MR. OLYMPIA 2009

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 84, 85, 86  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009  Úvodní stránka -> Soutěže -> MR. OLYMPIA 2009
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kdo bude mr.olympia 2009?
Phil Heath
17%
 17%  [ 38 ]
Kai Greene
27%
 27%  [ 59 ]
Jay Cutler
27%
 27%  [ 59 ]
Dexter Jackson
21%
 21%  [ 46 ]
Dennis Wolf
5%
 5%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 214

Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

GZ Cutler, já to říkal dávno
Ale omg co dělá Warren na 2.? dmnc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě 2 foto HDR z finále, nemůžu si pomoct

Peca

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zaslouzene vyhral nejlepsi zavodnik na podiu,ale ty dalsi mista mista zavani peknou politikou,uplatky a vydiranim jinak to neni mozny,branch je super,hodne super,ale ne na top 2 na mr. olympia (navic te letosni),to mi prijde jako spatny vtip,stejne tak ze silvio ani baddel nejsou v top 10 a porazili je i nekteri o tridu horsi zavodnici,kai az 4? tak to uz je fakt moc ,meli by si tam udelat poradek
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cutlera nemusím, když jsem začal sledovat BB dost jsem se podivoval, proč taková obluda je Mr. Olympia, ale letos měl nejlepší formu ze všech. Nemůžu se dočkat fotek a videí z finále, zajímají mne hlavně Warren a Greene.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe me to nedalo a sel sem se podivat , ale nejelo mi to a jen vidim , ze Cutler odesel s tiskovky , ze je mu spatne , tak sem nemohl celou dobu usnout a tet to tady vidim , no to je krasa a Branch si to zaslouzi , dedek jeden , dre jak blazen , na kazde soutezi je nadoraz , chudak uz s toho zplesatel , tak tet konecne vseci co Cutlera tak odepisovali , at si daj facku
R.i.g.o.s.

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to proste super Jay vsem ukazal ze na to porad jeste ma a prisel ve sve zivotni forme a vsem kritikum kteri ho odepisovali vytrel zrak Ale nektery vysledky sou zajimave no treba 16.Troy Alvese nebo 15.Marcuse Ruhla myslim ze tihle zavodnici by meli byt o par pricek vys
Coody

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kde se daji videt fotky z finale??? na musculardevelopment.com to nemuzu najit. dik..
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak souboj mezi Whitem a Jacksonem dopadl presne podle ocekavani , Ben lepsi bench , Johny lepsi deadlift a celkove lepsi Johnie ... Akorad sem moc nepochopil nacem se dohodli s tim Stanem ?
http://www.rxmuscle.com/videos/c-interviews/800-johnnie-jackson-defeats-ben-white-at-the-2009-olympia-worlds-strongest-bodybuilder.html
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Coody napsal:
kde se daji videt fotky z finale??? na musculardevelopment.com to nemuzu najit. dik..

http://www.musculardevelopment.com/browse/index.php?mode=contest&eventcode=1360
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Příští rok je prostor pro nového černého muže a Kai to snad urve
ja doufam , ze Jay uz to nebude pokouset a neporazenej skonci a pride novej kun Evan Centopaoni
e4 reloaded
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 9:19 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

mr.kvadriceps napsal:
Nějaký divný Kai na 4. no nevím a dexter 3. ten byl pěkně nasranej. Škoda jeden rok upřednostní dextera s jeho symetrií a pak tyto dva "mutanty"-je to zvláštní

Dex to minule dostal protoze to proste nemeli dat komu jinymu. Jay byl podruhy za sebou off, heath novacek, wolf bilej.

Mam obrovskou radost, ze vyhral Jay, opravdu si to zaslouzil, obrovskej bojovnik. Timto taky doufam, ze to zavrelo hubu vsem co si naivne mysleli, ze se konal jakysi "prokozatelny navrat k symetrii a tvarum".

Branch 2.misto prekvapeni, ale ne nezaslouzeny. Mozna nejlepri pripravenost soutezniho pole, zivotni forma, veliky zlepseni zad.

Yeahhhhhhhhhh kua
X-Pert

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapem preco sa cudujete, ze bo Kay na stvrtom mieste. Ja by som ho videl este nizsie.
MikeJ Mezomorf

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="X-Pert"]Nechapem preco sa cudujete, ze bo Kay na stvrtom mieste. Ja by som ho videl este nizsie.[/quote

mozem vedet dovod preco by si ho dal nizsie?
X-Pert

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebolo to take vyrobene, a pri jeho postave mi nieco nesedi.... Ja to musim porovnavat s Dexom a ruku na srdce, kvalita a symetria medzdi nimi dvoma bola na trosku vacsi rozdiel...
MikeJ Mezomorf

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

X-Pert napsal:
Nebolo to take vyrobene, a pri jeho postave mi nieco nesedi.... Ja to musim porovnavat s Dexom a ruku na srdce, kvalita a symetria medzdi nimi dvoma bola na trosku vacsi rozdiel...

kai greenovy proste chyba chrbat. on by potreboval martinezov chrbat. ja osobne by som ho posunul vyssie a tez aj dexa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 84, 85, 86  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: