|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 05, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Drag me to Hell.
Větší debilitu jsem neviděl od dob Zohana. Film naprosto o ničem, ale pro fajnšmejkry nechutné scény plné zvratků a slizu možná zajímavé přijdou...
-3/10, absolutně zabitý čas, to jsem si mohl raději na záchodě přečíst noviny (: |
Ty si vul ...
Videl si puvodni Evil Dead filmy ??? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pimpy

|
Zaslal: so září 05, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Drag me to Hell.
Větší debilitu jsem neviděl od dob Zohana. Film naprosto o ničem, ale pro fajnšmejkry nechutné scény plné zvratků a slizu možná zajímavé přijdou...
-3/10, absolutně zabitý čas, to jsem si mohl raději na záchodě přečíst noviny (: |
Jestli si nevidel prvni dilka Raimiho a nejsi priznivcem tohoto zanru tak se ti to libit asi nebude, ale debilita to rozhodne neni. Raimi se vratil zpet ke korenum, hororova komedie. Super filmik
9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: so září 05, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Geroj napsal: | | BIG Lebowski napsal: | Kult hakoveho krize...10/10
..musel som si to znovu pozret, proste to nema chybu... |
...jedna z mistrovských rolí Pana herce Edvarda Nortona. |
Spolu s Klubem rváčů. Pochybuju, že to někdy překoná. V obou rolích naprosto neskutečný.... |
ano edward je asi najvacsie plus tohto filmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so září 05, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | | _Lundgren napsal: | | Geroj napsal: | | BIG Lebowski napsal: | Kult hakoveho krize...10/10
..musel som si to znovu pozret, proste to nema chybu... |
...jedna z mistrovských rolí Pana herce Edvarda Nortona. |
Spolu s Klubem rváčů. Pochybuju, že to někdy překoná. V obou rolích naprosto neskutečný.... |
ano edward je asi najvacsie plus tohto filmu |
Taky si myslím. Když naopak vidím sračky typu "Rabín, kněz a krásná blondýna" tak nemůžu věřit tomu, že je to ten samej herec. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 05, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Lovecká sezona II.
- pěkně udělaný film, pro ty co neznají ani 1čku - film udělaný počítačovou grafikou, vypadá to že je to jen pro děti, ale není. Nasmál jsem se u toho celkem dost, dabing naprosto úžasně srandovní (viz. létající kachny francouzky nebo pan veverčák  ).
Takže jestli si chcete spravit náladu a pobavit se, tak můžete :).
Vystřihl jsem kousek z filmu pana veverčáka:
http://www.edisk.cz/stahni/66896/veverak_loveckasezona.mp3_837.86KB.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so září 05, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
 letmej pohled na csfd
| citace: | | Když se vykastruje pes, pořád si s ním užijete legraci. Když vykastrujete animák, zůstane jen sada barev a barviček, které se hýbají a dělají zvuky. A není to legrace, ani když začnou mluvit. Mají totiž vykastrované nejen tělo, ale i duši. Stále o dost menší peklo než takoví Vesmírní opičáci... ale když už dojde na srovnání se samotným dnem, vpravdě to asi stejně nestojí za řeč. |
| citace: | | Na mašinách, co animují Kouzelnou školku, musela vzniknout i tahle obludnost. Tvůrci bez špetky sebereflexe servírují divákovi smrtelnou dávku nevtipného humoru a uondaného příběhu. Animované harakiri pro děti a dospělé. |
| citace: | | Horšie to už byť ani nemôže. Animácia sa zasekla, mačky sú buď tučné, alebo zdegenerované siamske. Psy naivné a hlúpe na čele s Fifi. Eliot je na nevydržanie (jeho správanie sa vymyká zdravému rozumu) a pohodový medveď na neho vôbec nestačí. Je až neuveriteľné, ako sa dá dokašľať takéto pokračovanie. Toto sa nehodí ani ako dvd bonus k jednotke. Ku koncu filmu som zaspal... |
ale věřím ti, že se ti to líbilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 05, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
Nemalokrát se mi stalo že sem viděl film, který byl na CSFD vychvalovaný a stál za hovno nebo naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 05, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | letmej pohled na csfd
| citace: | | Když se vykastruje pes, pořád si s ním užijete legraci. Když vykastrujete animák, zůstane jen sada barev a barviček, které se hýbají a dělají zvuky. A není to legrace, ani když začnou mluvit. Mají totiž vykastrované nejen tělo, ale i duši. Stále o dost menší peklo než takoví Vesmírní opičáci... ale když už dojde na srovnání se samotným dnem, vpravdě to asi stejně nestojí za řeč. |
| citace: | | Na mašinách, co animují Kouzelnou školku, musela vzniknout i tahle obludnost. Tvůrci bez špetky sebereflexe servírují divákovi smrtelnou dávku nevtipného humoru a uondaného příběhu. Animované harakiri pro děti a dospělé. |
| citace: | | Horšie to už byť ani nemôže. Animácia sa zasekla, mačky sú buď tučné, alebo zdegenerované siamske. Psy naivné a hlúpe na čele s Fifi. Eliot je na nevydržanie (jeho správanie sa vymyká zdravému rozumu) a pohodový medveď na neho vôbec nestačí. Je až neuveriteľné, ako sa dá dokašľať takéto pokračovanie. Toto sa nehodí ani ako dvd bonus k jednotke. Ku koncu filmu som zaspal... |
ale věřím ti, že se ti to líbilo |
Víš, 100 lidí 100 chutí, tihle píšou že se jim to nelíbilo, další píšou opak. Mě nezajímá co píšou oni, já jsem to viděl, pobavil jsem se i když vím že mezi animákama jsou daleko lepší kousky (ice age..).
