|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 27, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Jak je mozne,ze mi toto uniklo | uz to stahuju |
stridej ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: ne září 27, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
Okrsok 13-Ultimatum
7/10..sice sa to nechyta na prvy diel (ako uz byva zvykom) no celkom fajn film
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: ne září 27, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | Okrsok 13-Ultimatum
7/10..sice sa to nechyta na prvy diel (ako uz byva zvykom) no celkom fajn film |
No takže podle mě to první díl předčilo.
Teda netvrdím že příběhově, já se naladil na skvělou Parkour akci a to se mi dostalo takže pecka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
Cloverfield
Film točený způsobem ala Blairwitch. Přežil jsem nudný záčátek a dočkal jsem se celkem slušné zábavy. Ale chce to na film koukat až večer, protože 80% filmu je točeno v noci nebo v nákym tunelu.
7/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne září 27, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Drag me to hell  Pecka,Sam Raimi ozivil Evil Dead.Carodejnica dostane zosivackou do oka,laket do krku a nakovu na hlavu az jej vyskocia oci
PS: Sam Raimi a Bruce Campbell vraj pripravuju este jeden diel Evil dead _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Drag me to hell Pecka,Sam Raimi ozivil Evil Dead.Carodejnica dostane zosivackou do oka,laket do krku a nakovu na hlavu az jej vyskocia oci
PS: Sam Raimi a Bruce Campbell vraj pripravuju este jeden diel Evil dead |
Co sem slyšel tak nový evil dead má to být remake.
|
|
| nahoru |
|
 |
mat12
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
Creatin je myslím úplně v pohodě.Třeba ve vrcholovém fotbale se užívá běžně.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 28, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
Deep Throat- Nic moc teda
Nezvratny osud 1 Cekal sem od toho vic, zapletka dobra ale to zpracovani se me uz tak nelibilo, nevim jestli se ma cenu vubec divat na 2,3,4.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 12:58 pm Předmět: |
|
|
Pls doporučtě nějakejch film typu Prcičky (american pie)...
Viděl jsem Prcičky 1 - 6, Sexy párty 1 a 2, road trip, euro trip, velký maturitní mejdan...něco podobného jestli znáte.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 28, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Pls doporučtě nějakejch film typu Prcičky (american pie)...
Viděl jsem Prcičky 1 - 6, Sexy párty 1 a 2, road trip, euro trip, velký maturitní mejdan...něco podobného jestli znáte.. |
Bruno
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | ShawnRay napsal: | Deep Throat- Nic moc teda | otázka je, co jsi od toho čekal :-) mozna az budes trochu starší, tak se na to budes dívat jinak, nez v teenage ;-) |
Tak jasny, ja sem to jen tak prolitl
Master: pak zkus Borat, ale to s titulkama, hlavne ne dabing... Ale Bruno me prisel lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|