Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten district uz je DVDRIP?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je R5 (aj ked akože dvd rip) ale v neskutočnej kvalitke skoro dvd rip, oplatí sa downloadnuť:
District 9 (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED
BUFU

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

Už dcelkem dlouho,.... BD sem postoval i odkaz.
EDIT : aha, nevšiml sem si postu Turakama Koukal sem na ten o kterým mluví Turakam a je to dobrá kvalitka...
Bazzy

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za chvilku je to doma

jinak podival jsem se zase na starou klasiku kmotr 1,2,3 to je proste parada
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
diky za chvilku je to doma

jinak podival jsem se zase na starou klasiku kmotr 1,2,3 to je proste parada

taky sem si nedávno dal celou sérii, každej večer jednoho kmotra, tři dny po sobě a byl jsem spokojen.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Bazzy napsal:

Už dcelkem dlouho,.... BD sem postoval i odkaz.
EDIT : aha, nevšiml sem si postu Turakama

No ja na to stejne du ve ctvrtek do kina ... poradne si to vychutnat ...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V Bruggách

Sice nerad, ale tentokrát musim dát dragovi za pravdu. Parádní film. Je radost sledovat jak se film neustále přelevá z dojemných až melancholickách pasáži do ryze komediálních skečí a nutno říct vtipné pasáže jsou opravdu geniální - pro anglickej humor mám slabost. Mam podezření,že si radní v Bruggách nechali zaplatit reklamu na svoje město. Tenhle film je takovou ódou na Bruggy, ale je to tak mistrně udělaný, že mi to vůbec nevadilo, příběh byl geniální a naopak, chci se tam jet v zimě podívat. :-)))))

Dávám 9/10 - Podle mě nejlepší role Colina Farella, ten to zahrál úplně geniálně a Brendan Gleeson (hrozně mi připomíná jednoho anglickýho fotbalistuú mu zdatně sekundoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Drago

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

geroj: Ten suchy anglicky humor me prave dobre sedl s tim az kycovite romantickym prostredim Brugg. Uplne neco jinyho nez sedivy anglicky podsveti, jak je to u tehle filmu obvykly. Perfektne sladeny zanry, vyborni herci a nad ocekavani povedeny zaver. Prislo me ze ten film trochu zapadl, ale fakt super. Krome Farella kteryho by clovek skoro nezpoznal tady tak R. Fienees byl taky vyborny.

No a neco co me vecer pokazilo Knowing ...
V hlavni roli N. Cage, povedeny namet...a tak zkurveny zaver ze to jsem uz dlouho nevidel. Z krasne ponuryho thrilleru se behem snad 20 minut stane zrychleny Armagedon zavrseny zaverem, ze Astar Seran hadra...

8/10 za "prvni" cast a snad 3/10 za ten konec.
Petey

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazka pre tych,co videli Knowing - bol este v nejakom filme taky nelogicky blby zaver? Aky bol nakoniec zmysel toho listu s datumami? Ze raz sa niekedy nieco stane,tak predpovieme aj nestastia aby...aby..aby co?A pritom to tak dobre zacinalo...
Pimpy

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Otazka pre tych,co videli Knowing - bol este v nejakom filme taky nelogicky blby zaver? Aky bol nakoniec zmysel toho listu s datumami? Ze raz sa niekedy nieco stane,tak predpovieme aj nestastia aby...aby..aby co?A pritom to tak dobre zacinalo...

Zaver byl hroznej. Ten konec mi absolutne zkazil celej film a nevim proc tam teda byl ten papir s datumama. Pro me by se hodil otevreny konec, kde by ten kluk naskrabal dalsi datumy a cely by to jelo odznova.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle film jsem BOHUŽEL viděl v kině, byl jsem pěkně nasranej, že sem vyhodil prachy, za takovou píčovinu.

Kopačky

Já prostě žeru Jasona Segala, tohle je u mě přirozenej charismatickej komik. Ještě nic neřekne, ale už jenom tim, jak se ksichtí, vás rozesměje.Po kámošovi k pohledání další dobrá komedie s nim. Ačkoliv to má příchut romantické komedie, tak ty romatnické momenty ve filmu jsou podávány s nadsázkou a humorem. Za dvě hlavní herečky u mě další plus. Každá úplně jiná a obě neskutečný baby. 7/10
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píseň za chudého chlapce
Příběh z prostřední nápravného církevního zařízen v Irsku. Už asi třetí film co jsem viděl, není tam nic nového, přesto je to vynikající film, tohle silné téma totiž působí hodně silně, i kdyby člověk viděl 100 takovejch filmů.

Stáhni mě do Pelek
Sam Raimi - super, občas se člověk musel fakt smát, jak tomu souboji s tou babkou v autě. Ale lekačky byli slušný. Líbilo se mi.
Drago

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inglourious Basterds

Tohle jsem myslel ze se me moc libit nebude, ale dostalo me to. Nevim co tomu vytknout, nejspis nic. 10/10
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ted sem se dodival na film Braindead , no takovou brutalni prasarnu sem este nevidel, ale libilo se mne to nejvic se mne libila ta scenka jak jedli ten pudink, ze 'husty a vlacny tak se mi to libi' Jen je skoda ze sem to nevidel jako maly kluk, to bych se urcite i bal, takto sem se jen smal
Pimpy

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ptačí klec
Skvělá komedie. Asi nemusim popisovat. Nathal Lane je tam až k neuvěření . Z kina sem odcházel s úsměvem od ucha k uchu.
9/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: