Z diskuse u Nitrixu na jednom eshopu:
"Zdravim, chtěl bych se zeptat, sháním nějaký přípravek, zamlouvá se mi tenhle NITRIX, přál bych si mít velké svaly, ale nechce se mi chodit dřít do fitka nebo do tělocvičny, mělo by to nějaký význam kdybych Nitrix začal brát ? Hrozí nějaké vedlejší účinky ? děkuji za upřímnou odpověď..." Henrik
Z diskuse u Nitrixu na jednom eshopu:
"Zdravim, chtěl bych se zeptat, sháním nějaký přípravek, zamlouvá se mi tenhle NITRIX, přál bych si mít velké svaly, ale nechce se mi chodit dřít do fitka nebo do tělocvičny, mělo by to nějaký význam kdybych Nitrix začal brát ? Hrozí nějaké vedlejší účinky ? děkuji za upřímnou odpověď..." Henrik
ani se nedivim takovym otazkam kdyz vidim ty reklamy..a clovek kterej se vubec neorientuje ve vyzive a cviceni ty reklame proste chce verit...nikdo uz do reklamy kde ti slibi mega giga napumpovani a progres nenapise ze je k tomu potreba kvalitni strava,trenink,regenerace a leta vytrvalosti
dobry den mam dotaz potrebuju poradit. makam na letisti nakladam zavazadla jendo letadlo 5 tun kufru tam a sem. hazeni noseni. celkovy cas 40minut a vse musi bejt. namaha jak svine i na zada, klouby ruce. dlaj se my modriny nekd yi na svalech. za 2 mesice my na bicakach na rukou se zvetsil objem o 12cm . ale jsem vycerpanej a unavenej a bolej me ruce a svaly. tak jsem se chtel zeptat co by jste doporucil jako protein, udelal jsem tohle vyberte prosim diky professional-wpi-90 nebo jinej? potom tohle co myslite?? bsn-volumaize-sejkr-zdarma a tohle na kosti atd gelatina-coral-calcium co si myslite o tyhle sestave. gainer megamass3000 mam jeste doma pulku . dekuju za radu. jim co to de tloustne my i pupek tak to chci i pomalu schodit:-) diky moc. patrik
Dobrý deň,
Mám 17 rokov 182cm a 71kg! cvičím už asi tri mesiace a po objemovke som nabral asi 5 kg,teraz sa mi zdá že potrebujem vyrysovať mám dosť tuku na bruchu a chcel bi som sa hlavne toho zbaviť, ako mi poradil jeden kamoš brucho cvičim každý deň aby som ho poriadne vyrysoval ...
cele to pisat nebudem,tento zaciatok a hlavne ta veta co som oznacil hrubym pismom mi stacilo
Dobrý deň,
Mám 17 rokov 182cm a 71kg! cvičím už asi tri mesiace a po objemovke som nabral asi 5 kg,teraz sa mi zdá že potrebujem vyrysovať mám dosť tuku na bruchu a chcel bi som sa hlavne toho zbaviť, ako mi poradil jeden kamoš brucho cvičim každý deň aby som ho poriadne vyrysoval ...
cele to pisat nebudem,tento zaciatok a hlavne ta veta co som oznacil hrubym pismom mi stacilo
to je nuda nejlepsi sou ty dotazy , ahoj kluci je mi 18 let , makam jak blazen uz asi 4 mesice mam 65 kg , ale uz se to nechce pohnout ani o gram , jedu gainery , kreatiny , nekdy dam i hovezi maso , ale porad nic Co si myslite o tom Anapolonu , staci me nabrat 15 kg svalu a pak to budu jen udrzovat
ja sa teda nemam vo zvyku z ludi smiat,alebo sa pozastavovat ale o toto sa musim podelit (bol velmi plodny den vcera u nas v posilke:) )
jak som vosiel zbadal som hned manika "bez krku",dost hmm zaliateho,ruky nasiroko od tela (ne nemal prerostle latisimy)
chrcal,nadaval,funel na cele fitko,ze som to pomaly aj cez mp3 v usach pocul,furt sa obzeral v zrkadle
vrchol nastal ked dal dolu tricko,zacal hadzat nejake "pozy" a zadrel dost nahlas citujem:kurva je to tam,uz sa to tam rysuje chlapy
(svalov som moc nevidel,viac tam bolo spekov)
podotykam ze som cakal na stojan s drepmi,lebo tam on cvicil a pocas "drepovania" pozieral proteinovu tycinku,ja by som asi hodil sablu
situacia 2:
po treningu,idem do satne,vidim ze za mnou idu nejake dvaja chalani,ktory mali za sebou trening "prave predlaktie,lavy biceps"
porad vyhrabali z tasiek nejake bedne a vidim "nanovapor"
popijali,popijali a jeden z nich:bratu ja citim ze mi ide ten bicak prasknut,toto bola dobra kupa
ja sa teda nemam vo zvyku z ludi smiat,alebo sa pozastavovat ale o toto sa musim podelit (bol velmi plodny den vcera u nas v posilke:) )
jak som vosiel zbadal som hned manika "bez krku",dost hmm zaliateho,ruky nasiroko od tela (ne nemal prerostle latisimy)
chrcal,nadaval,funel na cele fitko,ze som to pomaly aj cez mp3 v usach pocul,furt sa obzeral v zrkadle
vrchol nastal ked dal dolu tricko,zacal hadzat nejake "pozy" a zadrel dost nahlas citujem:kurva je to tam,uz sa to tam rysuje chlapy
(svalov som moc nevidel,viac tam bolo spekov)
podotykam ze som cakal na stojan s drepmi,lebo tam on cvicil a pocas "drepovania" pozieral proteinovu tycinku,ja by som asi hodil sablu
situacia 2:
po treningu,idem do satne,vidim ze za mnou idu nejake dvaja chalani,ktory mali za sebou trening "prave predlaktie,lavy biceps"
porad vyhrabali z tasiek nejake bedne a vidim "nanovapor"
popijali,popijali a jeden z nich:bratu ja citim ze mi ide ten bicak prasknut,toto bola dobra kupa
tak toto je šupa
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru