|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bijete se často? |
| ano |
|
16% |
[ 16 ] |
| ne |
|
83% |
[ 82 ] |
|
| Celkem hlasů : 98 |
|
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:11 pm Předmět: Re: bla bla |
|
|
A když je to tu tak kdo by vyhrál Cripple Fight?
Timmy nebo Jimmy???????????????
_________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
Ja dostal minule do drzky od cigana, rizek tak 90kg+, vysokej tak 175. Ani to nebylo tak hrozny, ale byl to parchant, sestrelil me na zem a pak me rezal a jeste skrtil :D sem mel sexy obtisky prstu na krku a jako bonus, kdyz sem se zvedl mi dal celo - kazdopadne nechapu, co chtel rict tim celem, asi si myslel jak me sestreli a ja se jak mala holcicka rozbrecim, asi nechapal, kdyz sem stal a koukal na nej pohledem co dela kurva  , byl sem sice celej od krve, ale nos ok, akorat se mi vyloupl kus zubu. Sice boxuju, ale bylo mi to stejne hovno platny, kdyz sem byl ozralej a on strizlivej  (prisli typicky na andelu provokovat, asi nejtragictejsi bylo, ze nas tam bylo 12 a oni 3, nejlepsi kdyz se te nikdo nezastane a pak dostanou po jednom  ). _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
Naposledy upravil smetak dne po září 14, 2009 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 14, 2009 4:13 pm Předmět: Re: bla bla |
|
|
| JPS napsal: |
Nebud na nej zlej yggu stejne mam takovej pocit, ze si akorat krati dlouho chvili a dela si z nas prdel ... (a nebo tomu veri a pumpuje bicaky na zaverecnej fight na disku ) |
Konkrétně v jeho případě se to bohužel většinou zvrhne v snůšku blbých keců .... rozumět nečemu a dělat si srandu, klidně i ze sebe dělat blbýho, je jedna věc. To sranda být může. Vědět s prominutím úplné hovno, a dělat chytrýho....no, třeba to někomu vtipný přijde, lidi jsou různý.
BTW ... tohle téma je výjimka, on se většinou sere do BB, kterému ale rozumí, a má s ním stejné zkušenosti, stejně jako BS nebo street fightu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:16 pm Předmět: Re: bla bla |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po září 14, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Ja dostal minule do drzky od cigana, rizek tak 90kg+, vysokej tak 175. Ani to nebylo tak hrozny, ale byl to parchant, sestrelil me na zem a pak me rezal a jeste skrtil :D sem mel sexy obtisky prstu na krku a jako bonus, kdyz sem se zvedl mi dal celo - kazdopadne nechapu, co chtel rict tim celem, asi si myslel jak me sestreli a ja se jak mala holcicka rozbrecim, asi nechapal, kdyz sem stal a koukal na nej pohledem co dela kurva , byl sem sice celej od krve, ale nos ok, akorat se mi vyloupl kus zubu. Sice boxuju, ale bylo mi to stejne hovno platny, kdyz sem byl ozralej a on strizlivej (prisli typicky na andelu provokovat, asi nejtragictejsi bylo, ze nas tam bylo 12 a oni 3, nejlepsi kdyz se te nikdo nezastane a pak dostanou po jednom ). |
Paradni namet na dalsi topic: Ozralej fighter vs strizlivej kulturista, a nebo strizlivej 40kg fighter a ozralej 130kg kulturista
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:17 pm Předmět: Re: bla bla |
|
|
| ygg napsal: | | JPS napsal: |
Nebud na nej zlej yggu stejne mam takovej pocit, ze si akorat krati dlouho chvili a dela si z nas prdel ... (a nebo tomu veri a pumpuje bicaky na zaverecnej fight na disku ) |
Konkrétně v jeho případě se to bohužel většinou zvrhne v snůšku blbých keců .... rozumět nečemu a dělat si srandu, klidně i ze sebe dělat blbýho, je jedna věc. To sranda být může. Vědět s prominutím úplné hovno, a dělat chytrýho....no, třeba to někomu vtipný přijde, lidi jsou různý.
