Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Hmm, fakt pekny, no snad ho Peter semele.

snad...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to se ale nestane bohuzel chlapi
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
jj, taky mě to překvapilo , asi to nebylo tak horký, jak se zdálo. Bylo to pár dnů po fightu s Bonjaskym, tak byl asi nasranej. ALe speciálně na to, jestli, když mu pořadatelé nabídnout místo ve Final 16, sem se ptal, a říkal, že potom, jak ho zařízli nemá zájem. Tak se měl za to, že Tanikawa ho nominoval, aniž s nim mluvil. ale na holandských fórech už se o tom mluví jako o hotový věci, takže bych tomu i věřil.

ani ne půl roku na to, je prostě všechno jinak. Možná tim, že už dva krát prošvih obhajobu ve Strikeforce, potřebuje nějakej cash. No jestli se rumors potvrdí, tak doufám, že ho Péťa rozkope. Každopádně fight Overeem x Aerts je pro mě nejzajímavější z celý startovky.
Jenom jestli ty sis náhodou ten rozhovor celý nevymyslel, panáčku...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro miria

bohužel musel jsem to zmenšit na 1024x..., ale i tak si tam můžeš přečíst základní údaje, a jestli to nestačí tak vem ten email a zkus mu tam napsat sám, třeba ti odpoví.

Kdyby si ten rozhovor vymýšlel já, tak jednak by jeho odpovědi byli daleko delší a nebyli by tak suchý a za druhý nejsu tak blbej, abych si vymyslel takovou zásadní věc, která se může kdykoliv ukázat být jako nepravdivá. Já za to nemůžu, že je to takovej kkt, mam vztek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevšiml sis toho smajlíka? To chce klid... :-))
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten samej email:

trochu mi ujela ruka, ale je tam ta část, kde píše o K-1.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel ten email je neskutečně roztažen do šířky, takže nejdou vidět celý otázky, ani odpovědi.

mirio: Já sem tam za to chtěl taky hodit ten smajlík, ale je prostě fakt, že si to někdo může myslet, proto raději tyhle emaily skladuju ve schránce (bohužel Melvina sem vymazal už dřív), bo to je jedinnej důkaz, jak se můžu případně bránit.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jéžiš maría, už to přestaň řešit...

BYL TO VTIP!!!

Já samozřejmě oceňuju to, co tady pro nás děláš, neblázni...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však to bylo jen pro zajímavost. A neserte mě!
Drago

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysekal si bricho a vyskakuje si tady
c87

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

preboha co je to ten Digimax master ? ty si hrajes digimony?
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, vy ste píčusové

Musim ještě shodit 6 kg, a ten digimax master - to je photo editor co se dával (nevim jeslti ještě dává asi jo) jako software k samsung foťákům. :-))
Douglas

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Geroj: No to vis, po tech PR od Extrifitu je kazde slovo na portale podezrele...

A tak co, no, promluvily penize a fajti, se. Nic noveho pod sluncem... Abych rekl pravdu tak jsem to i cekal, K-1 je v tomto velice pruzna a fanousci o toho Overeema hodne stali, imho byla jen otazka, jestli Peter, nebo JLB.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ygg

PříspěvekZaslal: so srpen 29, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy naděláte, jako kdyby nebyl lepší zajímavej a vymyšlenej rozhovor, než nějaká sice origoš, ale nuda....tssssssss.....detailisti a šťouralové jste!!!
Jen se nenech otrávit, hezky to píšeš! .... ....

A aspoň bude komu fandit
owar

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Randy jeste pred zápasem stačil podepsat s UFC 7-mi zápasovou smlouvu, která pravděpodobně bude jeho posledni pred důchodem. EDIT: jiný zdroj (mmajunkie) uvádí zápasů "jen" 6, ale to uz je v tomhle případě jen detail..

Naposledy upravil owar dne ne srpen 30, 2009 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: