Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZanyK

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
No ja si to myslela, me teda docela prekvapuje, ze na to nekdo vubec v takovy kvalite kouka, ale proti gustu...

Ja mel TS.XviD .. to je trosku lepsi rip ... je to po dlouhy dobe, co sem se na kino rip dival ... je to koukatelny docela... ale na 100% lepsi to bude v kine a asi na to opravdu skocim...
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bruno byl místama dost smutnej
ZanyK

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ZanyK napsal:

Ja mel TS.XviD .. to je trosku lepsi rip ... je to po dlouhy dobe, co sem se na kino rip dival ... je to koukatelny docela... ale na 100% lepsi to bude v kine a asi na to opravdu skocim...

No, koukala jsem na screeny z toho TSka a absolutne nechapu, ze na to fakt nekdo muze koukat, ale jak rikam, proti gustu.. nekomu to nevadi, ja to ale nejak neuznavam vetsinou to cloveka hodne ovlivni spis negativne : (, ale diky alespon za nejaky dojmy, porad se nemuzu rozhodnout jestli jit, mozna me to nakonec presvedci :)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem se dival na smrtonostnou past 4 ... To uz je vetsi komedie jak James Bond Nechapu , ze ti co to to cijou nevidijou , ze to uz je premrstenej trapas? Tam skakat po stihacce
PapradIsMyName

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak som dopozeral bruna bolo to dost dobre zabavne ale aj celkom prehnane a vraj v kinach je to od 15 rokov ;)
Robb

PříspěvekZaslal: ne srpen 30, 2009 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
dneska sem se dival na smrtonostnou past 4 ... To uz je vetsi komedie jak James Bond Nechapu , ze ti co to to cijou nevidijou , ze to uz je premrstenej trapas? Tam skakat po stihacce

no tak to sem viděl taky ...je to bída no, dneska už snad nejsou dobrý akčňáky, ještě že je terminátor, predátor, traktor, apod.
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

the way of the gun - dost dobrej akcnak:)

jinak divat se na cokoli horsiho nez dvdrip je prasarna akorat to dramaticky zhorsi pozitek z filmu
owar

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska se s tema akcnakama roztrh pytel..ted jsem po asi šedesáti letech videl znova Memento a porad je to zatraceně dobrej film.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Black Dragon napsal:
ZanyK napsal:

No, koukala jsem na screeny z toho TSka a absolutne nechapu, ze na to fakt nekdo muze koukat, ale jak rikam, proti gustu.. nekomu to nevadi, ja to ale nejak neuznavam vetsinou to cloveka hodne ovlivni spis negativne : (, ale diky alespon za nejaky dojmy, porad se nemuzu rozhodnout jestli jit, mozna me to nakonec presvedci :)

Rikam, ze jeto po dlouhe dobe, co takovej rip sleduju .. jinak sem vzdycky cekal az na DVDRip ...
Jenze to vidim film az mesic/dva po tom co je to u nas v kinech ... tedka sem se na to proste chtel podivat, tak sem si to stahnul a mrknul se na to... me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem..
Kazdopadne ten film doporucuju...nejenom tobe, ale i ostatnim...opravdu perfektni rezba
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem..
Moje řeč, lidi jsou rozmalezný vysokým rozlišením a jakmile nevidí husí kůži na tělě na sto metrů vzdálený umírajícího padoucha, neni to vono.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Black Dragon napsal:
Moje řeč, lidi jsou rozmalezný vysokým rozlišením a jakmile nevidí husí kůži na tělě na sto metrů vzdálený umírajícího padoucha, neni to vono.
Samozřejmě, že to není ono. Film bez pořádného obrazu a zvuku (speciálně akční a ostatní filmy hrající na efekt) ztrácejí dost výrazně na atmosféře. Já si opravdový filmový zážitek bez pořádného (a velkého) obrazu a super zvuku neumím představit...
BUFU

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
daymoon napsal:
Black Dragon napsal:
Samozřejmě, že to není ono. Film bez pořádného obrazu a zvuku (speciálně akční a ostatní filmy hrající na efekt) ztrácejí dost výrazně na atmosféře. Já si opravdový filmový zážitek bez pořádného (a velkého) obrazu a super zvuku neumím představit...

Souhlas. To je jak s fotkama
honza_rox

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanebný pancharti - 11 z 10, fakt jeden z uplne nejlepsich filmu ktery jsem kdy videl!
ZanyK

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
ZanyK napsal:
Black Dragon napsal:
ZanyK napsal:

Rikam, ze jeto po dlouhe dobe, co takovej rip sleduju .. jinak sem vzdycky cekal az na DVDRip ...
Jenze to vidim film az mesic/dva po tom co je to u nas v kinech ... tedka sem se na to proste chtel podivat, tak sem si to stahnul a mrknul se na to... me to nejak nevadi, pokud vidim co se tam deje,tak neni problem..
Kazdopadne ten film doporucuju...nejenom tobe, ale i ostatnim...opravdu perfektni rezba

Jasne ja to pochopila nic ve zlym, jen jsem proste k tomu musela napsat svuj nazor :)

Souhlasim s ostatnima, proc si kazit film nejakou shitskou verzi, kdyz si na nej muzu zajit bud do kina a nebo pockat az vyjde na DVD, ja to beru taky tak, ze radsi pockam na kvalitu nez si kazit prozitek nejakou s***kou..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: