|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZanyK
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | | No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu... |
Ja mel TS.XviD .. to je trosku lepsi rip ... je to po dlouhy dobe, co sem se na kino rip dival ... je to koukatelny docela... ale na 100% lepsi to bude v kine a asi na to opravdu skocim... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu... |
Ja mel TS.XviD .. to je trosku lepsi rip ... je to po dlouhy dobe, co sem se na kino rip dival ... je to koukatelny docela... ale na 100% lepsi to bude v kine a asi na to opravdu skocim... |
No, koukala jsem na screeny z toho TSka a absolutne nechapu, ze na to fakt nekdo muze koukat, ale jak rikam, proti gustu.. nekomu to nevadi, ja to ale nejak neuznavam vetsinou to cloveka hodne ovlivni spis negativne : (, ale diky alespon za nejaky dojmy, porad se nemuzu rozhodnout jestli jit, mozna me to nakonec presvedci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
tak som dopozeral bruna bolo to dost dobre zabavne ale aj celkom prehnane a vraj v kinach je to od 15 rokov ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | dneska sem se dival na smrtonostnou past 4 ... To uz je vetsi komedie jak James Bond Nechapu , ze ti co to to cijou nevidijou , ze to uz je premrstenej trapas? Tam skakat po stihacce |
no tak to sem viděl taky ...je to bída no, dneska už snad nejsou dobrý akčňáky, ještě že je terminátor, predátor, traktor, apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 12:15 am Předmět: |
|
|
the way of the gun - dost dobrej akcnak:)
jinak divat se na cokoli horsiho nez dvdrip je prasarna akorat to dramaticky zhorsi pozitek z filmu
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 12:44 am Předmět: |
|
|
dneska se s tema akcnakama roztrh pytel..ted jsem po asi šedesáti letech videl znova Memento a porad je to zatraceně dobrej film. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 4:55 am Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | | Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu... |
Ja mel TS.XviD .. to je trosku lepsi rip ... je to po dlouhy dobe, co sem se na kino rip dival ... je to koukatelny docela... ale na 100% lepsi to bude v kine a asi na to opravdu skocim... |
No, koukala jsem na screeny z toho TSka a absolutne nechapu, ze na to fakt nekdo muze koukat, ale jak rikam, proti gustu.. nekomu to nevadi, ja to ale nejak neuznavam vetsinou to cloveka hodne ovlivni spis negativne : (, ale diky alespon za nejaky dojmy, porad se nemuzu rozhodnout jestli jit, mozna me to nakonec presvedci :) |
Rikam, ze jeto po dlouhe dobe, co takovej rip sleduju .. jinak sem vzdycky cekal az na DVDRip ...
Jenze to vidim film az mesic/dva po tom co je to u nas v kinech ... tedka sem se na to proste chtel podivat, tak sem si to stahnul a mrknul se na to... me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem..
Kazdopadne ten film doporucuju...nejenom tobe, ale i ostatnim...opravdu perfektni rezba _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 5:58 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem.. | Moje řeč, lidi jsou rozmalezný vysokým rozlišením a jakmile nevidí husí kůži na tělě na sto metrů vzdálený umírajícího padoucha, neni to vono. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | | me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem.. | Moje řeč, lidi jsou rozmalezný vysokým rozlišením a jakmile nevidí husí kůži na tělě na sto metrů vzdálený umírajícího padoucha, neni to vono. | Samozřejmě, že to není ono. Film bez pořádného obrazu a zvuku (speciálně akční a ostatní filmy hrající na efekt) ztrácejí dost výrazně na atmosféře. Já si opravdový filmový zážitek bez pořádného (a velkého) obrazu a super zvuku neumím představit...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Hanebný pancharti - 11 z 10, fakt jeden z uplne nejlepsich filmu ktery jsem kdy videl!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu... |
No, koukala jsem na screeny z toho TSka a absolutne nechapu, ze na to fakt nekdo muze koukat, ale jak rikam, proti gustu.. nekomu to nevadi, ja to ale nejak neuznavam vetsinou to cloveka hodne ovlivni spis negativne : (, ale diky alespon za nejaky dojmy, porad se nemuzu rozhodnout jestli jit, mozna me to nakonec presvedci :) |
Rikam, ze jeto po dlouhe dobe, co takovej rip sleduju .. jinak sem vzdycky cekal az na DVDRip ...
Jenze to vidim film az mesic/dva po tom co je to u nas v kinech ... tedka sem se na to proste chtel podivat, tak sem si to stahnul a mrknul se na to... me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem..
Kazdopadne ten film doporucuju...nejenom tobe, ale i ostatnim...opravdu perfektni rezba |
Jasne ja to pochopila nic ve zlym, jen jsem proste k tomu musela napsat svuj nazor :)
Souhlasim s ostatnima, proc si kazit film nejakou shitskou verzi, kdyz si na nej muzu zajit bud do kina a nebo pockat az vyjde na DVD, ja to beru taky tak, ze radsi pockam na kvalitu nez si kazit prozitek nejakou s***kou..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|