|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: st září 30, 2009 12:24 am Předmět: |
|
|
Last house on the left
Tak tohle se me hodne libilo. Krasny krvak kdy clovek fandi sladke pomste rodicu znasilnene a zmlacene dcery...9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
The Blade

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:30 am Předmět: |
|
|
tiez sa mi to celkom pacilo len som to videl v spatnej kvalite,ale 8/10 by som dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: st září 30, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
7 Pounds - nečtěte si předem o čem to je. Řekl bych psychologický drama. Dost dobrej film, skvěle hrající Will Smith. Docela to útočí na city, přišlo mi to hodně dojemný.
District 9 - po dlouhý době svěží vítr ve sci-fi. Geniální nápad, perfektní zpracování (á la dokument). Rozhodně od dob prvního Matrixu nejnápaditější scífko, co jsem viděl.
Banlieue 13 - Ultimatum - výborná akce, přišlo mi to trochu lepší, než "první díl". A jak nemám rád hip-hop a rap, tak OST k tomuhle filmu je naprosto perfektní. _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 30, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Hodny, zly a osklivy asi nejlepsi wetern co sem videl, paradni atmosfera, herecke vykony a hlavne ta hudba a to sem este nevidel Tenkrat na zapade..
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: st září 30, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Hodny, zly a osklivy asi nejlepsi wetern co sem videl, paradni atmosfera, herecke vykony a hlavne ta hudba a to sem este nevidel Tenkrat na zapade.. |
Tyvoe sem čet "Holy zlý a ošklivý" a říkám si kua kdo se to do mě zas nasírá :-D _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st září 30, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Hodny, zly a osklivy asi nejlepsi wetern co sem videl, paradni atmosfera, herecke vykony a hlavne ta hudba a to sem este nevidel Tenkrat na zapade.. |
Tyvoe sem čet "Holy zlý a ošklivý" a říkám si kua kdo se to do mě zas nasírá :-D |
holy shit !
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st září 30, 2009 2:49 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: st září 30, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal |
ma zase dlouhej kozenej kabat, obtloustej oblicej a ve filmu je zmatecny strih?
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st září 30, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
to je myslim jasne a bitka vzdy v tme,len so zableskami ohanania ruk a noh
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st září 30, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Nordir napsal: | | Lázič napsal: | | Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal |
ma zase dlouhej kozenej kabat, obtloustej oblicej a ve filmu je zmatecny strih? |
No tak nějak se to dá říct...v tom obličeji je neskutečně tlustej....hold už má svá léta no
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: st září 30, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Nordir napsal: | | Lázič napsal: | | Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal |
ma zase dlouhej kozenej kabat, obtloustej oblicej a ve filmu je zmatecny strih? |
No tak nějak se to dá říct...v tom obličeji je neskutečně tlustej....hold už má svá léta no |
Nebude spíš normálně vyžranej? S jeho věkem to asi moc společnýho nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
flame1
(ban)
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Příšerný. Segala řadim mezi jednoho z nejhorších herců vůbec.
Jinak mi to nedalo a nedávno jsem na toho Ruslana podíval. Obyčejná trapná bezduchá mlátička bez pointy, takže nic novýho u Saegalových filmů
:) Pořád stejně trapný a suchý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | Lázič napsal: | | Nordir napsal: | | Lázič napsal: | | Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal |
No tak nějak se to dá říct...v tom obličeji je neskutečně tlustej....hold už má svá léta no |
Nebude spíš normálně vyžranej? S jeho věkem to asi moc společnýho nemá |
Myslím že i věk se podílí na tom v jaké "formě" je teď
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st září 30, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | 7 Pounds - nečtěte si předem o čem to je. Řekl bych psychologický drama. Dost dobrej film, skvěle hrající Will Smith. Docela to útočí na city, přišlo mi to hodně dojemný.
District 9 - po dlouhý době svěží vítr ve sci-fi. Geniální nápad, perfektní zpracování (á la dokument). Rozhodně od dob prvního Matrixu nejnápaditější scífko, co jsem viděl.
Banlieue 13 - Ultimatum - výborná akce, přišlo mi to trochu lepší, než "první díl". A jak nemám rád hip-hop a rap, tak OST k tomuhle filmu je naprosto perfektní. |
on už višel ten District 9 nebo to je rip
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
er pětka už je celkem dlouho
District.9.R5.LiNE.XviD.1000th.RLS-DEViSE
noir-district.9.r5.xvid
.
.např _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|