|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
ten district uz je DVDRIP?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
je R5 (aj ked akože dvd rip) ale v neskutočnej kvalitke skoro dvd rip, oplatí sa downloadnuť:
District 9 (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út září 15, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
diky za chvilku je to doma
jinak podival jsem se zase na starou klasiku kmotr 1,2,3 to je proste parada
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út září 15, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | diky za chvilku je to doma
jinak podival jsem se zase na starou klasiku kmotr 1,2,3 to je proste parada |
taky sem si nedávno dal celou sérii, každej večer jednoho kmotra, tři dny po sobě a byl jsem spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 16, 2009 1:16 am Předmět: |
|
|
V Bruggách
Sice nerad, ale tentokrát musim dát dragovi za pravdu. Parádní film. Je radost sledovat jak se film neustále přelevá z dojemných až melancholickách pasáži do ryze komediálních skečí a nutno říct vtipné pasáže jsou opravdu geniální - pro anglickej humor mám slabost. Mam podezření,že si radní v Bruggách nechali zaplatit reklamu na svoje město. Tenhle film je takovou ódou na Bruggy, ale je to tak mistrně udělaný, že mi to vůbec nevadilo, příběh byl geniální a naopak, chci se tam jet v zimě podívat. :-)))))
Dávám 9/10 - Podle mě nejlepší role Colina Farella, ten to zahrál úplně geniálně a Brendan Gleeson (hrozně mi připomíná jednoho anglickýho fotbalistuú mu zdatně sekundoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st září 16, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
geroj: Ten suchy anglicky humor me prave dobre sedl s tim az kycovite romantickym prostredim Brugg. Uplne neco jinyho nez sedivy anglicky podsveti, jak je to u tehle filmu obvykly. Perfektne sladeny zanry, vyborni herci a nad ocekavani povedeny zaver. Prislo me ze ten film trochu zapadl, ale fakt super. Krome Farella kteryho by clovek skoro nezpoznal tady tak R. Fienees byl taky vyborny.
No a neco co me vecer pokazilo Knowing ...
V hlavni roli N. Cage, povedeny namet...a tak zkurveny zaver ze to jsem uz dlouho nevidel. Z krasne ponuryho thrilleru se behem snad 20 minut stane zrychleny Armagedon zavrseny zaverem, ze Astar Seran hadra...
8/10 za "prvni" cast a snad 3/10 za ten konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 16, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
Otazka pre tych,co videli Knowing - bol este v nejakom filme taky nelogicky blby zaver? Aky bol nakoniec zmysel toho listu s datumami? Ze raz sa niekedy nieco stane,tak predpovieme aj nestastia aby...aby..aby co?A pritom to tak dobre zacinalo... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: st září 16, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Otazka pre tych,co videli Knowing - bol este v nejakom filme taky nelogicky blby zaver? Aky bol nakoniec zmysel toho listu s datumami? Ze raz sa niekedy nieco stane,tak predpovieme aj nestastia aby...aby..aby co?A pritom to tak dobre zacinalo... |
Zaver byl hroznej. Ten konec mi absolutne zkazil celej film a nevim proc tam teda byl ten papir s datumama. Pro me by se hodil otevreny konec, kde by ten kluk naskrabal dalsi datumy a cely by to jelo odznova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 16, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
tenhle film jsem BOHUŽEL viděl v kině, byl jsem pěkně nasranej, že sem vyhodil prachy, za takovou píčovinu.
Kopačky
Já prostě žeru Jasona Segala, tohle je u mě přirozenej charismatickej komik. Ještě nic neřekne, ale už jenom tim, jak se ksichtí, vás rozesměje.Po kámošovi k pohledání další dobrá komedie s nim. Ačkoliv to má příchut romantické komedie, tak ty romatnické momenty ve filmu jsou podávány s nadsázkou a humorem. Za dvě hlavní herečky u mě další plus. Každá úplně jiná a obě neskutečný baby. 7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt září 17, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
Píseň za chudého chlapce
Příběh z prostřední nápravného církevního zařízen v Irsku. Už asi třetí film co jsem viděl, není tam nic nového, přesto je to vynikající film, tohle silné téma totiž působí hodně silně, i kdyby člověk viděl 100 takovejch filmů.
Stáhni mě do Pelek
Sam Raimi - super, občas se člověk musel fakt smát, jak tomu souboji s tou babkou v autě.  Ale lekačky byli slušný. Líbilo se mi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt září 17, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
Inglourious Basterds
Tohle jsem myslel ze se me moc libit nebude, ale dostalo me to. Nevim co tomu vytknout, nejspis nic. 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:59 am Předmět: |
|
|
Ptačí klec
Skvělá komedie. Asi nemusim popisovat. Nathal Lane je tam až k neuvěření  . Z kina sem odcházel s úsměvem od ucha k uchu.
9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|