| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
eSko napsal: | | Věř, že čistý neochucený izolát je pěkně hnusnej, opravdu doporučuju dokoupit třeba vanilku nebo čokoládu |
Tak to pozor, ve srovnání s těma hnusama stylu Elite Whey je to bašta. A i bez toho srovnání je to v poho, víceméně bez chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem prožil chuťový orgasmus s malinovým Smartlabsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Právě jsem prožil chuťový orgasmus s malinovým Smartlabsem. |
Jsi si jistej, že jsi na správném fóru? Myslím, že většině lidí jsou tvoje úchylky volné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | sry jestli to tu bylo ale myslim že jen Pharma blend
Co říkáte složením na Pharma Whey (ty aminokyseliny a podobný věci už nejak neovládám) dávalbych ho po tréninku popř. ráno nebo nejaka svačinka. Díky za odpovedi |
Pharma Blend je vícesložkovej ne? Takže asi kdykoli kromě situace hned po trenalu, kdy asi nejlíp 100% whey?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Jsi si jistej, že jsi na správném fóru? Myslím, že většině lidí jsou tvoje úchylky volné. |
rofl
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: st září 16, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
| dumar napsal: |
vyzkousel jsem obe Hydra a Hydro TT je nesrovnatelne lepsi chutove a trochu lepsi slozenim.....Zajimalo by me ,jak hydro 77 chutna ma to blize k Hydru od SL nebo Hydru TT od bio5 |
Tak jsem koupil 2 ks papirovych kvadru hydra 77 od extrifitu a ucinek m hodnotit nebudu, ale chut je celkem hnus....proti hydru TT je to blivajz. . Vypit se to da,ale holt dalsi protak na ktery se tesit nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st září 16, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
mal uz niekto ten novy pomarancovy matrix? ako je na tom chutovo?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 16, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | mal uz niekto ten novy pomarancovy matrix? ako je na tom chutovo? |
ujde, chutnal me teda vic nez cokoladovej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st září 16, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
mal som doteraz vanilkovy a ten bol super..uvazoval som nad cokoladou a teraz pozeram ze je ak pomaranc...taze ten pomaranc by si poradil jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 16, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | mal som doteraz vanilkovy a ten bol super..uvazoval som nad cokoladou a teraz pozeram ze je ak pomaranc...taze ten pomaranc by si poradil jo? |
ja bych ti nedoporucil zadnej, nijak me nechutnal ani jeden, znam lepsi proteiny. ale zkus a uvidis
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: st září 16, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
a poznas protein Champion PURE WHEY PROTEIN STACK ?
este nad tym som uvazoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt září 17, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | mal som doteraz vanilkovy a ten bol super..uvazoval som nad cokoladou a teraz pozeram ze je ak pomaranc...taze ten pomaranc by si poradil jo? |
čokoládu mám a řekl bych že oproti vanilce se húř rozpouští (nejakej prach se slepí a udělá se tam pár kuliček ale já sem spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: čt září 17, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | a poznas protein Champion PURE WHEY PROTEIN STACK ?
este nad tym som uvazoval |
Pure Whey je klasika, banánom alebo cookies určite nič nepokazíš, sú to chuťovo výborné proteíny. Mne osobne ale viac chutil matrix (mal som čoko, vanilku aj cookies).
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne září 20, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 20, 2009 5:42 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | proc se to tu smazalo ? | cenzura no , ftipky na adresu hydro proteinu sou tu zakazany
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |