PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eschaia

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1 - právě do sebe cpu 4,5kg balení, čokoláda je výborná, vanilka nic moc a ten berry blast do sebe cpu s odporem. Ohledně rozpustnosti nemám problém, ředím s vodou a stačí zamíchat lžičkou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
C51

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

papla napsal:
Promil sem chtel ze zacatku ale tak co sem videl co tam je Ecek (v popisu Elite sem zadny nenasel ale utrcite tam neco bude taky).

U Elite Whey jen tato oznaceni nejsou pouzivana - klidne by ale misto "acesulfam" mohlo byt psano E 950 apod. Urcite by se timto postupem doslo ke (plus minus) stejnemu poctu. Pominu-li, ze je to dost bezpredmetny duvod pro rozhodovani...

Btw. v Elitu budou urcite i nejake karoteny (E 160?), riboflavin (E 101), kyselina askorbova (E 300) atd. A je to duvod si jej nekoupit? Neni. Stejne jako v pripade jeho ceskeho kolegy z Promilu. Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi.
khx27

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

khx27 napsal:
Tak Elite Whey jsem mel doted, moc mi chutnala cokolada, ale rekl jsem si, ze vyzkousim Championa - Pure Whey, sice ma lepsi rozpustnost, ale chut se mi zda horsi :) Ale tak on ti kazdy napise nazor, kazdy ma jiny, to mas lepsi vyzkouset co ti pojede a co ne :)
prosimte a kdes toho Championa koupil na polskem trzisti ?Nebo to neumis namixovat a davas 1 odmerku do pul litra vody
khx27

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
khx27 napsal:
prosimte a kdes toho Championa koupil na polskem trzisti ?Nebo to neumis namixovat a davas 1 odmerku do pul litra vody

Co ti asi na takovou dementni otazku mam rict, koupeny je normalne v ceskym obchode, davkovani presne podle navodu na pixli. Kazdy ma jinou chut, ja napsal svuj nazor, ale koukam, ze ty budes urcite nejchytrejsi, tak na co se zbytecne hadat.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

khx27 napsal:
Sacharidacek napsal:
khx27 napsal:

Co ti asi na takovou dementni otazku mam rict, koupeny je normalne v ceskym obchode, davkovani presne podle navodu na pixli. Kazdy ma jinou chut, ja napsal svuj nazor, ale koukam, ze ty budes urcite nejchytrejsi, tak na co se zbytecne hadat.
beztak je to made in poland
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2009 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C51 napsal:
papla napsal:
Promil sem chtel ze zacatku ale tak co sem videl co tam je Ecek (v popisu Elite sem zadny nenasel ale utrcite tam neco bude taky).

U Elite Whey jen tato oznaceni nejsou pouzivana - klidne by ale misto "acesulfam" mohlo byt psano E 950 apod. Urcite by se timto postupem doslo ke (plus minus) stejnemu poctu. Pominu-li, ze je to dost bezpredmetny duvod pro rozhodovani...

Btw. v Elitu budou urcite i nejake karoteny (E 160?), riboflavin (E 101), kyselina askorbova (E 300) atd. A je to duvod si jej nekoupit? Neni. Stejne jako v pripade jeho ceskeho kolegy z Promilu. Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi.

citace:
Naopak bych se priklanel prave k Promilu, kdyz ferove ukazuje kompletni slozeni a nejen to, co se mu marketingove hodi

jak jsem psal nize...33 let na trhu je pro me zarukou kvality...takove,kterou mi na ceskem trhu nikdo nenabidne.A navic to nema tak brutalne podlejzavou reklamu, protoze zadnou takovou nepotrebuje.Kvalita overena casem.A jeste mi nikdo neodepsal,kde to ten Promil bere syrovatku ,kdyz jsem s tim opet nemel pravdu......
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mate nekdo zkusenosti s neochucenymi proteiny? Na jednom foru jsem neco takovyho videl a cena je o hodne nizsi, ja sem chudej jak kostelni mys tak o tom premyslim...
Spazik

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Mate nekdo zkusenosti s neochucenymi proteiny? Na jednom foru jsem neco takovyho videl a cena je o hodne nizsi, ja sem chudej jak kostelni mys tak o tom premyslim...

Myslíš jako čistou surovinu - třeba čistý whey protein? No počítej s tim, že se to bude asi hůř rozpouštět a bude to chutnat nijak a taky nevim jak to bude se stravitelností.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistý neochucený protein nemusí být špatný, stačí si k tomu koupit dochucovadlo, které stojí fakt nula nula nic a ochutit si to sám. Se stravitelností si myslím právě naopak nebude problém.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chut me problem fakt nedela, nejsem nejaka haklivka:)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Věř, že čistý neochucený izolát je pěkně hnusnej, opravdu doporučuju dokoupit třeba vanilku nebo čokoládu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok testnu to jen co nastoupim do skoly, jeste nejakej ten protein mam
Vokr

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sry jestli to tu bylo ale myslim že jen Pharma blend
Co říkáte složením na Pharma Whey (ty aminokyseliny a podobný věci už nejak neovládám) dávalbych ho po tréninku popř. ráno nebo nejaka svačinka. Díky za odpovedi
Vokr

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
sry jestli to tu bylo ale myslim že jen Pharma blend
Co říkáte složením na Pharma Whey (ty aminokyseliny a podobný věci už nejak neovládám) dávalbych ho po tréninku popř. ráno nebo nejaka svačinka. Díky za odpovedi

Že já tam dával "díky za odpovědi"

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: