PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Drago

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nejde o Matrix, ten je jen pod kontextovým linkem protein.

Metlakovi jde o proteiny značky IVI, ale já to slyším prvně v životě (jsem ještě mladej)

paneboze...zluty obaly, cerveny pismo, obrazek cyklisty, atleta apod....vzpominky jsou zpet, ztratili sme spoustu dobrejch chlapu diky tomuhle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lameboy

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
daymoon napsal:
Nejde o Matrix, ten je jen pod kontextovým linkem protein.

Metlakovi jde o proteiny značky IVI, ale já to slyším prvně v životě (jsem ještě mladej)

paneboze...zluty obaly, cerveny pismo, obrazek cyklisty, atleta apod....vzpominky jsou zpet, ztratili sme spoustu dobrejch chlapu diky tomuhle

ztratili jsme spoustu dobrejch chlapů díky tomuhle ty mi dáváš chlape ještě že jsem si to nikdy nekoupil, ujížděl jsem na Bolidovi v době, kdy stál 1 kg Weidera 1300 a Promil asi 550 Kč za 1 kg, byl Bolid a jeho 1 kg za 350 Kč jasná volba pamatuju jak jsem přemluvil kámoše, aby si to koupili a když to nikdo nechtěl žrát, tak jsem od nich ještě za 200 Kč za 1 kg koupil
alans

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
Duro napsal:
irone ked si povedal tie vlocky s tvarohom,tak ma napadlo ze je zaujimave ze na mnohych zahranicnych forach leti kopa inych moznosti co po treningu ako klasika protak+malta/glukoza
trebars tie ovsene vlocky,gummi bears,zmrzlina atd:)

jo,tech moznosti je vice:) i gummy bears jsou lepsi nez nedat nic co se tyce proteinu a malty , tak ti stejny vysledek udela tvaroh s vlockama (sice hure stravitelne,ale o dost levnejsi a pro ty,co do toho nechteji rvat prachy je to fajn).Neverim,ze nekdo na sobe pozna rozdil po dobrani jedne pixly SUPER MEGA proteinu .Kdyz uz,tak zainvestuju do monohydratu a na rozdil od proteinu se bude aspon lepe cvicit a trochu se (se stestim) zaleju
po treningu tvaroh s vlockama (kasein s vlakninou) to snad ne irone jako svacinku misto proteinu a malty ano , ale po treningu fakt ne

to Sacharidacek: to je tvoje foto v avataru?
DymatizeBoy

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alans napsal:
Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
Duro napsal:
irone ked si povedal tie vlocky s tvarohom,tak ma napadlo ze je zaujimave ze na mnohych zahranicnych forach leti kopa inych moznosti co po treningu ako klasika protak+malta/glukoza

jo,tech moznosti je vice:) i gummy bears jsou lepsi nez nedat nic co se tyce proteinu a malty , tak ti stejny vysledek udela tvaroh s vlockama (sice hure stravitelne,ale o dost levnejsi a pro ty,co do toho nechteji rvat prachy je to fajn).Neverim,ze nekdo na sobe pozna rozdil po dobrani jedne pixly SUPER MEGA proteinu .Kdyz uz,tak zainvestuju do monohydratu a na rozdil od proteinu se bude aspon lepe cvicit a trochu se (se stestim) zaleju
po treningu tvaroh s vlockama (kasein s vlakninou) to snad ne irone jako svacinku misto proteinu a malty ano , ale po treningu fakt ne

to Sacharidacek: to je tvoje foto v avataru?

Po treningu dat pomalu stravitelne sacharidy (vlocky) + pomalu stravitelne bilkoviny - kasein (tvaroh) mi prijde snad to nejhorsi co vubec muzu udelat. Zajimave opravdu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
Duro napsal:

No,ideal to neni..ale ono se to taky nepo.ere
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap.

Jo?Treba tady kilove baleni stoji bezmala 100Kc..za to mam6- 7 pytliku ovesnych vlocek
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 12:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ygg napsal:
Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap.

