|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mattoni
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | Mattoni napsal: | | yazi reloaded napsal: | | koupil jsem si epesni boty,konecne jsem videl bruna a kvalitne jsme pomluvili particku nemcu z vedlejsiho pokoje... jo a poznal jsem supr kluka z izraele (ahoj suppe:D)...proste pohodovy patecni vecer |
Ozvi se mi. Musíš mi tam ještě vyřídit ještě jednu věc. Jestli víš co myslim.... Ten bastard je pořád tam. |
draper psal,ze beres drogy co je na tom pravdy? |
Ja od něj chtěl recept na pergo ale von mi nechce odepsat. To pořád neumim uvařit.
O ničem jinym jsme se nebavili.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | jo a poznal jsem supr kluka z izraele (ahoj suppe:D) |
Ahoj. Já jich znám...celou Haganu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá září 11, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
Vysekal sem se na kole v zatáčce , nevím ja krychle jsem jel, ale zastavily mě svodidla. A radost mám z toho že se mě nic nestalo,kolu se nic nestalo a taky že se nic nestalo vodní dýmce v batohu,na který jsem přistál.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: pá září 11, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
to mě se dnes povedlo ve škole dát v páce místního (ze třídy) tlouštíka
to by nebylo tak neobvyklý kdyby on netlačil obouma rukama a já jednou
sice sem se druhou držel lavice ale pořád to potěší
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá září 11, 2009 2:34 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Gohan napsal: | | Vysekal sem se na kole v zatáčce , nevím ja krychle jsem jel, ale zastavily mě svodidla. A radost mám z toho že se mě nic nestalo,kolu se nic nestalo a taky že se nic nestalo vodní dýmce v batohu,na který jsem přistál. |
óó já krychle, co já to provedl |
Se neposer, má tam byt nevim jak rychle jsem jel
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: pá září 11, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Qwake napsal: | | PapradIsMyName napsal: | bez spanku 35 hodin davam tomu este 5min a finish |
Co tě k tomu vede? |
hleda na netu, kdo dal a jaka je maximalka na peck decku a uz to asi bude mit |
;) nie tahal som v robote 16ku od 22 00 do 14 00 a potom sa mi vobec nechcelo spat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so září 12, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si krásný nový oblečení. Jsem takovej štramák, že už to přesahuje všechny meze.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
Právě jsme dojedli úžasný kachní játra na cibulce. K tomu zeleninový salát a čerstvý chleba. Svět je krásný _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Právě jsme dojedli úžasný kachní játra na cibulce. K tomu zeleninový salát a čerstvý chleba. Svět je krásný |
kombinace slov "uzasny" a "kachni jatra" mi prijde jaksi...ehm jak to jen rict.... ale to jen muj dojem, verim, ze jste si pochutnali :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
Drapere, přesně od tebe jsem to čekal a čím víc vy K U L T U R I S T I takový lahůdky odmítáte, abyste si nepokazili formu, tím víc mi chutnají, protože já jsem na světě kvůli něčemu jinýmu, než kvůli žíle na bicepsu _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Drapere, přesně od tebe jsem to čekal a čím víc vy K U L T U R I S T I takový lahůdky odmítáte, abyste si nepokazili formu, tím víc mi chutnají, protože já jsem na světě kvůli něčemu jinýmu, než kvůli žíle na bicepsu |
hezky napsáno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | daymoon napsal: | Drapere, přesně od tebe jsem to čekal a čím víc vy K U L T U R I S T I takový lahůdky odmítáte, abyste si nepokazili formu, tím víc mi chutnají, protože já jsem na světě kvůli něčemu jinýmu, než kvůli žíle na bicepsu |
hezky napsáno. |
snad s tim nesouhlasis? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|