MR. OLYMPIA 2009

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 84, 85, 86  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009  Úvodní stránka -> Soutěže -> MR. OLYMPIA 2009
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kdo bude mr.olympia 2009?
Phil Heath
17%
 17%  [ 38 ]
Kai Greene
27%
 27%  [ 59 ]
Jay Cutler
27%
 27%  [ 59 ]
Dexter Jackson
21%
 21%  [ 46 ]
Dennis Wolf
5%
 5%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 214

Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Sacharidacek napsal:
tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec

to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo

kde?
phoenix.16

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jari napsal:
Sacharidacek napsal:
tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec

to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo

kde?

doma před monitorem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

phoenix.16 napsal:

doma před monitorem

skvělý příspěvek...ale teď jsem si uvědomil, že jari je vlastně z Opavy, to je poměrně z ruky, když je ráno seminíář v Praze :)
jari

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
phoenix.16 napsal:

doma před monitorem

skvělý příspěvek...ale teď jsem si uvědomil, že jari je vlastně z Opavy, to je poměrně z ruky, když je ráno seminíář v Praze :)

Kde jsi ty trumbero sebral, že jsem z Opavy
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Freimen napsal:
phoenix.16 napsal:

doma před monitorem

že by na GP PEPA Opava, když jsme se tam potkali?
jari

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jari napsal:
Freimen napsal:
phoenix.16 napsal:

doma před monitorem

že by na GP PEPA Opava, když jsme se tam potkali?

pravda, pravda, máš pamatováka, no to víš....za Dexterem si zajedu i 400 km, jsem z jižních Čech, PavelCB to má ke mě 30 km
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je škoda, původně jsem přemýšlel nad tím nějaké společné promítání uspořádat a určitě bych se to pokusil i udělat, kdybych pak druhý den celé odpoledne neměl ten seminář, ono by sice bylo hezké, že bych tam s kruhama pod očima jásal, že Kai je nový mistr Olympia, ale to by bylo tak vše, co by ze mě vypadlo
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
to je škoda, původně jsem přemýšlel nad tím nějaké společné promítání uspořádat a určitě bych se to pokusil i udělat, kdybych pak druhý den celé odpoledne neměl ten seminář, ono by sice bylo hezké, že bych tam s kruhama pod očima jásal, že Kai je nový mistr Olympia, ale to by bylo tak vše, co by ze mě vypadlo
misto Jay si napsal Kai , ale tak ses upsal no , stat se to muze kazdemu
jari

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

že si tyjo zařizuješ nějakej seminář zrovna v tuhle dobu , já to mám v kalendáři zakroužkovaný od loňska a jakýkoli jiný akce na tento víkend dementuju!!
koudy.

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Freimen napsal:
misto Jay si napsal Kai , ale tak ses upsal no , stat se to muze kazdemu

vidíš, on tomu taky rozumí furt říkám Kai
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 23, 2009 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tabu padají, 2x po sobě poražen úřadující vítěz (Ronnie 2006, Jay 2008), loni nevyhrál nejsvalnatější muž na pódiu, ale došlo ke znatelnému návratu ke tvarům a připravenosti a vyhrál Dexter...
koudy.

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari, ty seš znalec .... jak je to na olympii s časovým harmonogramem. Já si to už nepamatuju. Co se děje v pátek a co v sobotu během těch 3 hodin? Přemýšlím, že bych vstal třeba o půl šestý v neděli ráno ... tak co bych ještě stihnul?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.mrolympia.com/2009/event-schedule.html

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
koudy.

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nj hodnej .. .. ale to vim taky

.. ale neznám vlastně pořádně systém ... jsou 3 kola, zřejmě symetrie, svalový rozvod a volná sestava ... ty se bodují ... postupuje 6 do finále a muž s nejnižších score vyhrává. Ale je tam ještě prejudging atd .. a já se v tom přesně neorientuju ... tak kdyby mě někdo poučil. No a pak orientačně ty časy .. vím, že finále začíná v sobotu v 19.00 a je asi 3 hodiny ... a u nás je o 9 hodin víc ... Jari to musí znám nazpaměť ne?
spt

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2009 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viete niekdo tie casy u nas?:) + kolko sa pridava?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 84, 85, 86  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: