|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: ne září 27, 2009 7:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne září 27, 2009 7:40 am Předmět: |
|
|
tak zaslouzene vyhral nejlepsi zavodnik na podiu,ale ty dalsi mista mista zavani peknou politikou,uplatky a vydiranim  jinak to neni mozny,branch je super,hodne super,ale ne na top 2 na mr. olympia (navic te letosni),to mi prijde jako spatny vtip,stejne tak ze silvio ani baddel nejsou v top 10 a porazili je i nekteri o tridu horsi zavodnici,kai az 4? tak to uz je fakt moc ,meli by si tam udelat poradek
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 27, 2009 7:46 am Předmět: |
|
|
Cutlera nemusím, když jsem začal sledovat BB dost jsem se podivoval, proč taková obluda je Mr. Olympia, ale letos měl nejlepší formu ze všech. Nemůžu se dočkat fotek a videí z finále, zajímají mne hlavně Warren a Greene. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 27, 2009 7:58 am Předmět: |
|
|
hehe me to nedalo a sel sem se podivat , ale nejelo mi to a jen vidim , ze Cutler odesel s tiskovky , ze je mu spatne , tak sem nemohl celou dobu usnout a tet to tady vidim , no to je krasa  a Branch si to zaslouzi , dedek jeden , dre jak blazen , na kazde soutezi je nadoraz , chudak uz s toho zplesatel , tak tet konecne  vseci co Cutlera tak odepisovali , at si daj facku
|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:09 am Předmět: |
|
|
kde se daji videt fotky z finale??? na musculardevelopment.com to nemuzu najit. dik..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Příští rok je prostor pro nového černého muže a Kai to snad urve | ja doufam , ze Jay uz to nebude pokouset a neporazenej skonci a pride novej kun Evan Centopaoni
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:19 am Předmět: Re: . |
|
|
| mr.kvadriceps napsal: | Nějaký divný Kai na 4. no nevím a dexter 3. ten byl pěkně nasranej. Škoda jeden rok upřednostní dextera s jeho symetrií a pak tyto dva "mutanty"-je to zvláštní |
Dex to minule dostal protoze to proste nemeli dat komu jinymu. Jay byl podruhy za sebou off, heath novacek, wolf bilej.
Mam obrovskou radost, ze vyhral Jay, opravdu si to zaslouzil, obrovskej bojovnik. Timto taky doufam, ze to zavrelo hubu vsem co si naivne mysleli, ze se konal jakysi "prokozatelny navrat k symetrii a tvarum".
Branch 2.misto prekvapeni, ale ne nezaslouzeny. Mozna nejlepri pripravenost soutezniho pole, zivotni forma, veliky zlepseni zad.
Yeahhhhhhhhhh kua _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:21 am Předmět: |
|
|
Nechapem preco sa cudujete, ze bo Kay na stvrtom mieste. Ja by som ho videl este nizsie. _________________ Zo všetkých koláčov mám najradšej rezeň...
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:24 am Předmět: |
|
|
[quote="X-Pert"]Nechapem preco sa cudujete, ze bo Kay na stvrtom mieste. Ja by som ho videl este nizsie.[/quote
mozem vedet dovod preco by si ho dal nizsie?
|
|
| nahoru |
|
 |
X-Pert

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
Nebolo to take vyrobene, a pri jeho postave mi nieco nesedi.... Ja to musim porovnavat s Dexom a ruku na srdce, kvalita a symetria medzdi nimi dvoma bola na trosku vacsi rozdiel... _________________ Zo všetkých koláčov mám najradšej rezeň...
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: ne září 27, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
| X-Pert napsal: | | Nebolo to take vyrobene, a pri jeho postave mi nieco nesedi.... Ja to musim porovnavat s Dexom a ruku na srdce, kvalita a symetria medzdi nimi dvoma bola na trosku vacsi rozdiel... |
kai greenovy proste chyba chrbat. on by potreboval martinezov chrbat. ja osobne by som ho posunul vyssie a tez aj dexa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|