|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Vokr napsal: | Tipsport 50,-
Slavia Praha-Sparta Praha 2,40
|
Sparta nebo slavia? na tipsport.cz jsem tenhle kurz nenašel... |
to už asi nenajdeš :D bylo to na slavii (hokej) a slavie vyhrala |
aha a já koukal na pondělní derby :D...hele a vyhrál si nebo ne? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
squater

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
Boyes dal gol... a ja tam mam Filppulu _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Vokr napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Vokr napsal: | Tipsport 50,-
Slavia Praha-Sparta Praha 2,40
|
Sparta nebo slavia? na tipsport.cz jsem tenhle kurz nenašel... |
to už asi nenajdeš :D bylo to na slavii (hokej) a slavie vyhrala |
aha a já koukal na pondělní derby :D...hele a vyhrál si nebo ne? |
Nevyhrál manchester remízoval a zbytek nevim, ale já ani ten tiket nenašel takže doví jestli sem na to vsadil:D Kdyby ne tak sem aspon ušetřil
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
Na dnesek mi vysel tenhle kombik (respektive jsem dal jen solo sazky a za malo, protoze jsem nemel prachy, ale i tak to potesi).
R.NASH DÁ GÓL 2.40 OK
Z.PARISE DÁ GÓL 2.30 OK
J.FRANZEN DÁ GÓL 2.50 OK
C.PERRY DÁ GÓL 2.70 OK
J.SPEZZA DÁ GÓL 2.70 ko
B.BOYES DÁ GÓL 2.80 ko
B.GUERIN DÁ GÓL 3.40 OK
B.RYAN DÁ GÓL 2.90 OK _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Tipsport za 40,-
10. 10. Portugalsko - Maďarsko 1,15
10. 10. Arménie - Španělsko 1,18
10. 10. Lucembursko - Švýcarsko 1,11
11. 10. Bolívie - Brazílie 1,65
17. 10. Arsenal - Birmingham 1,17
17. 10. Stuttgart - Schalke 2,75
17. 10. PSV - Heerenveen 1,32
17. 10. Valencia - FC Barca 1,74
17. 10. Man. Utd. - Bolton 1,20
10. 10. Malwi - P. Slonoviny 1,45
11. 10. Nigerie - Masambik 1,25
17. 10. Mouscron - St. Truiden 2,45
-------------------------------------------
Celkový kurs 97.87
Jeste sem chtel Ukrajina- Anglie (2,50), ale doví koho tam poslou
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ty už si někdy tolik vyhrál? Myslim, že 40kč pomalu 4000? Nebo to jen zkoušíš? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
jednou litr jednou 8kil jak kdy ale tolik jeste ne
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
0de dneška snad začnu vsázet na neprohru... Dneska mi to sparta posrala. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 12:10 am Předmět: |
|
|
nevíte nekdo jak by se mela správně vyhodnotit systémová sázka 3/4 kdyz jeden ze zápasu byl vyhodnocen jako void? výhra totiž dela stejne, jako kdybych tam mel jednu chybu a ne void, tudíž kurz tri zápasu za sázku na jednu kombinaci a to mi prijde divny. neměli by mi k výhře vrátit jeste celou sázku na všechny kombinace? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dablin
|
Zaslal: so listopad 07, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
zdravim chci se zeptat co znamena Celkové skóre/3. třetina (vic nez 1.5 ) tj jako ze celkovy skore na konci 3 tretiny nabo na zacatku 3 tretiny dik
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so listopad 07, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
| dablin napsal: | | zdravim chci se zeptat co znamena Celkové skóre/3. třetina (vic nez 1.5 ) tj jako ze celkovy skore na konci 3 tretiny nabo na zacatku 3 tretiny dik |
Znamená to kolik gólů v součtu padne během 3. třetiny. Sázíš zda více nebo méně než 1,5 gólu (0,1 nebo 2,3,4...). _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: st listopad 11, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|