Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

danny1744 napsal:
cool-turista16 napsal:
sportovec..proste to chci jen zkusit..

Jakej máš k tomu důvod začít hulit trávu ? Buď hul trávu anebo choď cvičit do fitka. Jedno s druhym těžko skloubíš.

jasne brko je tak tvrda droga,ze jak zacnes s cvicenim je konec
ted vazne,keci typu ses fetak nebo sportovec,co tu ma sacharidacek atd. me rozesmivaji,vzhledem tradicnimu fetovani evropanu pomoci alkoholu:) se na ni porad spousta lidi diva jako na neco totalne spatneho co berou "fetaci" a ti samy lide vetsinou jdou v klidu na parbu a vychlastaj pul litra tvrdyho (zminovat toxicitu alkoholu a marihuany snad neni potreba).Marihuana je droga,jako kazda droga muze zpusoubit zavislost a potize,ovsem daleko mene nebezpecnejsi nez alkohol a celkove jsou problemy pri odvykani daleko mirnejsiho charakteru nez u alkoholu a tabaku.Ze studii Prof. Kabelika jasne vyplynuly jeji protivirove a antibakterialni ucinky,ktere potvrdilo dalsich x vedcu.Muj nazor je ten ze stridme koureni nemuze jakkoliv narusit cviceni,pokud se neuziva pred treninkem,ale pouze vecer (a ne uplne kazdy den) a je daleko lepsi pro telo nez pit pivo ci jakkykoliv alkohol,v praxi jsou pak do sebe uzivatele nahazet po treninku tolik jidla,ze by je to ani ve snu nenapadlo,kdyz se k tomu pripoctou ucinky proti nemocem,vychazi mi z toho docela dobry suplement:) Se cvicenim to skloubit jde,klidne i s vrcholovym sportem,asi by si se divil kolik vrcholovych sportovcu "huli"
Je mi jasny ze me ted alkaci sezerou ale je kazdeho vec jestli si da pro poteseni pivo,jointa nebo treba kratom,vysledkem je vzdycky zmeneny stav vedomi a odsuzovat nekoho kvuli jednomu ci druhemu je pokrytectvi,v mnoha pripadech zalozene na tom co si lidi precetli o trave v protidrogovych brozurach,ktere jsou psany ucelove a to nejen o marihuane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Peca"]
danny1744 napsal:
cool-turista16 napsal:
sportovec..proste to chci jen zkusit..

Jakej máš k tomu důvod začít hulit trávu ? Buď hul trávu anebo choď cvičit do fitka. Jedno s druhym těžko skloubíš.

ale to je taka blbost,tak netreep...no ale sak je zvykom ze o mariske,drogach a podobnych veciach vedia najvac hlavne ti ktory to videli akurat tak v televizore ne
DrLift

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Se cvicenim to skloubit jde,klidne i s vrcholovym sportem,asi by si se divil kolik vrcholovych sportovcu "huli"

To asi dost tezko, protoze jako vrcholovy sportovec budes muset pomerne casto chodit na doping.testy.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CrazyLom

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Peca napsal:
Se cvicenim to skloubit jde,klidne i s vrcholovym sportem,asi by si se divil kolik vrcholovych sportovcu "huli"

To asi dost tezko, protoze jako vrcholovy sportovec budes muset pomerne casto chodit na doping.testy.....

jo, třeba v americké baseballové jsou testy každej den
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Peca

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dr.lift:tak tezko ani ne, spis lehko podivej kolik je pozitivnich lidi na thc (kteri si za to muzou sami hulenim treba den nebo dva pred zapasem),to dost vypovida o rozsirenosti uzivani marihuany vrcholovymi sportovci,navic a pokud se pletu at me nekdo opravi,test je pozitivni az od urcite hranice thc pouze pri soutezi a pokud nekomu jde o negativni test,konkretne v kulturistice v tom nevidim zadny problem,mas vetsinou nekolik soutezi v rozestupu vetsinou tydnu,dva tri tydny pred prvni soutezi nastupuje vetsinou tak prisna dieta ze na neco jako joint si nikdo ani nevzpomene a z takovychto casovych rozestupu plyne temer zarucene negativni vysledek.
samorost

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení
Blasta1
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samorost napsal:
tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení

lol, si spadl z višně?
samorost

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

none of your business
edit: no jo je to moc to sem přehnal, u častých huličů je to v moči tak tři měsíce
DrLift

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
dr.lift:tak tezko ani ne, spis lehko podivej kolik je pozitivnich lidi na thc (kteri si za to muzou sami hulenim treba den nebo dva pred zapasem),to dost vypovida o rozsirenosti uzivani marihuany vrcholovymi sportovci,navic a pokud se pletu at me nekdo opravi,test je pozitivni az od urcite hranice thc pouze pri soutezi a pokud nekomu jde o negativni test,konkretne v kulturistice v tom nevidim zadny problem,mas vetsinou nekolik soutezi v rozestupu vetsinou tydnu,dva tri tydny pred prvni soutezi nastupuje vetsinou tak prisna dieta ze na neco jako joint si nikdo ani nevzpomene a z takovychto casovych rozestupu plyne temer zarucene negativni vysledek.

No jo, mas pravdu. Ja zil v domneni, ze ji nesmis ani mimo zavody. V tom pripade nechapu ty tupce co si nechali za THC dat tresty...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
DrLift napsal:
Peca napsal:

Hmm, a kdyz budes treba v atleticke repre, budes mit monitoring a budes muset kazdy den dopredu nahlasit, kde si te muzou odlapit. Porad by ti to prislo tak snadny?
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
CrazyLom napsal:
DrLift napsal:
Peca napsal:

Hmm, a kdyz budes treba v atleticke repre, budes mit monitoring a budes muset kazdy den dopredu nahlasit, kde si te muzou odlapit. Porad by ti to prislo tak snadny?

my se bavíme přímo o atletice? já myslel že o vrcholovém sportu všeobecně. a je spooousta soutěží, kde nikoho ani nenapadne nějakej test dělat:-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
KodyCZ

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý je co jsem četl na začátku, že s tim nejsou dobrý výsledky :D
já si občas dam, někdy i 2x v měsíci a žádnej dopad na progres to u mě nemělo
a když si člověk dá ve žrací den, tak má na přísun ohromnýho množství kalorií postaráno :D
Ale samozřejmě nic se nemá přehánět, všeho s mírou...
Roumec

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve vrcholovym tancovani treba dopingofka ubec neexistuje
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:

Já teda nevím, ale myslím že tam by se ten výkon asi nějak rapidně nezvýšil ne? (oproti atletice, cyklistice, bodybuild...)
BUFU

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Roumec napsal:

Já teda nevím, ale myslím že tam by se ten výkon asi nějak rapidně nezvýšil ne? (oproti atletice, cyklistice, bodybuild...)

A v BB se snad nějak zvýší požíváním trávy?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: