|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Drago
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Nejde o Matrix, ten je jen pod kontextovým linkem protein.
Metlakovi jde o proteiny značky IVI, ale já to slyším prvně v životě (jsem ještě mladej) |
paneboze...zluty obaly, cerveny pismo, obrazek cyklisty, atleta apod....vzpominky jsou zpet, ztratili sme spoustu dobrejch chlapu diky tomuhle
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | daymoon napsal: | Nejde o Matrix, ten je jen pod kontextovým linkem protein.
Metlakovi jde o proteiny značky IVI, ale já to slyším prvně v životě (jsem ještě mladej) |
paneboze...zluty obaly, cerveny pismo, obrazek cyklisty, atleta apod....vzpominky jsou zpet, ztratili sme spoustu dobrejch chlapu diky tomuhle |
ztratili jsme spoustu dobrejch chlapů díky tomuhle ty mi dáváš chlape ještě že jsem si to nikdy nekoupil, ujížděl jsem na Bolidovi v době, kdy stál 1 kg Weidera 1300 a Promil asi 550 Kč za 1 kg, byl Bolid a jeho 1 kg za 350 Kč jasná volba pamatuju jak jsem přemluvil kámoše, aby si to koupili a když to nikdo nechtěl žrát, tak jsem od nich ještě za 200 Kč za 1 kg koupil
|
|
| nahoru |
|
 |
alans

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Duro napsal: | irone ked si povedal tie vlocky s tvarohom,tak ma napadlo ze je zaujimave ze na mnohych zahranicnych forach leti kopa inych moznosti co po treningu ako klasika protak+malta/glukoza
trebars tie ovsene vlocky,gummi bears,zmrzlina atd:) |
jo,tech moznosti je vice:) i gummy bears jsou lepsi nez nedat nic co se tyce proteinu a malty , tak ti stejny vysledek udela tvaroh s vlockama (sice hure stravitelne,ale o dost levnejsi a pro ty,co do toho nechteji rvat prachy je to fajn).Neverim,ze nekdo na sobe pozna rozdil po dobrani jedne pixly SUPER MEGA proteinu .Kdyz uz,tak zainvestuju do monohydratu a na rozdil od proteinu se bude aspon lepe cvicit a trochu se (se stestim) zaleju | po treningu tvaroh s vlockama (kasein s vlakninou) to snad ne irone jako svacinku misto proteinu a malty ano , ale po treningu fakt ne |
to Sacharidacek: to je tvoje foto v avataru? _________________ 186 cm, 85 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| alans napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Duro napsal: | irone ked si povedal tie vlocky s tvarohom,tak ma napadlo ze je zaujimave ze na mnohych zahranicnych forach leti kopa inych moznosti co po treningu ako klasika protak+malta/glukoza
jo,tech moznosti je vice:) i gummy bears jsou lepsi nez nedat nic co se tyce proteinu a malty , tak ti stejny vysledek udela tvaroh s vlockama (sice hure stravitelne,ale o dost levnejsi a pro ty,co do toho nechteji rvat prachy je to fajn).Neverim,ze nekdo na sobe pozna rozdil po dobrani jedne pixly SUPER MEGA proteinu .Kdyz uz,tak zainvestuju do monohydratu a na rozdil od proteinu se bude aspon lepe cvicit a trochu se (se stestim) zaleju | po treningu tvaroh s vlockama (kasein s vlakninou) to snad ne irone jako svacinku misto proteinu a malty ano , ale po treningu fakt ne |
to Sacharidacek: to je tvoje foto v avataru? |
Po treningu dat pomalu stravitelne sacharidy (vlocky) + pomalu stravitelne bilkoviny - kasein (tvaroh) mi prijde snad to nejhorsi co vubec muzu udelat. Zajimave opravdu _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 11:40 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Duro napsal: | irone ked si povedal tie vlocky s tvarohom,tak ma napadlo ze je zaujimave ze na mnohych zahranicnych forach leti kopa inych moznosti co po treningu ako klasika protak+malta/glukoza
No,ideal to neni..ale ono se to taky nepo.ere
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 11:45 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap. |
Jo?Treba tady kilove baleni stoji bezmala 100Kc..za to mam6- 7 pytliku ovesnych vlocek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ygg napsal: | | Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap. |
Jo?Treba tady kilove baleni stoji bezmala 100Kc..za to mam6- 7 pytliku ovesnych vlocek |
To nejsou vločky, ale šrot pro dobytek:-))))..podívej se, kolik stojí ty slušné Emco:-) |
"Tesco ovesné vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | ygg napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ygg napsal: | | Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap. |
Jo?Treba tady kilove baleni stoji bezmala 100Kc..za to mam6- 7 pytliku ovesnych vlocek |
To nejsou vločky, ale šrot pro dobytek:-))))..podívej se, kolik stojí ty slušné Emco:-) |
"Tesco vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá. |
Tak na to se dneska podívám, pokud pojedu kolem .... já znám akorát "klasické" v igelitu asi za 9???? Kč, a ty silně nic moc. Pak jsou ty od Emca, jsou super (s vlákninou i bez), ale stojí okolo dvacky balíček, a nevím kolik to je....půl kila asi ale ani omylem. Takže s ohledem na manipulaci, stravitelnost, a nakonec i cenu, mi ta malta po tréninku přijde mnohem rozumnější.
