|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: pá září 18, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | chlapi, nejaku rozumnu posilku pobliz koleji na kounicovej, pre studenta nepoznate?
alebo ako je to s posilkami na MUNI? viem ze raz do tyzdna sa da dat vramci telesnej ale toe prd |
Hlavně nechod do školní posilky v právnický fakultě,nebrat.
V tý druhý na Komenskýho (To je u LF) se celkam dá. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 18, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | ursus. napsal: | | priamo v koleji? tak to by bolo fajn! nevies, plati sa tam ? |
Je to www.fitko2000.cz
Jinak Te jiste poinformuje Draper,ktery tam dela |
jo super fitko :)
btw co noveho v BG? Chodite tam jeste vubec nekdo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | aikonny napsal: | | ursus. napsal: | | priamo v koleji? tak to by bolo fajn! nevies, plati sa tam ? |
Je to www.fitko2000.cz
Jinak Te jiste poinformuje Draper,ktery tam dela |
jo super fitko :)
btw co noveho v BG? Chodite tam jeste vubec nekdo ? |
A taková to bývala láska
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
a stejne tak veslo  ....dnes ten "silenej" zvuk conceptu 2 slysim a mam husi kuzi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po září 21, 2009 8:11 am Předmět: |
|
|
http://www.bsbfit.cz/fitcentrum/cenik/ premyslel jsem o dvoufazovym treninku sem tam a stejne bych nemoh kdybych si tam koupil permici xD Fitko v budove koleji a neni sleva pro studenty, tj na palici... A jeste si musi clovek delat nejakou prukazku nez tam jde _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 21, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Soudruzi a soudružky,kdo chodí na sportovní fakultu na MU?
Máte v kampusu nějakou novou posilovnu,akorát že jsem projel celej net a nenašel o ní ani čárku kromě toho že tam n je pod skvělým jménem posilovna 147:) a že jsem na ní zapsanej
Takže by se mi bodlo vědět kde tam (to už otevřeli vaši část areálu?) je a jak to tam vypadá.
Nasser?JednaXXX?Nebo ví něco někdo jinej? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: po září 21, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Soudruzi a soudružky,kdo chodí na sportovní fakultu na MU?
Máte v kampusu nějakou novou posilovnu,akorát že jsem projel celej net a nenašel o ní ani čárku kromě toho že tam n je pod skvělým jménem posilovna 147:) a že jsem na ní zapsanej
Takže by se mi bodlo vědět kde tam (to už otevřeli vaši část areálu?) je a jak to tam vypadá.
Nasser?JednaXXX?Nebo ví něco někdo jinej? |
Taky chodim na MU a taky jsem si zapsal TV-posilovny, ale teda v posilovně pod Hradem...taky jsem docela zvědavý jak to tam bude. A už by to mělo být tento týden ne?:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
Zaslal: po září 21, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Setty napsal: | | Poman napsal: | Soudruzi a soudružky,kdo chodí na sportovní fakultu na MU?
Nasser?JednaXXX?Nebo ví něco někdo jinej? |
Taky chodim na MU a taky jsem si zapsal TV-posilovny, ale teda v posilovně pod Hradem...taky jsem docela zvědavý jak to tam bude. A už by to mělo být tento týden ne?:P |
Tenhle týden není ještě.A kdy tam chodíš?:)
Pod hradem je daleko lepší než ta na veveří,ale zacvičí si tam tak 4 lidi a ne 18 co se tam muže napsat.
Ta nová je v tom hyperultra modernim arealu tak předpokladam že to tam bude lepší. |
Ve čtvrtek v 11. Vážně ještě není? nikde jsem se to nedočetl... (teda moc jsem nehledal:D)...s tim počtem lidí jsem taky zvědavý...doufám, že to nebude taková hrůza.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po září 21, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
První týden školy nikdy není,ale teď jsi mě trochu rozhodil,ale neměla by být.
No já tam chodil 2 semestry a plno bylo vždy,ale z toho skoro všechno ženský.
Takže pokuď ti nevadí že tě okukojou a poslintávaj tak se to dá
Jinak tam jsou 2 lavičky,JR do 30kg,jeden bench s osou a 187,5kg záváží. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Setty
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st září 23, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|