|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kerber
|
Zaslal: st září 09, 2009 8:25 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | samorost napsal: | | tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení | Super je když si zahulíš a druhej den tě zastaví dopravaci a daj ti líznout "klacík" jak to maj poslední dobou v oblibě......tak za blbou travku prijdeš o řidičak a to pekne kurevsky dlouho.
Nedavno me zastavili a prej : mate nejaké rozšířené zornice........
Jasně jsem nastartovanej spalovačem jedu do posilovny ale nebojte nic nelegalního:-)
A ten jeden a jakej mate?? Ja jsem mel driv takove ty "včelky" ale už je nemužu sehnat.
Jsem fakt nevedel jestli me zkouší nebo co.................. |
předpokládám, že na spalovač na bázi E tě taky uvaří na lízání. Nebo nevíš jak to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:38 am Předmět: |
|
|
| kerber napsal: | | Psycho napsal: | | samorost napsal: | | tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení | Super je když si zahulíš a druhej den tě zastaví dopravaci a daj ti líznout "klacík" jak to maj poslední dobou v oblibě......tak za blbou travku prijdeš o řidičak a to pekne kurevsky dlouho.
Jasně jsem nastartovanej spalovačem jedu do posilovny ale nebojte nic nelegalního:-)
A ten jeden a jakej mate?? Ja jsem mel driv takove ty "včelky" ale už je nemužu sehnat.
předpokládám, že na spalovač na bázi E tě taky uvaří na lízání. Nebo nevíš jak to je? | Ne to snad ne ne protoze to je stejne jako kdyby jsis dal při chřipce 2 PARALENY ktery obsahujou ten pseudoefedrin ........ _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blasta1
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 09, 2009 9:11 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Frozz. napsal: | | Roumec napsal: | Ve vrcholovym tancovani treba dopingofka ubec neexistuje |
Já teda nevím, ale myslím že tam by se ten výkon asi nějak rapidně nezvýšil ne? (oproti atletice, cyklistice, bodybuild...) |
A v BB se snad nějak zvýší požíváním trávy? |
v objemu mozna jo, kdyz sezeres vic jidla a i regenerace bude asi lepsi, kdyz budes vic spat
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 09, 2009 9:15 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | kerber napsal: | | Psycho napsal: | | samorost napsal: | | tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení | Super je když si zahulíš a druhej den tě zastaví dopravaci a daj ti líznout "klacík" jak to maj poslední dobou v oblibě......tak za blbou travku prijdeš o řidičak a to pekne kurevsky dlouho.
předpokládám, že na spalovač na bázi E tě taky uvaří na lízání. Nebo nevíš jak to je? | Ne to snad ne ne protoze to je stejne jako kdyby jsis dal při chřipce 2 PARALENY ktery obsahujou ten pseudoefedrin ........ |
klasicky paralen pseudoefedrin neobsahuje, jen paralen stop, plus grip, nebo extra, pokud se to od te doby co uz nefetuju nezmenilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st září 09, 2009 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 09, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | BUFU napsal: | | Frozz. napsal: | | Roumec napsal: | Ve vrcholovym tancovani treba dopingofka ubec neexistuje |
Já teda nevím, ale myslím že tam by se ten výkon asi nějak rapidně nezvýšil ne? (oproti atletice, cyklistice, bodybuild...) |
A v BB se snad nějak zvýší požíváním trávy? |
v objemu mozna jo, kdyz sezeres vic jidla a i regenerace bude asi lepsi, kdyz budes vic spat |
blbost...
Pokud vím,tak oslabuje Imunit.systém a nažrat se jako prase mi jako nějaká výhoda nepřijde. Hlavně se vždycky žerou pěkný srance |
tak o tom ze oslabuje imunit. system teda nevim a pokud nehulis cely den tak to co sem napsal je pravda, aspon u me to tak fungovalo
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: st září 09, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
kazda droga oslabuje imunitni system, podobne jako pri dlouhodoby a nekontrolovanym uzivani snizuje produkci tst apod
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Psycho napsal: | | kerber napsal: | | Psycho napsal: | | samorost napsal: | | tak těch pár týdnů přípravy nic neznamená, když to jde vystopovat i půlroku po posledním hulení | Super je když si zahulíš a druhej den tě zastaví dopravaci a daj ti líznout "klacík" jak to maj poslední dobou v oblibě......tak za blbou travku prijdeš o řidičak a to pekne kurevsky dlouho.
předpokládám, že na spalovač na bázi E tě taky uvaří na lízání. Nebo nevíš jak to je? | Ne to snad ne ne protoze to je stejne jako kdyby jsis dal při chřipce 2 PARALENY ktery obsahujou ten pseudoefedrin ........ |
klasicky paralen pseudoefedrin neobsahuje, jen paralen stop, plus grip, nebo extra, pokud se to od te doby co uz nefetuju nezmenilo... |
To ani tady neříkej jinak tě místní "spravnáci" co nikdy nic nezkusili odsouděj:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: st leden 13, 2010 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st leden 13, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | http://www.cez-okno.net/clanok/pozri/the-union-the-business-behind-getting-high-cz-titulky?quicktabs_2=1 ...sem jen sváteční hulič, ale po přečtení téhle diskuse to sem musim dát! |
Zajimave,ted jen jeslti je to vsechno pravda :-P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|