Jo?Treba tady kilove baleni stoji bezmala 100Kc..za to mam6- 7 pytliku ovesnych vlocek

To nejsou vločky, ale šrot pro dobytek:-))))..podívej se, kolik stojí ty slušné Emco:-)
Spazik

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Iron.Pumping napsal:
ygg napsal:

To nejsou vločky, ale šrot pro dobytek:-))))..podívej se, kolik stojí ty slušné Emco:-)

"Tesco ovesné vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá.
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
ygg napsal:
Iron.Pumping napsal:
ygg napsal:

"Tesco vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá.

Tak na to se dneska podívám, pokud pojedu kolem .... já znám akorát "klasické" v igelitu asi za 9???? Kč, a ty silně nic moc. Pak jsou ty od Emca, jsou super (s vlákninou i bez), ale stojí okolo dvacky balíček, a nevím kolik to je....půl kila asi ale ani omylem. Takže s ohledem na manipulaci, stravitelnost, a nakonec i cenu, mi ta malta po tréninku přijde mnohem rozumnější.
Jinak samozřejmě nic proti vločkám, často je snídám, a rád, pokud mi je nezabaví slečna dcera:-)))))
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Spazik napsal:
ygg napsal:
Iron.Pumping napsal:
ygg napsal:

"Tesco vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá.

Tak na to se dneska podívám, pokud pojedu kolem .... já znám akorát "klasické" v igelitu asi za 9???? Kč, a ty silně nic moc. Pak jsou ty od Emca, jsou super (s vlákninou i bez), ale stojí okolo dvacky balíček, a nevím kolik to je....půl kila asi ale ani omylem. Takže s ohledem na manipulaci, stravitelnost, a nakonec i cenu, mi ta malta po tréninku přijde mnohem rozumnější.
Jinak samozřejmě nic proti vločkám, často je snídám, a rád, pokud mi je nezabaví slečna dcera:-)))))
jo tz emco sou 500g a stojej kolem 30kc , ale sou fakt dobry , ty v tom igelitu za 10 kc se nedaj zrat , to je proste hnus
SnakeSoft

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

--
edit, viz pravidla fóra.
schnitzel

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele kluci, treba mi nejaky protak alebo predtreningovy napoj :-) obycajne papam tak 60-90min pred treningom no pocas skolskeho roku je to takmer nemozne nieco poriadne zjest a uz mi aj dochadzaju napady na desiate (mam 90 min. hodiny) takze za predpokladu ze by som dojedol o 11.00->12.30 hodina-> 12.50 kym sa dotrepem do fitka :-) a to tam dojdem hladny ako pes a nerad cvicim na uplne prazdny zaludok. Pocas hodiny vytahovat zradlo to by ma profak asi vyhodil takze nejaky protein/sacharidak co by sa dobre pil v skole? :-) Ci staci ze si dam Protak s maltou?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Hele kluci, treba mi nejaky protak alebo predtreningovy napoj :-) obycajne papam tak 60-90min pred treningom no pocas skolskeho roku je to takmer nemozne nieco poriadne zjest a uz mi aj dochadzaju napady na desiate (mam 90 min. hodiny) takze za predpokladu ze by som dojedol o 11.00->12.30 hodina-> 12.50 kym sa dotrepem do fitka :-) a to tam dojdem hladny ako pes a nerad cvicim na uplne prazdny zaludok. Pocas hodiny vytahovat zradlo to by ma profak asi vyhodil takze nejaky protein/sacharidak co by sa dobre pil v skole? :-) Ci staci ze si dam Protak s maltou?
ja kdyz mam moc velkej odstup od posledniho jidla a treningem , tak sidam jeste 2 banany a 20g proteinu
schnitzel

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
schnitzel napsal:
ja kdyz mam moc velkej odstup od posledniho jidla a treningem , tak sidam jeste 2 banany a 20g proteinu

nemozem banan jest pocas skolskej hodiny :-D inac by som to uz davno robil :-D tiez si ho nenamixujem do protaku, neznasam bananovu prichut v tekutej forme bleeeeee

Rozmyslal som nad Synthou...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Iron.Pumping napsal:
ygg napsal:

v Globusu jsou za 10 a chutnaj dobre

PS:Vzpomen si,co jsi jedl na vojne a hlavne v prijimaci....zlate vlocky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: