|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KriM

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | KriM napsal: | | Nevite nejaka posilka v brne v jundrove nebo nekde pobliz? |
Fitness Gym Lady-Brno Jundrov.....Posilovna pro ženy, kterou již pátým rokem provozujeme Vám poskytne klidnou a ničím nerušenou atmosféru |
dik to me fakt pomuze tohle sem hledal:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
moNty__

|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
caute
nevite o nejake posilovne v RECKOVICICH pobliz zastavky KORISKOVA?
nejakou cenove dostupnou (student :D)
diky moc _________________ <3 Seat sport
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: ne září 13, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
čau, bydlím v medlánkách a občas zajdu do posilovny na tylově, je tam ještě mui-thai, cenově to tam je takovej průměr, pro studenta to vyjde na 55-60 podle toho kdy jdeš. _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
oakus: Ahoj, kde presne myslis? Muay thai?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
U zastávky Tylova, jezdí tam tram 1. Ještě jsem tam nebyl, ale vím co oakus myslí, vídávám to, když čekám na bus. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
KriM

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
Neznáte někdo fitko na zastávce Dobrovského (12,13). Dobrák sro...na strankach toho moc nejni....
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: út září 15, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
| KriM napsal: | | Neznáte někdo fitko na zastávce Dobrovského (12,13). Dobrák sro...na strankach toho moc nejni.... |
tam už snad nic neexistuje. posilka byla na dobráku dole pod schodama, ale taj byla ještě za vlády Holešovskych zrušena _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: pá září 18, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
chlapi, nejaku rozumnu posilku pobliz koleji na kounicovej, pre studenta nepoznate?
alebo ako je to s posilkami na MUNI? viem ze raz do tyzdna sa da dat vramci telesnej ale toe prd
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá září 18, 2009 12:57 pm Předmět: Posilovny v Brně. |
|
|
Přímo dole v přízemí na kolejích byla loni posilovna, naproti knihovně přez ulici, tam je to špatný? Nebyl jsem tam. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: pá září 18, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
priamo v koleji? tak to by bolo fajn! nevies, plati sa tam ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá září 18, 2009 2:48 pm Předmět: Posilovny v Brně. |
|
|
Já opravdu nevím, jel jsem jenom na kole okolo a díval se dovnitř oknem, to je všechno, vypadala dobře. Kluci Ti tady ale poradí. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: pá září 18, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | priamo v koleji? tak to by bolo fajn! nevies, plati sa tam ? |
Je to www.fitko2000.cz
Jinak Te jiste poinformuje Draper,ktery tam dela _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|