BTW ... tohle téma je výjimka, on se většinou sere do BB, kterému ale rozumí, a má s ním stejné zkušenosti, stejně jako BS nebo street fightu. |
neřešíš to trošku moc..?? Nikdo z nás co tu diskutujem nesáhámě těm který komentujem ani po kotníky.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:18 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | smetak napsal: | Ja dostal minule do drzky od cigana, rizek tak 90kg+, vysokej tak 175. Ani to nebylo tak hrozny, ale byl to parchant, sestrelil me na zem a pak me rezal a jeste skrtil :D sem mel sexy obtisky prstu na krku a jako bonus, kdyz sem se zvedl mi dal celo - kazdopadne nechapu, co chtel rict tim celem, asi si myslel jak me sestreli a ja se jak mala holcicka rozbrecim, asi nechapal, kdyz sem stal a koukal na nej pohledem co dela kurva , byl sem sice celej od krve, ale nos ok, akorat se mi vyloupl kus zubu. Sice boxuju, ale bylo mi to stejne hovno platny, kdyz sem byl ozralej a on strizlivej (prisli typicky na andelu provokovat, asi nejtragictejsi bylo, ze nas tam bylo 12 a oni 3, nejlepsi kdyz se te nikdo nezastane a pak dostanou po jednom ). |
Paradni namet na dalsi topic: Ozralej fighter vs strizlivej kulturista, a nebo strizlivej 40kg fighter a ozralej 130kg kulturista |
ozralyho kultika majznes po koulich a uteces _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | JPS napsal: | | smetak napsal: | Ja dostal minule do drzky od cigana, rizek tak 90kg+, vysokej tak 175. Ani to nebylo tak hrozny, ale byl to parchant, sestrelil me na zem a pak me rezal a jeste skrtil :D sem mel sexy obtisky prstu na krku a jako bonus, kdyz sem se zvedl mi dal celo - kazdopadne nechapu, co chtel rict tim celem, asi si myslel jak me sestreli a ja se jak mala holcicka rozbrecim, asi nechapal, kdyz sem stal a koukal na nej pohledem co dela kurva , byl sem sice celej od krve, ale nos ok, akorat se mi vyloupl kus zubu. Sice boxuju, ale bylo mi to stejne hovno platny, kdyz sem byl ozralej a on strizlivej (prisli typicky na andelu provokovat, asi nejtragictejsi bylo, ze nas tam bylo 12 a oni 3, nejlepsi kdyz se te nikdo nezastane a pak dostanou po jednom ). |
Paradni namet na dalsi topic: Ozralej fighter vs strizlivej kulturista, a nebo strizlivej 40kg fighter a ozralej 130kg kulturista |
ozralyho kultika majznes po koulich a uteces |
ožralího kultíka nenajdeš _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
Jo? A proc ne? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tahle celá diskuse je o hovně, ale protože se nudim, pokusim se shrnout můj pohled na věc.
1.) Můžeme se bavit buď obecně nebo konkrétně, tzn. buď jakou má výhodu kulturista v boji, nebo jakou by měl 100 kg kulturista, kterýho znám z tohodle fitka výhodu proti tamtomu 70 kg fighterovi, co jsem s nim minule támhle mluvil. Krom toho, že celá ta diskuse je na hovno, tak ten druhej příklad nikam nevede, stejně jako nikam nevede míchat obecný předpoklady s konkrétními příklady. Kulturista je obecný pojem, kulturistiku dělá spoustu lidí, někdo může bejt od přírody rváč, někdo může bejt od přírody tintítko, co se díky posilovně vyšvihlo o 30 kg nahoru, atd. V mládí mohl dělat x sportů, nebo taky nemusel dělat nic.