To že jsou kočky moc hubene nebo tluste, to je schváně nevidím v tom žádný zápor.
Psi jsou teda trochu tupější, ale o to jde, je to jak v normálních filmech - "Hlava" skupiny + jeho podřízení - poskokové.
Jo Eliot je dementní, ale o to jde, kdyby byl normální nikoho by to nebavilo.
Stačí? Jestli ty hodnotíš filmy podle toho, co si přečteš na netu, tak tě lituju.
edit: je pravda, že příběh je jednoduchý a jednotvárný, ale to se dalo čekat a nevadí mi to. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 05, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
neni to uplně k tématu, pač tenhle film jsem neviděl, ale je třeba zmínit, že na csfd jsou většinou pěkný suchaři.
Klasické crazy komedie tam mívaj max. do 60%, i když jsou fakt povedené a člověk se zasměje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: so září 05, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
Geroj: přesně tak na csfd vůbec nedávám. To samé se super B akčníma filmama  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 05, 2009 11:30 pm Předmět: |
|
|
jj taky souhlasim s tim ze na csfd se neda moc spolihat a kazdej clovek ma jinej vkus... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:12 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Lovecká sezona II.
- pěkně udělaný film, pro ty co neznají ani 1čku - film udělaný počítačovou grafikou, vypadá to že je to jen pro děti, ale není. Nasmál jsem se u toho celkem dost, dabing naprosto úžasně srandovní (viz. létající kachny francouzky nebo pan veverčák ).
http://www.edisk.cz/stahni/66896/veverak_loveckasezona.mp3_837.86KB.html |
na jednotku z cze dabingom sa to ani zdaleka nechyta!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:56 am Předmět: |
|
|
csfd má svoje mouchy, je vždycky potřeba brát to tak, že tam hodnotí na začátku než de film do kin hlavně filmoví kritici (tím se de řídit nebo de minimálně číst jejich recenze a brát to jako názor lidí, co se o filmy zajímají), ti lepší uživatelé se taky hvězdičkama vypisují v těch přehledech vpravo a když má film prostě plno jedné a pěti hvězdiček, tak je jasný, že to ti s jednou hvězdičkou asi jen nepochopili  .
Po uvedení do kin hodnotí teda hlavně anonymní masy, u filmů co sou z náročnějších žánrů automaticky masy často film nechápou, proto je plno klasik typu Lynch, Trier, Fellini - co mají filmy s hodnocením 85 procent, ačkoliv objektivně ve svým žánru sou o fous výš, zatímco top hodnocený filmy jsou hlavně komerčně pochopitelný jednodušší žánry.
Často stane, že rádoby kritici nechápou smysl žánru a vytýkají filmům něco, co v nich prostě být nemusí  , klasicky u komedie pro děti nadávají na plytkej děj apod., to samozřejmě může být i případ taky Lovecký sezóny, ale z principu mi to jako film pro děti opravdu připadá a proto bych si ho nepustil  . Ač přiznávám že Monstra vs. vetřelci (71 procent) je taky animovaná komedie pro děti a v iMaxu sem se na ní s 3D brýlema fakt bavil  (a taky má téměř samý 4 hvězdy v přehledu top uživatelů..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
No já hlavně CSFD používám, když najdu v programu na MGM, nebo CS filmu neco co neznam, tak se tam mrknu a hnëd vim o co jde a jestli má cenu na to koukat
|
|
| nahoru |
|
 |
flame1
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Lovecká sezona II.
- pěkně udělaný film, pro ty co neznají ani 1čku - film udělaný počítačovou grafikou, vypadá to že je to jen pro děti, ale není. Nasmál jsem se u toho celkem dost, dabing naprosto úžasně srandovní (viz. létající kachny francouzky nebo pan veverčák ).
http://www.edisk.cz/stahni/66896/veverak_loveckasezona.mp3_837.86KB.html |
Tak sem si to pustil, po 15 minutách sem to musel vypnout, jelikož větší animovanou sračku sem neviděl. Nechápu jak tohle může někoho rozesmát, to ten člověk musí bejt nějakej divnej nebo mu jsou 3 roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|