| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
To delaj ty kouzelny vlasy :) _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Robb napsal: | osobně se mi nejvíc líbí Kai (šílený hamstringy ) a Jay...naopak mi připadá, že Wolf snad nemá lýtka... |
Wolf ma lepsi lytka nez uradujici Mr. O , takze asi na tom tak nesejde :) | to je fakt a jako bonus ma krasne krecaky
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | e4 reloaded napsal: | | Robb napsal: | osobně se mi nejvíc líbí Kai (šílený hamstringy ) a Jay...naopak mi připadá, že Wolf snad nemá lýtka... |
Wolf ma lepsi lytka nez uradujici Mr. O , takze asi na tom tak nesejde :) | to je fakt a jako bonus ma krasne krecaky
|
A nádherný úsměv.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
Dex vypada vedle Jaye jak junior, to at se na me nikdo nezlobi.
Cutler for president. _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Cutler for president. |
tyjo nech toho, nebo to budem od sacharidacka slyšet celej rok
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
Z Jaye mam uprimnou, strasne velkou radost.
Dex jako mr.O byl krok dozadu, doufam ze ted uz pujdeme zase o kousek dal.
Jay vybornej, vyrazil vsem dech, doufam ze na finale bude jeste lepsi, strasne mu to preju.
edit: oprava toho S na zacatku, bleh. _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
Naposledy upravil e4 reloaded dne so září 26, 2009 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
|
teď si přehrávám záznamy a seká se to taky někomu? Mě to 3 vteřiny jede a pak 5 vteřin načítá a takhle furt dokola. Jak je to při přímym přenosu .. je tam na výběr kvalita nebo tak něco? Pár lidí to tu vůbec nespustilo ...
jedu na Vistě .. připojení 512
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
|
|
viete niekto nejaky stream ktory neni taky narocny na net?? a nebude mi to bufferovat kazdych 10 sec?..  dik za link
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | teď si přehrávám záznamy a seká se to taky někomu? Mě to 3 vteřiny jede a pak 5 vteřin načítá a takhle furt dokola. Jak je to při přímym přenosu .. je tam na výběr kvalita nebo tak něco? Pár lidí to tu vůbec nespustilo ...
jedu na Vistě .. připojení 512 |
mám 4 megabit a ty záznamy se semtam seknou, přenos šel bezchyby
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | koudy. napsal: | teď si přehrávám záznamy a seká se to taky někomu? Mě to 3 vteřiny jede a pak 5 vteřin načítá a takhle furt dokola. Jak je to při přímym přenosu .. je tam na výběr kvalita nebo tak něco? Pár lidí to tu vůbec nespustilo ...
mám 4 megabit a ty záznamy se semtam seknou, přenos šel bezchyby |
a přenos byl zhruba ve stejném rozlišení? Je tam možnost nějaké volby kvality apod? Abych to na 512 tce utáhnul aspoń na přijatelný sekání
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | viete niekto nejaky stream ktory neni taky narocny na net?? a nebude mi to bufferovat kazdych 10 sec?.. dik za link |
pokud vím, tak bodybuilding.com má výhradní právo na přenos, všechny ostatní servery odkazují stejně na ten jeden. Nastav si větší bufering, jak tu někde psal ronnie při problémech s přenosem, jinak ten přenos běžel opravdu pěkně a navíc, třeba minulý rok šel prejudging nic moc ale druhý den na finále to poladili a šlo to pěkně, věřím že finále půjde v poho
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | jari napsal: | | koudy. napsal: | teď si přehrávám záznamy a seká se to taky někomu? Mě to 3 vteřiny jede a pak 5 vteřin načítá a takhle furt dokola. Jak je to při přímym přenosu .. je tam na výběr kvalita nebo tak něco? Pár lidí to tu vůbec nespustilo ...
mám 4 megabit a ty záznamy se semtam seknou, přenos šel bezchyby |
a přenos byl zhruba ve stejném rozlišení? Je tam možnost nějaké volby kvality apod? Abych to na 512 tce utáhnul aspoń na přijatelný sekání |
přenos byl identickej se záznamem, žádna možnost volby kvality není
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
|
| nahoru |
|