal,nadaval,funel na cele fitko,ze som to pomaly aj cez mp3 v usach pocul,furt sa obzeral v zrkadle
vrchol nastal ked dal dolu tricko,zacal hadzat nejake "pozy" a zadrel dost nahlas citujem:kurva je to tam,uz sa to tam rysuje chlapy
(svalov som moc nevidel,viac tam bolo spekov)
podotykam ze som cakal na stojan s drepmi,lebo tam on cvicil a pocas "drepovania" pozieral proteinovu tycinku,ja by som asi hodil sablu

situacia 2:
po treningu,idem do satne,vidim ze za mnou idu nejake dvaja chalani,ktory mali za sebou trening "prave predlaktie,lavy biceps"
porad vyhrabali z tasiek nejake bedne a vidim "nanovapor"
popijali,popijali a jeden z nich:bratu ja citim ze mi ide ten bicak prasknut,toto bola dobra kupa

tak toto je šupa
Georgo_K

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:

to uz jsem zalozil :D
kremo

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A:Hej,sypal jsi někdy?
B:Ne,ale asi zacnu,koupim gainer,protein a zacnu.
Thomas25

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kremo napsal:
A:Hej,sypal jsi někdy?
B:Ne,ale asi zacnu,koupim gainer,protein a zacnu.

Klasika.....

Něco podobnýho:

Já:Jdeš do posilky?
Kámoš:Nejdu,mě to zatím s tím proteinem roste i tak.
kremo

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
tak ten ma v sobe dabla pusste na neho kneze tohle je taky funny mama, MAMA

málem jsem se posral SMICHY

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: