|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Krááása a nádhera Jay na 1 a hnusnej Green až na bramboře. Opravdu mám radost. Překvabil Branch a to dost....zklamali mě Ruhl, Heath i Jackson.... Rocklel měl být rozhodně výš !!! A za nějvětší frašku považuju Wolfa, ten se snad neumí připravit... |
umel dokud si ho nevzal pod sva kridla milos ale aspon neskoncil v nemocnici,jako jini sverenci uz mockrat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
The Blade

|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
myslel som na Olympii kolko mali
Naposledy upravil The Blade dne ne září 27, 2009 11:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
Koukám na prejudging a Wolf mi přišel mnohem lepší než na fotkách, asi optimistické video :-)
Moc se mi líbil Alves a jeho umístění bych rozhodně změnil. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
| The Blade napsal: | | myslel som na Olympii kolko mali | oni se nemusej vazit , krome 202jky , takze kazdej si rekne hmotnost , ktera mu vyhovuje ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
Ja by som bol velmi zvedavy, ake by bolo poradie,keby sa Cutler nezucastnil tohto roku.Asi by to odrazu mohol vyhrat aj Dexter a Branch by ostal tam kde je, lebo neviem, ci by sa im tam tento typ postavy a borec, ktory pred par dnami nebol predpokladany ani do top 6 zdal vhodny pre titul .MR.O.a on by bol aj tak vdacny,ze si vsimli a ocenili tak vysoko tu kvalitu ktoru tam dal.No ale ked uz rozhodcovia vsadili na kvalitu a hustotu tak aj Rockel mohol byt o nieco vysie no ale to by asi musel byt amik alebo sa tam aspon prestahovat.Skoda ze kulturistika nieje hodnotena meratelnym vykonom ako napr v trojboji ale tu je to velmi subjektivne a ktovie co vsetko tam okolo toho este rozhoduje.Ale som rad ze tento rok je vytaz objektivny a nemusi sa zbytocne spekulovat kto mal alebo nemal vyhrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Peca napsal: | | supporter napsal: | | Krááása a nádhera Jay na 1 a hnusnej Green až na bramboře. Opravdu mám radost. Překvabil Branch a to dost....zklamali mě Ruhl, Heath i Jackson.... Rocklel měl být rozhodně výš !!! A za nějvětší frašku považuju Wolfa, ten se snad neumí připravit... |
umel dokud si ho nevzal pod sva kridla milos ale aspon neskoncil v nemocnici,jako jini sverenci uz mockrat |
wolf byl s milosem uz davno pred svoji prvni olympii |
to ja vim,ale dva roky po sobe ani tuk, porad si myslim ze pod jinym vedenim byl na tom byl geneticky superzazrak dennis lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
Vrati se k Milosovi a 2010 Olympii vyrube :)
btw DJ, co se stalo, neshody ?
nebo zmena v dobrem _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Peca napsal: |
to ja vim,ale dva roky po sobe ani tuk, porad si myslim ze pod jinym vedenim byl na tom byl geneticky superzazrak dennis lepe |
Pod Milosem byl 3. v New Yorku (mel na 1.) , pak jeho premierova Olympie, kde vyrazil hodne lidem dech. Posledni 2 roky zklamani, bez debat, ale hazet vsechno na Milose jde jen tezko :) |
nikde jsem nanapsal ze hazim vsechno na milose, je snad jasne ze trener neni se svym sverencem porad,ale to nemeni nic na nazoru vyse:)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
Borci,hodtě odkaz na volné sestavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Já myslím že Rockel může být maximálně spokojený se 7 místem sám nepočítal.Před koho by stre ho chtěli dát?Max Martinez,jenže ten to dostal za zásluhy |
za jaký když nic nedokázal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | Vrati se k Milosovi a 2010 Olympii vyrube :)
btw DJ, co se stalo, neshody ?
nebo zmena v dobrem |
Milosovo verze zni, ze s rozjetim svoji vlastni spolecnosti na suplementy KNS uz nemel dostatek casu na to aby se plne venoval priprave zavodniku takze tu a tam nekomu pomuze jako treba Hidemu. Ale aby nekoho vedl naplno to uz by pry nestihl takze se s Dennisem rozesel v dobrem. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|