|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koms
|
Zaslal: st září 02, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | YUDse přestaň dělat nábor, já se tam pak nechci mačkat (: | Takze rikas zadnej legpress, zadnej hacken.. prakticky tam neni nic co? Ale fakt by me to zajimalo a sel bych tam obcas jen na trening noh.. byl tam i snad stroj na lytka vestoje...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
aikonny

|
Zaslal: st září 02, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 02, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
hej fitness 2000 na Kounicovy taky dobry fitko :D
(a hlavne prej prijemnej mladik za barem ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | koms napsal: | | Zacharo napsal: | | YUDse přestaň dělat nábor, já se tam pak nechci mačkat (: | Takze rikas zadnej legpress, zadnej hacken.. prakticky tam neni nic co? Ale fakt by me to zajimalo a sel bych tam obcas jen na trening noh.. byl tam i snad stroj na lytka vestoje... |
No abych byl upřímný, tak je tam 20 rotopedů, 1 velká osa na kterou můžeš naložit max 50kg a jeden pár JČ o váze 2kg. Jo a několik velkých míčů pro cvičení těhotných žen. |
Počkej, až budeš chtít pomoct na benchu, dacane
Leg press tam je, žádnej strach. A jednoručky do 60 kg, jestli ti to bude stačit
Draper: S tím barmanem teda nevím, je nějakej divnej
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
přines mu rajče a uvidíš jak mu budou svítit oči _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | YUD napsal: |
Počkej, až budeš chtít pomoct na benchu, dacane
|
Váhu, že bych potřeboval dopomoc, budu mít na ose až za pár měsíců a do té doby na to zapomeneš, jsem v klidu (: |
Já nezapomínám
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 03, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Draper: S tím barmanem teda nevím, je nějakej divnej |
nesnaz se, stejne tam nataham lidi i od tebe a ty to tam do konce roku budes muset zavrit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt září 03, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Draper: S tím barmanem teda nevím, je nějakej divnej |
nesnaz se, stejne tam nataham lidi i od tebe a ty to tam do konce roku budes muset zavrit |
Tak je fakt, že na ty svoje galapředstavení na veslu bys mohl vybírat vstupný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 03, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Draper napsal: | | citace: | | Draper: S tím barmanem teda nevím, je nějakej divnej |
nesnaz se, stejne tam nataham lidi i od tebe a ty to tam do konce roku budes muset zavrit |
Tak je fakt, že na ty svoje galapředstavení na veslu bys mohl vybírat vstupný |
kdyby byla krize, tak muzes v nejhorsim pripade premluvit tveho oblibenca v bilem tilku z BG, at chodi k tobe (zadarmo samozrejme) , ktery by ti urcite zvysil klientelu
(zachvilku se nebude chodit do fitek kvuli cviceni, ale bude se tam chodit koukat na ruzna individua ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 03, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po září 07, 2009 8:03 am Předmět: |
|
|
Zdarec,mohl by mi někdo poradit posilovnu v Brně kam bych mohl zajít i třeba v 6:00 ráno? _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
KriM

|
Zaslal: út září 08, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
Nevite nejaka posilka v brne v jundrove nebo nekde pobliz?
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|