| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
Teda ten Branch  Hááárdcoreee
Jak mě tréninkový videjka nebaví,tak na toto se moc rád mrknu. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 03, 2009 5:27 am Předmět: |
|
|
Ad Branch: možná se opět ptám jako debil, ale není to točené v Metroxflexu? Nikde jinde jsem na videích neviděl napsaný Rerack weights a hlavně to prostředí by tomu odpovídalo. Pokud kecám samozřejmosti, tak mě prosím taktně upozorněte ať z toho nemám špatnej den _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt září 03, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
Já bych řekl že je. Nekřičel on stejně jako Coleman Light weight baby ?!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 03, 2009 6:34 am Předmět: |
|
|
Já nevím, já to pouštěl bez zvuku :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 03, 2009 8:50 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Ad Branch: možná se opět ptám jako debil, ale není to točené v Metroxflexu? Nikde jinde jsem na videích neviděl napsaný Rerack weights a hlavně to prostředí by tomu odpovídalo. Pokud kecám samozřejmosti, tak mě prosím taktně upozorněte ať z toho nemám špatnej den |
Branch tam pochopitelně cvičí už dávno
http://www.eastlabs.biz/article/1379 (partnerský web)
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt září 03, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Já bych řekl že je. Nekřičel on stejně jako Coleman Light weight baby ?!! |
tesne vedle, ja v tom slysel malinko modifikovanou verzi "light weight, fucker" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt září 03, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Já bych řekl že je. Nekřičel on stejně jako Coleman Light weight baby ?!! | ne on rve laj vejt mad fakr jiste , ze to je Metroflex , chodil se tam na Ronnieho divat jak cvici , kdyz byl mladej ...
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt září 03, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
teda nevim jak vám ale mě příde že ten B. W. má to tělo čim dál zdeformovanější zničený a taky mu začínají zaostávat bicepsy a tricepsy proti zbytku těla...maká jako svině ale myslim že to tělo to nezvládá...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 03, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | teda nevim jak vám ale mě příde že ten B. W. má to tělo čim dál zdeformovanější zničený a taky mu začínají zaostávat bicepsy a tricepsy proti zbytku těla...maká jako svině ale myslim že to tělo to nezvládá... |
a jak jsi prosimtě přišel na to, že je čím dál zdeformovanější a zničený?????
Jedna věc, když má někdo krátký ruce jako Branch a jeho pózování nikdy nebylo moc světový a druhá když tělo jako Ronnie má ke své bývalé dokonalosti hodně daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: čt září 03, 2009 3:30 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Phill má sice krásný, zajímavý ruce.. ale prostě v porovnání s ostatními zaostáva působí menší.. jak v přední tak zadních postojích.. a ty ruce má až moc velké ke zbytku těla.. Neměl by vyhrát |
to same sa da povedat o branchovi s nohami. ma ich prlis velke k zbytku tela a tym si kurvy celu symetriu.
edit:
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | johny c napsal: | | teda nevim jak vám ale mě příde že ten B. W. má to tělo čim dál zdeformovanější zničený a taky mu začínají zaostávat bicepsy a tricepsy proti zbytku těla...maká jako svině ale myslim že to tělo to nezvládá... |
a jak jsi prosimtě přišel na to, že je čím dál zdeformovanější a zničený?????
Jedna věc, když má někdo krátký ruce jako Branch a jeho pózování nikdy nebylo moc světový a druhá když tělo jako Ronnie má ke své bývalé dokonalosti hodně daleko. |
když má krátký ruce tak by měly vypadat větší ne? a mě de o to že dřív v roce 2005 tak byl docela estetickej ale teď když se otočí zády tak ty svaly nevypadaj tak hezky jako dřív...jinak ale nohy komplet mimo prdele luxusní
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 04, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
|