2.) Pokud se tedy budeme bavit obecně o tom, jakou výhodou má kutlurita (obecně), powerlfighter (obecně), tak je třeba nejdřív si položit otázku vůči komu? Vůči necvičícímu borci, vůči fighterovi, vůči stejně těžkému člověku, vůči o 20 kg lehčímu??? (Nevím proč se to hned stáčí do roviny fighter vs. kulturista, myslím, že na ulici, bude takových případů ze všech, úplné minimum)
3.) Další otázka se týká, toho v čem má ona výhoda spočívat? Co vám dá kulturistika? někomu víc někomu míň kilo svalů a nějakou sílu. Ve fightu jak hmotnost, tak síla směřuje do síly úderu. Jak jsem zmínil bavíme-li se čiště o tom, co mi dá kulturistika tak hmotnost můžeme z toho seznamu vyškrtnout, protože kulturista neumí svojí hmotnost do úderů používat. Zbývá mu síla. U síly je třeba si uvědomit, že existují různé druhy síly se specifickým významem pro fight. Nedávno jsem pro svoje stránky překládal článek od Rosse Enamaitta pro fightery známá osobnost - fitness trenér zabývající se silovým tréninkem pro fightery. Kdo by si chtěl počíst, tak http://kickboxing.blog.cz/rubrika/o-treninku poslední tři články zhora. Pro tuhle debatu asi nejdůležitější poznatek z článku je, že rozvoj jednoho aspektu síly (např. maximální síla) neznamená automaticky rozvoj jiného druhu síly (dynamická síla). citace z článku: "Silní lidé nemusí nutně disponovat výbušnou silou." Silový trénink fighterový spočívá v rozmanitosti zaměření na různé aspekty síly (výbušná, dynamický, vytrvalostní, dynamická,...). Když se vrátíme ke kulturistickému tréninku, často se mluví o tom, že kulturistké mají svaly jen na okrasu v souvislosti s funkčností svalů - píše se to i v tom článku, s tím já bych osobně tolik nesouhlasil. Ačkoliv primární cíl kulturistů není síla, určitý druh síly rozvíjí. Problém je jinde - jde o to, že jde o jednostranné, monnotóní zaměření síly, které je vedeljším efektem cvičení.
4.) Pokud se tedy shodneme na tom, že jedinný přínos kulturistiky je v tomhle ohledu určtiý typ síly, je třeba zmínit že fight (a to mam na něm nejradši) zahrnuje tolik aspektů od fyzických až po psychické, že jendozačně říct, že síla je výhodou nejde. Znovu pro jistotu připomenu pokud se budeme bavit čistě o kutluristice, ryze anaerobní činnosti, potom tímto jednostranným zaměřením člověk sice získá zmiňovanou sílu, ale na druhé straně ztrácí spoustu jiných aspektů /záleží, jak cvičí, tady prostě paušálně vzít nejde/ - vytrvalost, rychlost, pohyblivost.
5.) Nakonec se dostáváme k tomu, že aby to pro něj byla výhoda, musí to umět použít...Ve fitku, při zvedání činek se to člověk nenaučí.
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po září 14, 2009 8:43 pm Předmět: thumbs up |
|
|
Geroj konecne to tu niekto rozumne napisal...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Geroj napsal: | | m4l napsal: | | bulldozer napsal: | | viděl sem na ulici fightery který byli krutě bitý a taky kluky který na to apsolutně nevypadali a rozdávali celkem slušně to jakej bude člověk na sparingu je věc tréninku, ale to jakej bude na ulici je většinou v hlavě viděl sem kluky který měli zlomenej nos vyražený zuby a přesto šly dál někdo se prostě narodí jako pitt bull a zastaví ho až kulka a někdo to v sobě nemá to je můj skromný názor. |
je to o tom ze nekdo kdo dela fullcontact tak je zvyklej na tu ranu posili ho to i psychicky.....
ale maximalni souhlas ze na ulici to je hlavne o psychice , jak si psal neni to ring i fighter se muze "posrat" atd. (myslim ze se to zrovna stalo remimu bonjaskimu kterej dostal na ulici a jakej to je fighter) |
Remymu? Hovno, tomu nevěřim. |
geroj jo je to tak, je to tak 3roky dozadu mozna vic.... kdyz by pan Ahola napsal ten to urcite bude vedet presneji... |
No zbil je silne slovo, dal som vtedy Remymu nejakeho toho facana, par hakov na spodok a on si tu bitku nejak rozmyslel....chcel som ho dokoncit, ale siel okolo ochranca prav ciernych supporter, vytiahol na mna tonfu a s pokrikom "Na holandskyho cigana mi nesahaj!" ma prehnal po celom Amsterdame _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|