|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nordir
|
Zaslal: st září 30, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | Nordir napsal: | | Lázič napsal: | | Doporučuju shlídnout film Ruslan...je to film z mafiánského prostředí a hraje tam Steven Segal |
ma zase dlouhej kozenej kabat, obtloustej oblicej a ve filmu je zmatecny strih? |
No tak nějak se to dá říct...v tom obličeji je neskutečně tlustej....hold už má svá léta no |
Tak ale zase tak tlustej neni mel daleko horsi obdobi ... rekl bych ze zhubl viz. http://www.paunchstevenson.com/photos/seagal-guitar-300x380.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st září 30, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Komentář k jednomu Segalovu filmu
| kód: | | Film by se dal zčásti možná vystihnout takto: Chodí Seagal okolo, nedívej se na něho, kdo se na něj mrkne, prdel se mu scvrkne, víc než jeho mečem vláda, ohromí vás tučná brada. No jo, mistře, zase padla většina rozpočtu na burgry, že?? Takže trochu čísel: během natáčení prošlo Stevenovým trávicím traktem 34 big maců, 22 dvojitých cheeseburgrů, 47 chickenburgrů a 15 baconburgrů. Na to, že se snímek natočil asi za 5 hodin, je to slušná práce. A údajně se mezi herci na place šuškalo, že právě Seagal je v poslední době ve své branži označován krycím jménem: Moby-dick. | takže to stářím nebude _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Holy napsal: | | Banlieue 13 - Ultimatum - výborná akce, přišlo mi to trochu lepší, než "první díl". A jak nemám rád hip-hop a rap, tak OST k tomuhle filmu je naprosto perfektní. |
Perfektni akcni rezba ... takovej nenarocnej, na nic si nehrajici akcni film na odreagovani ... hudba k tomu byla skvela a krasne to dokreslovala... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Apolo

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
Neporazitelný 2: poslední zůstává. Lehčí výplach mozku kde ani tak nejde o zápletku jako o perfektně zvládnuté souboje v ringu a připravenost zápasníků. _________________ John Spartan: Jednu věc bych ale chtěl vědět. Jak sakra fungujou ty tři mušle?
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Apolo napsal: | | Neporazitelný 2: poslední zůstává. Lehčí výplach mozku kde ani tak nejde o zápletku jako o perfektně zvládnuté souboje v ringu a připravenost zápasníků. |
Jj je to pěknej film, viděl jsem to v originále s tittlema...
Formy měli oba pěkný, ale ty boj. scény byly přehnané, ale uděláné to měli pěkně... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Ak sa vam to pacilo (Undisputed 2) pozrite si Blood and Bone,dobre spravene suboje,grappling na ulici,Bob Sapp,Kimbo Slice,Michael Jai White...co viac treba? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st září 30, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Ak sa vam to pacilo (Undisputed 2) pozrite si Blood and Bone,dobre spravene suboje,grappling na ulici,Bob Sapp,Kimbo Slice,Michael Jai White...co viac treba? | to znie perfektne neda sa to kukat online?...
no neporazitelny rovnako jednicka ako aj dvojka, super filmy...
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
Blood and Bone 10/10
...super
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | er pětka už je celkem dlouho
District.9.R5.LiNE.XviD.1000th.RLS-DEViSE
noir-district.9.r5.xvid
.
.např |
Už je i DVDrip... stačí zapátrat. _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil yazi reloaded dne čt říjen 01, 2009 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
Terminator Salvation
Ja coby zarputily oldschool fanda Arnolda, jsem si tohle poustel s malinkou nechuti a takovym uz predem pohrdanim, pramenicim z pocitu, ze to bude neco jako dat si hovezi steak bez masa... A i ted musim rict ze to ani Terminator 1 a uz vubec ne Terminator 2 neni.
A podle me je to jen dobre, tenhle film je totiz akcni narez od zacatku do konce a i kdyz uz s puvodnim filmem to ma spolecne maloco, tak je to dustojne pokracovani fenomenu.
10/10 pokud bude dalsi dil (jakoze ma byt:)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | District 9- mam rad scifi ale toto bola blbost... |
to hodnotenie na csfd k tomuto filmu je trosku OT... pekna blbina to bola
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|