|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: so září 05, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
NE 6.9.2009
Dnes strongman trénink pod širým nebem. Celkem vyčerpávající tyre flip jsem zakončil zvracením, asi po bude chtít delší pauzu než dvě a půl hodiny od posledního jídla.
Car pull - cca 1,8 t
30m - 15s
30m - 15s
Tyre flip - 350kg
4x - 15s
8x - 28s
8x - 30s _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:59 pm Předmět: |
|
|
mě přijde 2,5h v pořádku, třeba by to chtělo něco lehčího .. nevím, co si jedl .. ( i když někdy vrhneš bez ohledu na jídlo, co jsem tak slyšel )
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
Lukáši, nevím jestli tady zapisuješ všechny svoje tréninky a předpokládám, že i při svý práci máš pohyb, ale můj tip je, že proti tomu jak si silnej budeš mít i díky TH trošku slabčí fyzičku, což si myslím, že se třeba může projevit, když to pak nárazově vyhrotíš jako u těch tyre flipů. Udejcháváš to v pohodě?
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po září 07, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
Většinou to taky stačí. Před tréninkem v posilovně úplně bezpečně, ale někdy cítím, že před tréninkem siláckých disciplín by to chtělo ještě o něco déle. Časem to vychytám.
Celkem jsi se trefil, fyzičku by to chtělo lepší. Tak rychle, jak jsem začal s rychlou chůzí na pásu před tréninkem, tak ještě rychleji jsem s tím přestal. V práci moc pohybu nemám. Disciplínu udejchám v pohodě, jen potom jsem pak zadýchaný déle než bych chtěl. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
SO 12.8.2009 STRABAG STRONGESTMAN TEPLICE
.............................. 7. MÍSTO.............................
Honzovi Šalatovi se podařilo uspořádat skvělé závody s výborným výběrem disciplín a jsem rád, že jsem se jich mohl zůčastnit. Jen jsem doufal, že se mi podaří podat lepší výkon, ale shořel jsem jak papír. Ale je to další skvělá zkušenost, která mi ukázala, že musím změnit svou přípravu, na což mě už upozorňoval Wygh.
1. LOG LIFT 140KG - Přemístění bylo bez problému, ale dostat kládu nad hlavu se mi nepodařilo ani jednou. Dělalo mi velký problém kládu na hrudníku stabilizovat před výrazem.
2. FARMERS WALK 2X185KG - Tady jsem špatně pochopil nově danná pravidla a po druhém položení skončil, i když jsem měl ještě jednu možnost s kufry jít. Ale to by stejně moc nezměnilo. Ušel jsem asi něco málo přes čtyři metry.
3. PNEU 650KG - Vůbec to nešlo, na techniku jsem přišel až pozdě a otočil ji jen dvakrát.
4. SUPER YOKE 450KG - Ušel jsem s tím asi jen čtrnáct metrů, stylem jaký jsem od sebe očekával.
5. POWER STAIRS 200KG / 240KG / 280KG - Tak tohle mě zklamalo asi nejvíc. První závaží šlo v pohodě a druhé jsem dostal jen na druhý schod.
6. JEDNORUČKA 75KG - Jsem už jsem nastupoval naprosto bez energie, jednoručka šla jen dvakrát na rameno a na víc jsem neměl. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
Tak je fakt, že Teplice byly na naše poměry velmi hardcore. Ale člověk se učí, navíc si tipnu, že jsi tam byl nejmladší...takže pohoda a příště bude zase líp. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: po září 14, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ale je to další skvělá zkušenost, která mi ukázala, že musím změnit svou přípravu, na což mě už upozorňoval Wygh.
Ahoj... tak nejak by me zajimalo..co budes muset zmenit?co ti poradil,?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po září 14, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
300lbs: zaradit vic treninku disciplin ..
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po září 14, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
chci pogratulovat k závodů protože si podal dobrý výkony
když jsem tě viděl tak sem čuměl jak puk jaký si hovádko (v dobrym)
a ta pneu byla neuvěřitelná jak jsi u konce vystřelil a z flrku jsi udělal ty dvě opáčka
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út září 15, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
Díky za podporu.
Co se týče vah, tak mi to vůbec nevadilo. Je to soutěž silných mužů a nejde, když se to stále prezentuje jako závod chlapů, kteří jsou v ČR a SR nejsilnější, aby to samé zvládl kdekdo z publika.
Určitě je to z velké části o zkušenosti, ale tady jsem prostě podcenil přípravu. U Super Yoku by mi to ani tak nevadilo, ten jsem měl za krkem asi popáté, ale abych nedal ani jednou kládu, to už se nesmí stát.
Jinak co dál? Vzhledem k tomu, že po třech měsících v nové práci se asi vrátím do staré, to s přípravou bude vypadat stejně po dobu asi dvou měsíců. Nicméně závodů na Slovensku 27.9. se určitě zúčastním. A co se týče závěrečného závodu sezony v Brně, tak na něj bych se už rád dostavil v obstojné formě. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út září 15, 2009 5:22 pm Předmět: |
|
|
paráda Lukáši ! Držim palce _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st září 16, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
Európsky pohár - Dubnica nad Váhom 27.9.2009
Meč Matúša Čáka 2009
Disciplíny :
1. Zdvíhanie 125 kg nápravy
2. Superyoke 370 kg na 20 m
3. Prenášanie 150 kg kufrov na 20 m
4. Ťahanie 7,5 t kamióna
5. Schody sily 180, 220, 260 kg
6. Prehadzovanie 170 kg gule cez hrazdu
Ale jak je to na Slovensku, tak to se výběr ještě asi dvakrát změní. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|