|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eschaia

|
Zaslal: pá září 04, 2009 7:02 am Předmět: |
|
|
1 - právě do sebe cpu 4,5kg balení, čokoláda je výborná, vanilka nic moc a ten berry blast do sebe cpu s odporem. Ohledně rozpustnosti nemám problém, ředím s vodou a stačí zamíchat lžičkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
C51
|
Zaslal: pá září 04, 2009 8:55 am Předmět: |
|
|
| papla napsal: | | Promil sem chtel ze zacatku ale tak co sem videl co tam je Ecek (v popisu Elite sem zadny nenasel ale utrcite tam neco bude taky). |
U Elite Whey jen tato oznaceni nejsou pouzivana - klidne by ale misto "acesulfam" mohlo byt psano E 950 apod. Urcite by se timto postupem doslo ke (plus minus) stejnemu poctu. Pominu-li, ze je to dost bezpredmetny duvod pro rozhodovani...
Btw. v Elitu budou urcite i nejake karoteny (E 160?), riboflavin (E 101), kyselina askorbova (E 300) atd. A je to duvod si jej nekoupit? Neni. Stejne jako v pripade jeho ceskeho kolegy z Promilu. Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi.
|
|
| nahoru |
|
 |
khx27

|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 04, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
| khx27 napsal: | | Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :) | prosimte a kdes toho Championa koupil na polskem trzisti ?Nebo to neumis namixovat a davas 1 odmerku do pul litra vody
|
|
| nahoru |
|
 |
khx27

|
Zaslal: pá září 04, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | khx27 napsal: | | Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :) | prosimte a kdes toho Championa koupil na polskem trzisti ?Nebo to neumis namixovat a davas 1 odmerku do pul litra vody |
Co ti asi na takovou dementni otazku mam rict, koupeny je normalne v ceskym obchode, davkovani presne podle navodu na pixli. Kazdy ma jinou chut, ja napsal svuj nazor, ale koukam, ze ty budes urcite nejchytrejsi, tak na co se zbytecne hadat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 04, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
| khx27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | khx27 napsal: | | Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :) | prosimte a kdes toho Championa koupil na polskem trzisti ?Nebo to neumis namixovat a davas 1 odmerku do pul litra vody |
Co ti asi na takovou dementni otazku mam rict, koupeny je normalne v ceskym obchode, davkovani presne podle navodu na pixli. Kazdy ma jinou chut, ja napsal svuj nazor, ale koukam, ze ty budes urcite nejchytrejsi, tak na co se zbytecne hadat. | beztak je to made in poland
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| C51 napsal: | | papla napsal: | | Promil sem chtel ze zacatku ale tak co sem videl co tam je Ecek (v popisu Elite sem zadny nenasel ale utrcite tam neco bude taky). |
U Elite Whey jen tato oznaceni nejsou pouzivana - klidne by ale misto "acesulfam" mohlo byt psano E 950 apod. Urcite by se timto postupem doslo ke (plus minus) stejnemu poctu. Pominu-li, ze je to dost bezpredmetny duvod pro rozhodovani...
Btw. v Elitu budou urcite i nejake karoteny (E 160?), riboflavin (E 101), kyselina askorbova (E 300) atd. A je to duvod si jej nekoupit? Neni. Stejne jako v pripade jeho ceskeho kolegy z Promilu. Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi. |
| citace: | | Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi |
jak jsem psal nize...33 let na trhu je pro me zarukou kvality...takove,kterou mi na ceskem trhu nikdo nenabidne.A navic to nema tak brutalne podlejzavou reklamu, protoze zadnou takovou nepotrebuje.Kvalita overena casem.A jeste mi nikdo neodepsal,kde to ten Promil bere syrovatku ,kdyz jsem s tim opet nemel pravdu......
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 05, 2009 7:49 am Předmět: |
|
|
Mate nekdo zkusenosti s neochucenymi proteiny? Na jednom foru jsem neco takovyho videl a cena je o hodne nizsi, ja sem chudej jak kostelni mys tak o tom premyslim... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so září 05, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mate nekdo zkusenosti s neochucenymi proteiny? Na jednom foru jsem neco takovyho videl a cena je o hodne nizsi, ja sem chudej jak kostelni mys tak o tom premyslim... |
Myslíš jako čistou surovinu - třeba čistý whey protein? No počítej s tim, že se to bude asi hůř rozpouštět a bude to chutnat nijak a taky nevim jak to bude se stravitelností.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so září 05, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
Čistý neochucený protein nemusí být špatný, stačí si k tomu koupit dochucovadlo, které stojí fakt nula nula nic a ochutit si to sám. Se stravitelností si myslím právě naopak nebude problém. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
chut me problem fakt nedela, nejsem nejaka haklivka:) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so září 05, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
Věř, že čistý neochucený izolát je pěkně hnusnej, opravdu doporučuju dokoupit třeba vanilku nebo čokoládu _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 05, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
Ok testnu to jen co nastoupim do skoly, jeste nejakej ten protein mam _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
sry jestli to tu bylo ale myslim že jen Pharma blend
Co říkáte složením na Pharma Whey (ty aminokyseliny a podobný věci už nejak neovládám) dávalbych ho po tréninku popř. ráno nebo nejaka svačinka. Díky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá září 11, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | sry jestli to tu bylo ale myslim že jen Pharma blend
Co říkáte složením na Pharma Whey (ty aminokyseliny a podobný věci už nejak neovládám) dávalbych ho po tréninku popř. ráno nebo nejaka svačinka. Díky za odpovedi |
Že já tam dával "díky za odpovědi"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|