| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Nahazujete sami, nebo s dopomocí |
| Sami |
|
86% |
[ 50 ] |
| Se sparingem |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Velmen

|
Zaslal: st červenec 30, 2003 10:30 pm Předmět: |
|
|
Presne tak jak pise Petra tak to je idealni na vsechny tlaky s pomoci a jistota je jistota. Skvele mi ted pomohl jeden pan se 36tkama na ramena [neveril bych ze to nekdy zvednu po tom ramenu.] A pak kdyz jsem nemohl tak mi pridrzel zapesti a ne lokty coz je bezpecnejsi.Ale na tlaky hlavou dolu se nebojim tam si pomuzu sam i se 42. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Paye
|
Zaslal: pá srpen 01, 2003 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Presne tak jak pise Petra tak to je idealni na vsechny tlaky s pomoci a jistota je jistota. Skvele mi ted pomohl jeden pan se 36tkama na ramena [neveril bych ze to nekdy zvednu po tom ramenu.] A pak kdyz jsem nemohl tak mi pridrzel zapesti a ne lokty coz je bezpecnejsi.Ale na tlaky hlavou dolu se nebojim tam si pomuzu sam i se 42. |
Jojo za zápěstí je to o hodně bezpečnejnější-jednou když sem si se sparingem ještě pomáhali za lokty tak mi málem činka (25) u negativních tlaků na prsa padala činka kolem hlavy, protože už se to prostě neudržel v rukách!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 02, 2003 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Beepob
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 03, 2003 9:24 am Předmět: |
|
|
Cau. Prosim vás co je to za video. Neni to náhodou z Ronnie Coleman Unbelievable? Abych to netahal zbytečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Misisko
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 03, 2003 9:30 am Předmět: |
|
|
| Beepob napsal: | | Cau. Prosim vás co je to za video. Neni to náhodou z Ronnie Coleman Unbelievable? Abych to netahal zbytečně. |
take kratke 40 sekundove video kde si Coleman sam nahodi 200 librove jednorucky a urobi 12 opakovani (vydava pri tom vselijake podivne zvuky )
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne srpen 03, 2003 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Beepob napsal: | | Cau. Prosim vás co je to za video. Neni to náhodou z Ronnie Coleman Unbelievable? Abych to netahal zbytečně. |
Jo,je to z toho..
|
|
| nahoru |
|
 |
Amerigo

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
tak po 6 rokoch tu niečo napíšem:D
Ja som sa naučil nahodit už aj 30 kg jednoručky do výšky ked cvičím ramená :) Takže je to aj o švihu a tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
Musim si nadhodit všechno, když s tim chci cvičit, takže na ramena nadhodim 36,5kg jednoručky. Ale občas se mi to povede až na podruhé nebo na potřetí a to člověk pěkně vyčichne  Zjistil jsem, že než nadhazovat to kolenama, je lepší je vyhodit ve stoje nad ramena do pokrčených rukou a pak si s nima sednout. Ale jde to i vykopnout kolenama ze sedu .. ale hůř.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 8:46 am Předmět: |
|
|
Ja si je podavam sam 45 kg este zvladnu ale vse nad mi uz musi podat sparing :-) a zvycajne si ich vyhodim hore s kolenami :-) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
LoL PWNED a18*  obnovil si moju dvoveru v teba  ked ta znamy uz tak ospevuju :-D
podla mna by sa hodila funkcia ze topiky kde nikto nepisal viac nez 6mes sa automaticky vymazu..aby som sa nemusel vkuse divat na datum a nejaky ANTI-KINDER-FILTER _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: |
podla mna by sa hodila funkcia ze topiky kde nikto nepisal viac nez 6mes sa automaticky vymazu..aby som sa nemusel vkuse divat na datum a nejaky ANTI-KINDER-FILTER |
to bohuzel nejde, problem je ten, ze se kazdou chvili objevi nejaky lovec postu, ktery ma potrebu se nejpozdeji ihned pochlubit aktualni formou a kvuli tomu vyhrabe stara temata a zacne do nich psat, coz pak pochopitelne mate dalsi lidi a dela forum mene prehledne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|