Jinak samozřejmě nic proti vločkám, často je snídám, a rád, pokud mi je nezabaví slečna dcera:-))))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Spazik napsal: | | ygg napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ygg napsal: | | Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap. |
"Tesco vločky výběrové" stojí 14Kč a jsou perfektní, opticky v tom žádný srágory nejsou a jedna vločka je jak druhá. |
Tak na to se dneska podívám, pokud pojedu kolem .... já znám akorát "klasické" v igelitu asi za 9???? Kč, a ty silně nic moc. Pak jsou ty od Emca, jsou super (s vlákninou i bez), ale stojí okolo dvacky balíček, a nevím kolik to je....půl kila asi ale ani omylem. Takže s ohledem na manipulaci, stravitelnost, a nakonec i cenu, mi ta malta po tréninku přijde mnohem rozumnější.
Jinak samozřejmě nic proti vločkám, často je snídám, a rád, pokud mi je nezabaví slečna dcera:-))))) | jo tz emco sou 500g a stojej kolem 30kc , ale sou fakt dobry , ty v tom igelitu za 10 kc se nedaj zrat , to je proste hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
--
edit, viz pravidla fóra. _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
Hele kluci, treba mi nejaky protak alebo predtreningovy napoj :-) obycajne papam tak 60-90min pred treningom no pocas skolskeho roku je to takmer nemozne nieco poriadne zjest a uz mi aj dochadzaju napady na desiate (mam 90 min. hodiny) takze za predpokladu ze by som dojedol o 11.00->12.30 hodina-> 12.50 kym sa dotrepem do fitka :-) a to tam dojdem hladny ako pes a nerad cvicim na uplne prazdny zaludok. Pocas hodiny vytahovat zradlo to by ma profak asi vyhodil takze nejaky protein/sacharidak co by sa dobre pil v skole? :-) Ci staci ze si dam Protak s maltou? _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Hele kluci, treba mi nejaky protak alebo predtreningovy napoj :-) obycajne papam tak 60-90min pred treningom no pocas skolskeho roku je to takmer nemozne nieco poriadne zjest a uz mi aj dochadzaju napady na desiate (mam 90 min. hodiny) takze za predpokladu ze by som dojedol o 11.00->12.30 hodina-> 12.50 kym sa dotrepem do fitka :-) a to tam dojdem hladny ako pes a nerad cvicim na uplne prazdny zaludok. Pocas hodiny vytahovat zradlo to by ma profak asi vyhodil takze nejaky protein/sacharidak co by sa dobre pil v skole? :-) Ci staci ze si dam Protak s maltou? | ja kdyz mam moc velkej odstup od posledniho jidla a treningem , tak sidam jeste 2 banany a 20g proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | schnitzel napsal: | | Hele kluci, treba mi nejaky protak alebo predtreningovy napoj :-) obycajne papam tak 60-90min pred treningom no pocas skolskeho roku je to takmer nemozne nieco poriadne zjest a uz mi aj dochadzaju napady na desiate (mam 90 min. hodiny) takze za predpokladu ze by som dojedol o 11.00->12.30 hodina-> 12.50 kym sa dotrepem do fitka :-) a to tam dojdem hladny ako pes a nerad cvicim na uplne prazdny zaludok. Pocas hodiny vytahovat zradlo to by ma profak asi vyhodil takze nejaky protein/sacharidak co by sa dobre pil v skole? :-) Ci staci ze si dam Protak s maltou? | ja kdyz mam moc velkej odstup od posledniho jidla a treningem , tak sidam jeste 2 banany a 20g proteinu |
nemozem banan jest pocas skolskej hodiny :-D inac by som to uz davno robil :-D tiez si ho nenamixujem do protaku, neznasam bananovu prichut v tekutej forme bleeeeee
Rozmyslal som nad Synthou... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | ygg napsal: | | Fakt je, že bych se poblil. Navíc k té ceně, protein je otázka, ale konkrétně malta je fakt hodně cheap. |
v Globusu jsou za 10 a chutnaj dobre
PS:Vzpomen si,co jsi jedl na vojne a hlavne v prijimaci....zlate vlocky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|