PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi dnes přišel Clutch Whey Protein Vanilka a doporučuju.... chuť je výborná, akorát odměrku jsem musel lovit až ze dna pixly, takže jsem si dobrejch 30g proteinu vysypal kolem při tom lovení :D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Momentálne mám Biotech Nitro Gold Protein s príchuťou swiss double chocoa a zatial asi najlepčí čo som mal. 2270g balenie za 31 Euro ešte k tomu. Takže super obchod a skvelá chuť:)
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Je dost možný, že je to fakt slepá ulička. Jen mě včera napadlo, že člověk by mohl vybírat i mezi dršťkovou a gulášovou než jen mezi banánem a jahodou.

to je fakt....uz to nebude chut zmrlinaru z Chorvatska,ale treba prava drstkova od reznika Krkovicky
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak mi dnes přišel Clutch Whey Protein Vanilka a doporučuju.... chuť je výborná, akorát odměrku jsem musel lovit až ze dna pixly, takže jsem si dobrejch 30g proteinu vysypal kolem při tom lovení :D:D
mel sis koupit pixlu extrifit .. Tam je odmerka VZDY nahore
papla

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim mate zkusenost s temito protejny? Kdyz tak ktery se vam zdal lepsi po chutove a rozpustne strance . Diky

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:
Zdravim mate zkusenost s temito protejny? Kdyz tak ktery se vam zdal lepsi po chutove a rozpustne strance . Diky

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

1.ne
2.ne
3. mám s ním zkušenost, teď ho zrovna piju:-). Mám vanilku + čokoladu, chutnají mi obě, vanilka je trochu sladší. V shakeru se daj v poho rozmichat, s vodou jsem ještě nezkoušel. Malinko pění (ale to bude asi tím jak já to zuřivě míchám )
Grimley

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Grimley napsal:

Tak až za měsíc a půl zhruba doberu tenhleten, vyzkouším ten slavnej Extrifit :D:D:D
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Sacharidacek napsal:
Grimley napsal:

Tak až za měsíc a půl zhruba doberu tenhleten, vyzkouším ten slavnej Extrifit :D:D:D
tobe staci pixla na mesic a pul?Ja vyglgam za mesic 2
Grimley

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Grimley napsal:
Sacharidacek napsal:
Grimley napsal:

tobe staci pixla na mesic a pul?Ja vyglgam za mesic 2

Tak já to mám čistě jako doplněk... a vzhledem k tomu, že vážím 82kg, spokojím se se 140g bílkovinama na den :D ..... 40g jde z proteináku....30g z tvarohu...30 z mlíka... a 40 většinou z masa :D
Setty

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

Stačí si pročíst tenhle thread a vše už tu bylo řečeno...
Ale jinak vlastní zkušenost:
1. Za boha jsem to do sebe nemohl natlačit-to je tak když dostaneš 4,5kg balení-exotické příchutě...třeba na tom jsou klasické líp
2.Mňamka, hlavně v mléce. Skvělá rozpustnost. Asi nejvíc mi chutná banán
3.80 jsem neměl, pouze 65 a ta v poho, chuťově ne tak plná jako 2, ale jde to
tigrrr21

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

1. Měl jsem vanilku a čokoládu, obojí docela chutné s mlékem, s vodou nic moc. Rozpustnost - no lžičkou to nestačí, v šejkru v pohodě, dost pění.
2 a 3 neznám.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Setty napsal:
papla napsal:

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

Stačí si pročíst tenhle thread a vše už tu bylo řečeno...
Ale jinak vlastní zkušenost:
1. Za boha jsem to do sebe nemohl natlačit-to je tak když dostaneš 4,5kg balení-exotické příchutě...třeba na tom jsou klasické líp
2.Mňamka, hlavně v mléce. Skvělá rozpustnost. Asi nejvíc mi chutná banán
3.80 jsem neměl, pouze 65 a ta v poho, chuťově ne tak plná jako 2, ale jde to

Elite mne velice chutnal do te doby,nez na nej vsichni zacali tady nadavat jakej ze je to kentus.Po precteni discuse na zahranicnich forech,kde tato zprava,ze Dymatize sidi probehla nejmene o nekolik let drive jsem dospel k nazoru,ze to budu zase pit.Rozbor na Dymatize probehl i v laboratori v Italii v roce 2006.Vysledek byl ten,ze skutecne sidi....vyrobek neobsahoval tolik co ma....cili stejne jako test provedeny zde.Ale Dymatize na druhou stranu nebere syrovatku z Ciny a svoji vyrobu ma se souladem s EU.To jsem se tam docetl.Cili muj zaver je ten,ze ikdyz to ma mene bilkovin nez je uvedeno,tak dokud nebude udelan celkovy rozbor ,tak je to porad OK.Ono by se asi kazdy divil,kdyby se udelal test na vsechny vyrobky co by z toho vyslo.Demonizovat Elite Whey a poukazovat porad na nej neni zpravne.I ostani vyrobky meli chyby,ale o tom se zde nemluvi.Stejne tak Laktofit vysel na jednicku,ale o tom se zde take nemluvi.A to, ze se vyrabi vice jak 30 let je me lepsim zarukou,nez nabouchanej typek na AS na obale.
PS:Rikal jsem tu,ze Promil si vyrabi svou syrovatku a byl jsem narcen z neznalosti.Tak se teda ptam,odkud ji bere.Pokud to nekdo vite,napiste to.Zde je to,co se pise na oficialnich strankach Promilu.....První koncentrát syrovátkových bílkovin WPC se však v Novém Bydžově poloprovozně vyráběl již od roku 1976 a použival se pro výživu československých vrcholových sportovců a olympioniků ve střediscích vrcholového sportu ČSTV. Promil Nový Bydžov byl prvním výrobcem koncentrátu syrovátkových bílkovin a výrobků na jeho bázi v Československu.
pokud je toto pravda,tak je to velmi dobrou zarukou kvality...
Oddo

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

Elite Whey zrovna uzivam, a muzu rict ze cokoladova s mlekem je uplne luxusne dobra, chutna to bajecne...rozpustnost nic moc, musi se to v shakeru, prijde mi za tu cenu docela fajn (odmerka byla taky zahrabana az na dne )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:

1.Elite Whey Protein
2.Pure Whey
3.Promil WHEY PROTEIN 80

1 na tu cenu dobrej protein, rozpustnost horsi, ale shakerem v pohode.
2 nejlepsi co sem kdy mel, cookies and cream bezesporu pro me nejlepsi protein :-D
3 daval mi ochutnat kamos, taky dobrej
papla

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping diky za tvuj rozbor taky nad tim Elitem vazne premyslim i diky dobre cene.. Promil sem chtel ze zacatku ale tak co sem videl co tam je Ecek (v popisu Elite sem zadny nenasel ale utrcite tam neco bude taky).

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: