Zaslal: st říjen 24, 2007 7:28 am Předmět: Re: Protahovani zkracenych slach
daymoon napsal:
Lemros napsal:
Poradite mi nejake cviky na protahovani slach nohou nejlip i s obrazky.
Poradím ti dvakrát. Nejdřív jednu super věc. Nedávno jsem ji objevil. Jmenuje se to nějak google, nebo podobně. Najdeš to na www.google.com...
A abych nebyl OT, tak tady
myslim,ze tohle je jeden z topicu,ktere sem patri narozdil od kecacich typu narodni knihovna a dnesni mladez.. urcite je dobry napad tu shromazdovat materialy,
jiste.. na googlu se toho da najit hodne,ale proc to nemit na jednom miste- na serveru o kutluristice, navic, spousta lidi ma mozna doma obrazky,ktery na googlu nenajdes
jinak, na tech obrazcich,co jsi poslal moc protahovacich cviku na nohy neni
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:33 am Předmět: Re: Protahovani zkracenych slach
ChickenEater napsal:
myslim,ze tohle je jeden z topicu,ktere sem patri narozdil od kecacich typu narodni knihovna a dnesni mladez.. urcite je dobry napad tu shromazdovat materialy,
jiste.. na googlu se toho da najit hodne,ale proc to nemit na jednom miste- na serveru o kutluristice, navic, spousta lidi ma mozna doma obrazky,ktery na googlu nenajdes
jinak, na tech obrazcich,co jsi poslal moc protahovacich cviku na nohy neni
Ano vim ze na netu bych to nasel ale ja bych chtel jestli tu neni nekdo kdo stim ma vlastni skusenosti jak casto to cvici a i nejakej popis ktem cvikum o to mi hlavne slo ale dik za pekny ukazky ikdyz na nohy jich moc neni
strecink jsem delal systematicky zhruba 2x-3x tydne - po treninku nebo ve dny volna.. cca 30 minut, pokrok byl fakt znat na kazdou svalovou skupinu 1 cvik, na problematictejsi dva nebo i vic, vetsinou cerpam z jogy a z atleticke rozcvicky, neco ze suzukiho se tam taky najde.. kazdou polohu zaujimam dvakrat - tak 20-30 vterin s 10 vterinovou prestavkou na uvolneni.. pokud to jde, hluboce dycham..
_________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Zdravím.Dal jsem si nový cíl a to podat si ruce za zády (jako jedna vrchem ,druhá spodem...no snad chápete jak to myslím.).Nejsem totiž nějak zkrácenej,protože se protahuju celkem často ale tento cvik mi zaostává.Znáte nějaký cvik který by mi pomohl na potřebné partie?
tak po tom, co jsem si četl o svalový disbalanci, jsem zjistil že mam zkrácený i prsní svaly a i bederní, ale u nich nevim žádný cviky, jak je protáhnout... neznáte nějaký ?
tak po tom, co jsem si četl o svalový disbalanci, jsem zjistil že mam zkrácený i prsní svaly a i bederní, ale u nich nevim žádný cviky, jak je protáhnout... neznáte nějaký ?
A jak ti je tu asi ukážou? Zadej do googlu hezky česky "strečink" a najdeš spoustu zdrojů v češtině.
Jelikož nechci zbytečně zakládat nový topic, tak se zkusím zeptat zde.
Mám problém při round kickách. Vždycky mě z toho píchá u kyčlí (cca. 5cm kruh kolem kyčle). Zajímalo by mě, jak nejlépe se v těchto místech protáhnout, popřípadě posílat apod.. Už mě to začíná dost štvát a obvzlášť u přední nohy mě to dost limituje.
_________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru