MR. OLYMPIA 2009

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 84, 85, 86  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009  Úvodní stránka -> Soutěže -> MR. OLYMPIA 2009
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

kdo bude mr.olympia 2009?
Phil Heath
17%
 17%  [ 38 ]
Kai Greene
27%
 27%  [ 59 ]
Jay Cutler
27%
 27%  [ 59 ]
Dexter Jackson
21%
 21%  [ 46 ]
Dennis Wolf
5%
 5%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 214

Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Krááása a nádhera Jay na 1 a hnusnej Green až na bramboře. Opravdu mám radost. Překvabil Branch a to dost....zklamali mě Ruhl, Heath i Jackson.... Rocklel měl být rozhodně výš !!! A za nějvětší frašku považuju Wolfa, ten se snad neumí připravit...

umel dokud si ho nevzal pod sva kridla milos ale aspon neskoncil v nemocnici,jako jini sverenci uz mockrat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
The Blade

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslel som na Olympii kolko mali

Naposledy upravil The Blade dne ne září 27, 2009 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
e4 reloaded
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
supporter napsal:
Krááása a nádhera Jay na 1 a hnusnej Green až na bramboře. Opravdu mám radost. Překvabil Branch a to dost....zklamali mě Ruhl, Heath i Jackson.... Rocklel měl být rozhodně výš !!! A za nějvětší frašku považuju Wolfa, ten se snad neumí připravit...

umel dokud si ho nevzal pod sva kridla milos ale aspon neskoncil v nemocnici,jako jini sverenci uz mockrat

wolf byl s milosem uz davno pred svoji prvni olympii
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám na prejudging a Wolf mi přišel mnohem lepší než na fotkách, asi optimistické video :-)

Moc se mi líbil Alves a jeho umístění bych rozhodně změnil.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
myslel som na Olympii kolko mali
oni se nemusej vazit , krome 202jky , takze kazdej si rekne hmotnost , ktera mu vyhovuje ...
jaro3

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja by som bol velmi zvedavy, ake by bolo poradie,keby sa Cutler nezucastnil tohto roku.Asi by to odrazu mohol vyhrat aj Dexter a Branch by ostal tam kde je, lebo neviem, ci by sa im tam tento typ postavy a borec, ktory pred par dnami nebol predpokladany ani do top 6 zdal vhodny pre titul .MR.O.a on by bol aj tak vdacny,ze si vsimli a ocenili tak vysoko tu kvalitu ktoru tam dal.No ale ked uz rozhodcovia vsadili na kvalitu a hustotu tak aj Rockel mohol byt o nieco vysie no ale to by asi musel byt amik alebo sa tam aspon prestahovat.Skoda ze kulturistika nieje hodnotena meratelnym vykonom ako napr v trojboji ale tu je to velmi subjektivne a ktovie co vsetko tam okolo toho este rozhoduje.Ale som rad ze tento rok je vytaz objektivny a nemusi sa zbytocne spekulovat kto mal alebo nemal vyhrat.
Peca

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 reloaded napsal:
Peca napsal:
supporter napsal:

wolf byl s milosem uz davno pred svoji prvni olympii

to ja vim,ale dva roky po sobe ani tuk, porad si myslim ze pod jinym vedenim byl na tom byl geneticky superzazrak dennis lepe
e4 reloaded
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:

to ja vim,ale dva roky po sobe ani tuk, porad si myslim ze pod jinym vedenim byl na tom byl geneticky superzazrak dennis lepe

Pod Milosem byl 3. v New Yorku (mel na 1.) , pak jeho premierova Olympie, kde vyrazil hodne lidem dech. Posledni 2 roky zklamani, bez debat, ale hazet vsechno na Milose jde jen tezko :)
Daniel-James

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 reloaded napsal:
Peca napsal:

Pod Milosem byl 3. v New Yorku (mel na 1.) , pak jeho premierova Olympie, kde vyrazil hodne lidem dech. Posledni 2 roky zklamani, bez debat, ale hazet vsechno na Milose jde jen tezko :)

Na Milose jde opravdu neco hazet tezko kdyz Dennis spolupracoval v priprave posledni dva roky s Chadem Nichollsem a ne s Milosem.
e4 reloaded
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vrati se k Milosovi a 2010 Olympii vyrube :)

btw DJ, co se stalo, neshody ?
nebo zmena v dobrem
Peca

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 reloaded napsal:
Peca napsal:

nikde jsem nanapsal ze hazim vsechno na milose, je snad jasne ze trener neni se svym sverencem porad,ale to nemeni nic na nazoru vyse:)
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že Rockel může být maximálně spokojený se 7 místem sám nepočítal.Před koho by stre ho chtěli dát?Max Martinez,jenže ten to dostal za zásluhy
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Borci,hodtě odkaz na volné sestavy.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Já myslím že Rockel může být maximálně spokojený se 7 místem sám nepočítal.Před koho by stre ho chtěli dát?Max Martinez,jenže ten to dostal za zásluhy

za jaký když nic nedokázal ?
Daniel-James

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 reloaded napsal:
Vrati se k Milosovi a 2010 Olympii vyrube :)

btw DJ, co se stalo, neshody ?
nebo zmena v dobrem

Milosovo verze zni, ze s rozjetim svoji vlastni spolecnosti na suplementy KNS uz nemel dostatek casu na to aby se plne venoval priprave zavodniku takze tu a tam nekomu pomuze jako treba Hidemu. Ale aby nekoho vedl naplno to uz by pry nestihl takze se s Dennisem rozesel v dobrem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MR. OLYMPIA 2009 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 84, 85, 86  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: