Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xguru napsal:
Freimen napsal:
Nikdy nikdo nijak nenahradí živočišné zdroje bílkovin, nejde to totiž.
Pak tu máme další problémy - obrovský problém železo, jak ho chceš nahradit? Z rostl.zdrojů, kde je obsaženo v nehemové formě má využitelnost 1-5% (nemluvě o tom, že i absolutní množství je v rostl.daleko menší), zatímco v živ.potravinách máš využitelnost 15-20% i větší absolutní množství...

Co vápník? Ano, z rostlinných zdrojů má naopak vyšší využitelnost, když tam nejsou antinutriční faktory, ale ty jsou téměř všude - oxaláty, šťavelany, vláknina. Navíc kolik je váníku v listové zelenině na gram? Budeš jíst kvůli vápníku kilo zeleniny denně?

Co B12? Ta je obsažená JEN v živočišných zdrojích, pokud je v rostlinných, je to průkaz toho, že byla k hnojení použitá chlévská mrva (rozuměj sračky)...

CO zinek? Ten je opět obsažený téměř výhradně jen v živočišných zdrojích, v rostlinách je sice také, ale opět zde hrají roli antinutriční faktory...

Lidské tělo není stavěné na výhradně rostlinnou stravu, nedovedeme využít celulózu jako hlavní zdroj energie jako ti živočichové, kteří jsou skutečně býložravci, nemáme 4 žaludky, máme jiné enzymy, kyselost žaludku i anatomii...

Tolik jednostranných informací v jednom příspěvku je snad rekord :-) Tady je naopak článek nahlížející na věc z opačné strany. Myslím, že je důležité mít k dispozici oba úhly pohledu než vydám tak zavádějící stanovisko jako je to v citaci. Info převzato ze stránek o alternativním stravování...
Klasika, info co sis zkopíroval ze stránek vegetariánů vs. znalosti, které se Freimen naučil při studiu medicíny na VŠ. Co z toho je asi tak relevantnější zdroj, co myslíš Klasickej problém vegetariánů je, že většinou nemají základní znalosti o metabolickejch dějích v těle, prostě si načtou někde na vegostránkách pár pseudoargumentů a je jim úplně jedno, že kterejkoliv doktor jim doporučuje pravej opak...
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vegetariáni, vegani a vesmírný lidi sou čuráci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem lakto-ovo vegetarián 2 roky a byl jsem úplně v pohodě. Silově taky žádný chcípák. Skončil jsem s tím jenom proto, že to bylo společensky otravné a taky jsem mlsný.
Před nedávnem jsem se dočetl že Carl Lewis byl dokonce vegan...
SethX

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
vegetariáni, vegani a vesmírný lidi sou čuráci

krásný shrnutí pobavil si mě
Psycho

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Byl jsem lakto-ovo vegetarián 2 roky a byl jsem úplně v pohodě. Silově taky žádný chcípák. Skončil jsem s tím jenom proto, že to bylo společensky otravné a taky jsem mlsný.
Před nedávnem jsem se dočetl že Carl Lewis byl dokonce vegan...
Jo do te doby než začal s kulturistikou vrcholově.
Nejak to nezkoumam,ja jsem na mase vyrostl od malička tak že me nikdy ani nenapadlo ho nejíst.....hlavně většina vegetarianů co znam jsou desný chcípaci.............
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho:
Carl Lewis nebyl kulturista, ale atlet. A to nejlepší všech dob . A na veganské dietě údajně dosáhl svých největších úspěchů. Po podrobnostech jsem se ale nepídil.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Carl Lewis nebyl kulturista, ale atlet. A to nejlepší všech dob . A na veganské dietě údajně dosáhl svých největších úspěchů. Po podrobnostech jsem se ale nepídil.

no jo, slovo ,,bobule,, je přírodního původu....jestli byl vegan, tak jistě čekal, až ta bobulka spadne na zem, aby ji mohl sežrat...kua kde rostou methanovníky a winstrolovníky
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
MalajskyTygr napsal:

no jo, slovo ,,bobule,, je přírodního původu....jestli byl vegan, tak jistě čekal, až ta bobulka spadne na zem, aby ji mohl sežrat...kua kde rostou methanovníky a winstrolovníky

Tak on nebyl vegan kvůli tomu že to je přirozené ani kvůli náboženství a podobným věcem. Důvod byl prostě ten, že mu to lépe a rychleji trávilo a mohl tak do sebe dostat více energie.
Jestli někdo ví o jeho jídelníčku víc, at to sem napíše. Mě se to nechce hledat.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna u něho jako u špičkového sportovce tomu absolutně věřím, protože měl za sebou jistě nejednoho špičkového výživového odborníka a jídelníček byl jistě vypilovaný do detailu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem taky chtel byt vegetarian , ale kdyz sem zjistil , ze bych nemohl jest maso , tak sem se na to vyprdl
jakuzza

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
ja sem taky chtel byt vegetarian , ale kdyz sem zjistil , ze bych nemohl jest maso , tak sem se na to vyprdl

ale zase by si mohol tie ,,bobule,, vo velkom, to je rastlinneho povodu nie?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakuzza napsal:
Sacharidacek napsal:

ale zase by si mohol tie ,,bobule,, vo velkom, to je rastlinneho povodu nie?
myslis boldenovnik , sustanovnik nebo metanovnik? Letos je spatna uroda , vubec nevyrostl genotropnik
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zeru maso jen o vikendu...
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ja zeru maso jen o vikendu...
ty ses zid ?
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že všeho moc škodí a pravda bude někde uprostřed, čili čisté vegetarianství je kravina, stejně tak jako přebytek živočišné stravy

Ono není až taková debilita to vegetariánství jako takové, ale problém je, že se k tomu většinou rozhodne magor, co o tom nic moc neví a potom právě vypadá jako chcípák, protože jeho vegetariánství spočívá jenom v tom, že z běžného jídelníčku škrtne maso

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: