|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 09, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
Zase volno, dnes jsem mel mit praci tak do 13 ael shejsl jsem tam do 6 a na vecer uz neco mam, uz se tesim na skolu v tomhle smeru...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
Pokud chceš nasrat Drapera tak PM mě. Věř mi že za těch pár týdnů už sem to dokázal tolikrát že bych mohl sepsat brožurku.
Tip pro dnešní den: řekni mu že vypadá unaveně
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 10, 2009 10:01 pm Předmět: |
|
|
Den 40
Shyby - široký úchop
7,7,7,6
Bench
6x93kg 5x93kg 6x93kg 5x93kg
dobře jsem to cítil
Mrtvý tah
7x93kg 7x93kg 7x93kg 7x93kg
jenom takový šmrdlání na protáhnutí
Kliky na bradlech
7,7,6,6
strašně rychle odchází výdrž...
[b]Upažování ve stoje/b]
10x12kg 10x12kg 10x12kg 10x12kg
Po celkem dlouhé přestávce (asi 2 3 týdny) jsem opět došel do posilky a paráda, pěkně jsem cítil tělo, síla šla trochu dolů, ale věřím že to bude chvilka a bude to vše zpět.
Jinak STAND BY protože teď pojedu takový udržovací full body a až uvidím jak to budu mít ve škole tak si něco vymslím _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
Volno
Dneska jsem se vysekal na motrce v zatacce, nastesti to odnesla jen noha a predni blatnik. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
Volno - neplanovany
sousedi zacli uklizet nas starej spolecnej plot, tak jsem jim sel pomoct, traktorem jsme vytrhavali koreny od zarostlejch stromu atd... A v prubehu se porad nosila slivovice a pivo, takze trenink se posouva z duvodu zjevne jasnych...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 12, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Volno - neplanovany
sousedi zacli uklizet nas starej spolecnej plot, tak jsem jim sel pomoct, traktorem jsme vytrhavali koreny od zarostlejch stromu atd... A v prubehu se porad nosila slivovice a pivo, takze trenink se posouva z duvodu zjevne jasnych...:D |
uz at ses radeji v Brne :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 14, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
Den 41
Bench na šikmé lavici hlavou nahoru
10x72kg 9x72kg 8x72kg 6x72kg
poprve jse delal tenhle cvik je dobrej, ale musim si trochu zvyknout...
Přítahy VČ v předklonu
7x72kg 7x72kg 8x72kg 6x78kg
pekny:)
Tlaky S JČ - ramena
9x27kg 9x27kg 8x27kg 6x27kg
uf uf:D
Extenze s JČ
10x28kg 9x28kg 6x28kg 6x28kg
paradni
Přítahy VČ k bradě
8x45kg 8x45kg 8x45kg 8x45kg
nejak mi to moc nesedlo
Bicepsovy zdvih s VC
9x45kg 9x45kg 7x45kg 7x45kg
parada
Jedu FB nicmene nohy moc cvicit nemuzu, zaprvy nemam dolecenj poradne zanet slachy - vypony nepripadaj v uvahu a ohybat koleno fakt moc nemuzu pac ho mam zbrouseny... xD
To D: Do brna se tesim celkem ale ne na tu skoolu, budu tam jak doma _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
Volno
Dnes jsem mel protahovani sikmych brisnich svalu v podobe seceni travy krovinorezem, ke konci me z toho uz hrabalo... doprava doleva krok dopredu doprava doleva krok dopredu:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 16, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
Volno
Celej den sem sekal zahradu mam dost, ramena me pali jak cyp _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt září 17, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
Den 42
Shyby
7,6,6,6
pekne jsem z toho citil zada
Bench
10x72kg 6x93kg 6x93kg 6x93kg 5x93kg
rychle dochazi sila jak nesjem v neustalym zaprahu
Přítahy JČ
10x28kg 7x32kg 7x32kg 7x32kg 7x32kg
spokojenost, na to ze sem moc necvicil tak sila sla nahoru v tomnhle cviku
Pullover
8x32kg 8x32kg 8x32kg 8x32kg
nejak divne mi krupalo v rameni ke konci, by me ajimalo co to je
Upažování
7x14kg
krupalo mi v rameni jak svina, kdyz jsem jel dolu, nevim co to ma byt zas...
Wojtkingsonovo Upažování
8x14kg 8x14kg 8x14kg 8x14kg
novej styl! xD Proste jsem uazoval nahoru a pak v horni poloze cviku dal cinky k sobe a aval dolu, aby me nekrupalo v rameni...:D
Bicepsovy zdvih s JC - kladiva
10x23kg 8x23kg 7x23kg 7x23kg
citil jsem to levy rameno
Smiseny pocity, trenink dobrej ale to rameno me sere _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 18, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Volno
a zitra zase akce kolem plotu, to zas bude slivovice, piva...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 19, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
Volno
celej den sme delali plot jsem uplne KO, zajdu do hospy a uvidim esli pujdu zapit poradne konec prazdnin...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 20, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Volno
probehlo stehovani na kolej, konecne v brne _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 20, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Volno
probehlo stehovani na kolej, konecne v brne |
kde bydlis? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|