S.SMAN - Tréninkový deník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 128, 129, 130  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> S.SMAN - Tréninkový deník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
s.sman

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Ronniemu za oživení mého suplementačního programu asi po půl roce, kdy jsem doplňky nepoužíval.

Odměna za https://forum.ronnie.cz/xtuning-strongman-cup-2-zdar-nad-sazavou-t23148-15.html

s.sman

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NE 6.9.2009

Dnes strongman trénink pod širým nebem. Celkem vyčerpávající tyre flip jsem zakončil zvracením, asi po bude chtít delší pauzu než dvě a půl hodiny od posledního jídla.

Car pull - cca 1,8 t
30m - 15s
30m - 15s

Tyre flip - 350kg
4x - 15s
8x - 28s
8x - 30s
koudy.

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě přijde 2,5h v pořádku, třeba by to chtělo něco lehčího .. nevím, co si jedl .. ( i když někdy vrhneš bez ohledu na jídlo, co jsem tak slyšel )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, nevím jestli tady zapisuješ všechny svoje tréninky a předpokládám, že i při svý práci máš pohyb, ale můj tip je, že proti tomu jak si silnej budeš mít i díky TH trošku slabčí fyzičku, což si myslím, že se třeba může projevit, když to pak nárazově vyhrotíš jako u těch tyre flipů. Udejcháváš to v pohodě?
s.sman

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou to taky stačí. Před tréninkem v posilovně úplně bezpečně, ale někdy cítím, že před tréninkem siláckých disciplín by to chtělo ještě o něco déle. Časem to vychytám.

Celkem jsi se trefil, fyzičku by to chtělo lepší. Tak rychle, jak jsem začal s rychlou chůzí na pásu před tréninkem, tak ještě rychleji jsem s tím přestal. V práci moc pohybu nemám. Disciplínu udejchám v pohodě, jen potom jsem pak zadýchaný déle než bych chtěl.
s.sman

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SO 12.8.2009 STRABAG STRONGESTMAN TEPLICE
.............................. 7. MÍSTO.............................

Honzovi Šalatovi se podařilo uspořádat skvělé závody s výborným výběrem disciplín a jsem rád, že jsem se jich mohl zůčastnit. Jen jsem doufal, že se mi podaří podat lepší výkon, ale shořel jsem jak papír. Ale je to další skvělá zkušenost, která mi ukázala, že musím změnit svou přípravu, na což mě už upozorňoval Wygh.

1. LOG LIFT 140KG - Přemístění bylo bez problému, ale dostat kládu nad hlavu se mi nepodařilo ani jednou. Dělalo mi velký problém kládu na hrudníku stabilizovat před výrazem.

2. FARMERS WALK 2X185KG - Tady jsem špatně pochopil nově danná pravidla a po druhém položení skončil, i když jsem měl ještě jednu možnost s kufry jít. Ale to by stejně moc nezměnilo. Ušel jsem asi něco málo přes čtyři metry.

3. PNEU 650KG - Vůbec to nešlo, na techniku jsem přišel až pozdě a otočil ji jen dvakrát.

4. SUPER YOKE 450KG - Ušel jsem s tím asi jen čtrnáct metrů, stylem jaký jsem od sebe očekával.

5. POWER STAIRS 200KG / 240KG / 280KG - Tak tohle mě zklamalo asi nejvíc. První závaží šlo v pohodě a druhé jsem dostal jen na druhý schod.

6. JEDNORUČKA 75KG - Jsem už jsem nastupoval naprosto bez energie, jednoručka šla jen dvakrát na rameno a na víc jsem neměl.
ygg

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je fakt, že Teplice byly na naše poměry velmi hardcore. Ale člověk se učí, navíc si tipnu, že jsi tam byl nejmladší...takže pohoda a příště bude zase líp.
koudy.

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten závod mi přijde jako jeden velkej Super Joke Ty váhy jsou strašný! Je vidět, že technika dělá hodně moc, ale určitě na to máš Držim palce dál
300lbs

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale je to další skvělá zkušenost, která mi ukázala, že musím změnit svou přípravu, na což mě už upozorňoval Wygh.
Ahoj... tak nejak by me zajimalo..co budes muset zmenit?co ti poradil,?
mysH

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

300lbs: zaradit vic treninku disciplin ..
phoenix.16

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chci pogratulovat k závodů protože si podal dobrý výkony
když jsem tě viděl tak sem čuměl jak puk jaký si hovádko (v dobrym)

a ta pneu byla neuvěřitelná jak jsi u konce vystřelil a z flrku jsi udělal ty dvě opáčka
s.sman

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za podporu.

Co se týče vah, tak mi to vůbec nevadilo. Je to soutěž silných mužů a nejde, když se to stále prezentuje jako závod chlapů, kteří jsou v ČR a SR nejsilnější, aby to samé zvládl kdekdo z publika.

Určitě je to z velké části o zkušenosti, ale tady jsem prostě podcenil přípravu. U Super Yoku by mi to ani tak nevadilo, ten jsem měl za krkem asi popáté, ale abych nedal ani jednou kládu, to už se nesmí stát.

Jinak co dál? Vzhledem k tomu, že po třech měsících v nové práci se asi vrátím do staré, to s přípravou bude vypadat stejně po dobu asi dvou měsíců. Nicméně závodů na Slovensku 27.9. se určitě zúčastním. A co se týče závěrečného závodu sezony v Brně, tak na něj bych se už rád dostavil v obstojné formě.
Wygh

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda Lukáši ! Držim palce

Jesse Marunde
s.sman

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Európsky pohár - Dubnica nad Váhom 27.9.2009

Meč Matúša Čáka 2009

Disciplíny :
1. Zdvíhanie 125 kg nápravy
2. Superyoke 370 kg na 20 m
3. Prenášanie 150 kg kufrov na 20 m
4. Ťahanie 7,5 t kamióna
5. Schody sily 180, 220, 260 kg
6. Prehadzovanie 170 kg gule cez hrazdu

Ale jak je to na Slovensku, tak to se výběr ještě asi dvakrát změní.
s.sman

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco málo z Teplic

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 128, 129, 130  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: